Sunday, November 1

outfit & hotspot • fontana delle tartarughe (rome)

Door Rome lopen lijkt een beetje op een wandeling door een pastelkleurig sprookjesdorp. Of dat is in ieder geval hoe ik het heb ervaren - als een zachtgeel, perzikoranje en zalmroze paradijsje (en dat terwijl ik helemaal niet zo'n fan ben van geel, roze en oranje). Zelfs de meest regenachtige dagen waren zo somber nog niet met al die vrolijke kleurtjes op de muren die  je in werkelijk ieder steegje omringen. (Mocht je dus last hebben van winterdepressie o.i.d. dan zou ik je absoluut aanraden de koudere maanden in de stad van pizza en wijn te spenderen. Dat zou zomaar de oplossing kunnen zijn.) Nóg een leuk voordeel van al die egaal gekalkte muren is dat ze per-fect als achtergrond voor allerlei soorten foto's kunnen dienen. En daar heb ik natuurlijk uitgebreid gebruik van gemaakt in Rome.

LE TARTARUGHE • EAT & DRINK


In mijn travel diary van gisteren heb ik al kort wat verteld over dit onwijs lieve tentje dat zich direct naast Fontana delle Tartarughe op piazza di Mattei heeft gevestigd. Een mini-mention vond ik echter bij lange na niet genoeg voor deze heuse hotspot: want dat is Le Tartarughe! 

Naast onwijs lekkere cappuccino's, americano's en espresso's worden hier ook heerlijke ontbijtjes en lunches geserveerd en is er een gevarieerd assortiment koek en gebak aanwezig. Ik spotte onder andere wentelteefjes en pancakes waarvan het water me in de mond liep. Ik vertelde gisteren al dat de koffie bizar goedkoop is (€1,20 voor een sojacappuccino!?!?! inclusief latte-art?!??! JA), maar ook de overige prijzen vallen best mee. De taartjes en gebakjes zijn misschien niet heel veel goedkoper dan ze in Nederland zouden zijn, maar de smaak maakt dat he-le-maal goed. Trust me.
BRANDY MELVILLE CROPTOP | MONKI TROUSERS | ADIDAS SNEAKERS | ??? SCARF | FJÄLLRÄVEN KÅNKEN 


Deze outfit hebben jullie stiekem óók al kunnen zien in mijn artikeltje van gisteren, maar ik heb de leukste foto's voor vandaag bewaard! Hoe leuk en lief zijn de Roomse muurtjes en kleurtjes overal (en hoe leuk is het dat mijn sjaal echt bij íéder muurtje matched?) (ok, het is niet mijn sjaal) (nogsteeds leuk though)?! 

Oh en croptops dragen in oktober? Daar zou ik opzich best aan kunnen wennen. OH, HOW I MISS ROME...
foto's door Naomi

15 comments:

 1. Leuke outfit! En de kleuren op de foto's zijn zo mooi inderdaad <3 Die hotspot klinkt erg fijn!

  ReplyDelete
 2. Ahh, zulke mooie foto's! Ik wil heel graag een keer naar Rome. Leuke outfit :)

  ReplyDelete
 3. Die koffie! aaahh! En ontzettend leuke outfit. Liefs!

  ReplyDelete
 4. Je ziet er zo leuk uit :) De kleur van die sjaal is echt perfect.

  ReplyDelete
 5. Mooie foto's, vooral die waar je dat blaadje vast houdt :-) liefs :-)

  ReplyDelete
 6. Ik vind jouw foto's altijd zo mooi! (en jijzelf trouwens ook)
  En Rome is zo fijn, ik was er in juni van dit jaar en ik wil nu nóg liever terug dan hiervoor haha!

  ReplyDelete
 7. Oew, mooie foto's! Erg leuke outfit ook :)

  ReplyDelete
 8. Wat een mooie foto's (alweer). Vooral je broek vind ik erg leuk!

  ReplyDelete
 9. Wat een heerlijke kleuren allemaal, je sjaal matcht inderdaad perfect! Zo'n fijne hotspot, hopelijk zal ik 'm ooit nog een keer bezoeken hihi. Prachtige look!
  X Emma

  ReplyDelete
 10. Hele mooie foto's! Rome is inderdaad een prachtige stad <3

  ReplyDelete
 11. Wat een prachtige foto's en je outfit past zo mooi bij de locatie!

  ReplyDelete
 12. helemaal geweldig, wat een prachtige foto's!

  ReplyDelete

Thanks!