Tuesday, January 19

outfit • bibberen en klappertanden

Dat de zon scheen toen Tessa en ik een poosje terug wat plaatjes schoten in de stad was eigenlijk nauwelijks merkbaar. Het was ijskoud en voorbijgangers wierpen nog eens een blik over hun schouder na me gepasseerd te hebben. Ik vond het nodig om in mijn blouseje over straat te huppelen. Met een zonnebril op mijn neus. Om dat zomergevoel maar een beetje op te roepen (spoiler alert: die missie faalde - natuurlijk - compleet.) Ik neem het ze niet kwalijk, die voorbijgangers, dat ze daar wat vreemd van opkeken.

Cardigan: Pull & Bear • Blouse: Pull & Bear • Denim Skirt: Pull & Bear • Heels: American Apparel • Zonnebril: CheapassZonnebrillen


Bibberen, klappertanden en een vleugje kippenvel. Dat was het. En achteraf lach ik mezelf ook heel hard uit. Maargoed - ik heb het overleefd en het was best grappig. Ofzo. I guess. Alles voor een leuk plaatje, right? (Of was ik nu iets te enthousiast?) (Ik heb nu eigenlijk best wel heel erg heimwee naar de zomer) (Zomer, schiet je op?) (Dan kan ik rokjes zónder panty aan en zonnebrillen in alle vormen en maten kopen zonder dat dat raar is.) (Dankjewel hè!)Laten we vandaag beginnen met een zonnedansje. Misschien luistert die heldere bol daarboven wel en besluit 'ie een dagje flink te schijnen :)
foto's door Tessa

www.lucytess.com23 comments:

 1. Hele leuke outfit! Bijna alles van de Pull and Bear, enne, ik draag ook gewoon zonnebrillen in de winter als de zon schijnt hoor, niks mis mee ;)

  ReplyDelete
 2. Je rokje, zo leuk! En inderdaad, tijd voor de zomer :)

  ReplyDelete
 3. Hmh, heimwee naar de zomer :(. Kon 'ie maar wat sneller hier zijn! De foto's zijn wel heel mooi, yay! Maar brrr, wat is het koud! Ik moest gisteren even model staan voor CJP, ook buiten, en het was echt niet te doen. Na tien minuten ben ik weer naar binnen gerend. Alles voor een mooie foto, die hard!

  ReplyDelete
 4. Zo ja, de zon schijnt wel! Blijkbaar heeft het dansje van jou geholpen. En je outfitje ziet er zo heerlijk leneterig uit. Lente vibezzz.

  ReplyDelete
 5. oei bibbers wat zul jij het koud gehad hebben haha...
  wel erg mooie outfit, I love dat rokje:)

  ReplyDelete
 6. Ondanks dat het zo koud was, vind ik de foto's wel supermooi geworden! En je outfit ook <3

  ReplyDelete
 7. Ondanks de kou zijn de foto's prachtig geworden. Die kleuren zijn zó mooi.

  ReplyDelete
 8. Super leuke outfit en de foto's zijn heel mooi! Trouwens, ik heb dat rokje in een blauw :)
  liefs van Sonia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dit is sowieso mijn favoriete rokje :) Hij zit zó fijn! X

   Delete
 9. Hahaha precies dat! En het zijn mooie foto's geworden, het klappertanden was het dus toch wel waard :)

  ReplyDelete
 10. I love that outfit, so cute.
  Blog: Sundaysaresunny.com

  ReplyDelete
 11. Wat zijn je foto's toch altijd mooi! Pretty outfit ook!

  ReplyDelete
 12. Ik vind het echt zooooo´n mooie outfit. Ik ben echt verliefd op je vest. Gelukkig kun je je na de foto´s weer lekker opwarmen met chocolademelk. Ze zijn echt heel mooi geworden.

  ReplyDelete
 13. je bent zo prachtig laura, en ik hoop heel erg dat je niet verkouden bent geworden !
  xx Ish

  ReplyDelete
 14. Oh mooie foto's en een heel erg mooie outfit!

  ReplyDelete
 15. Mooie foto's heeft Tessa van je gemaakt en je outfit is zo leuk! Ik kan me wel goed voorstellen dat je het koud had. Ik wil ook zomer, warmte, zon, nu!!

  ReplyDelete
 16. Je bent echt prachtig Laura !
  En je hebt een hele mooie outfit aan <3

  ReplyDelete
 17. Mooie foto's! Liefde voor je horloge, die wil ik ook wel!

  ReplyDelete

Thanks!