Saturday, January 23

iets met een comfortzone en het begin van mijn fotografie-avontuur

Met mijn camera in mijn rugtas en en een warme sjaal om mijn hals gewikkeld stapte ik afgelopen donderdag wat onzeker over de drempel van onze achterdeur. De kou beet venijnig in mijn gezicht en de wereld leek in een grauw jasje gehuld te zijn. Mijn schouders een beetje opgetrokken toverde ik mijn fietssleutel tevoorschijn en niet veel later trotseerde ik de ijzige wind terwijl ik me richting het station haastte. Ik was (natuurlijk) te laat van huis vertrokken (iets met verdwenen handschoenen), maar kreeg het op de één of andere manier toch voor elkaar om precies op tijd in de hal van het grote station te staan om Kristien te kunnen ontvangen (thank. god.). Het grote fotografie-avontuur was nu écht van start gegaan.

Kristien en ik besloten eerst een kop koffie te drinken en wat moed te verzamelen voor we de kou in zouden trekken. Mijn onzekerheid was natuurlijk nergens voor nodig: het was meteen onwijs gezellig en het gesprek viel geen moment stil. Met onze buikjes vol en warm van de koffie namen we vervolgens de pont naar de andere kant van Amsterdam waar we een vol uur fotografeerden en vervolgens (ja heus waar) nóg meer koffie dronken. 

Tot een uur of zes hebben we zitten kletsen, daarna namen we afscheid en vertrok Kristien weer naar huis en ik naar de Kinkerstraat - waar Polette haar eerste winkel opende (daarover binnenkort meer). Ondanks dat Kristien geen fan is van voor de camera staan en ik van tevoren buikpijn van de zenuwen had gehad bleek deze middag één van de allerfijnste van tweeduizendzestien te zijn geworden. 

Lang verhaal kort: 1) mijn eerste fotografiemiddagje was een succes. 2) Life REALLY begins at the end of your comfortzone (omg cheesy) (sorry). 3) TAKE RISKS. 4) Kristien is lief en gaf me wierook cadeau <3 5) Vegans zijn cool. 6) Oh en mist ook. Soms. 
17 comments:

 1. Wat fijn dat het zo'n succes was en benieuwd naar de andere avonturen die je zal gaan beleven (tijdens het fotografie-avontuur).

  ReplyDelete
 2. Jaaa, fijn dat het zo leuk was! Liefs

  ReplyDelete
 3. Super tof om te lezen dat het zo leuk was! Die comfortzone is er om er uit te komen en vind het heel stoer dat je dat ook 'gewoon' even gedaan hebt.

  En twee prachtige foto's! Ben benieuwd naar je volgende avontuur :-)

  ReplyDelete
 4. Oeh ja, ik wil ook zo graag eens foto's maken met de mist! Alleen ik zie één foto niet. ;(

  ReplyDelete
 5. Ik vind het echt leuk dat iemand zo jong zo'n mooie kijk heeft op het leven waarschijnlijk eentje met ervaring goed dat je het kunt omzetten in positieve daden. Ik vind het leuk om tegenwoordig jonge Blogger te zien dan al jaren oudere of gelijk aan mijn leeftijd.. :)

  ReplyDelete
 6. Jaaa, wat zijn ze tof geworden! Ik vind die mist echt zo ontzettend mooi, misschien juist wel goed dat die 'overwegende zon' niet is op komen dagen, hehe. Ben benieuwd naar wat voor moois je de komende tijd gaat schieten! ♥︎

  ReplyDelete
 7. Aaah, leuk! En fijn dat het zo 'meeviel'. Ik ben ook wel benieuwd naar meer foto's, eigenlijk. Ik weet in elk geval dat mist wel heel vet kan zijn op foto's en dat zal bij jou al helemaal goedgekomen zijn :)

  ReplyDelete
 8. Aah zo leuk, ik ben echt benieuwd naar de rest van dit avontuur<3

  ReplyDelete
 9. Wat een prachtige vrouw zeg. Echt heel erg mooi in beeld gebracht. Mag je zeker trots op zijn!

  ReplyDelete
 10. Wat zien de foto's er fijn en mooi uit!

  ReplyDelete
 11. ohh wat ben je lief! ik vond het zo onwijs fijn, echt. en ook al vond ik het heel awkward om foto's te maken, life begint idd aan het einde van je comfort zone en als ik dit niet had gedaan had ik je nooit ontmoet. ik hoop dat de rest van je fotografie avontuur net zo leuk en en succes wordt en dat je ervan kan genieten! heel veel liefde voor jou<3

  ReplyDelete
 12. Dit is tof. En yay voor coole vegans!

  ReplyDelete
 13. Oo wat tof, mooie foto's, fijn dat het zo fijn was. Liefs!

  ReplyDelete
 14. Supermooie foto's ;) Leuk leuk leuk :D

  ReplyDelete

Thanks!