Thursday, November 5

favourites • october

Nee. Geen 'things i like things i love' meer. Waarom? Gewoon, omdat ik die titel zat was. Back to basic. Favourites. Van oktober. Want holy shit, het is alweer november en it scares the crap out of me. Kerst 2014 lijkt nog geen week geleden en we zijn alweer bijna een jaar verder. Hoe dan?! Anyhow: door alle Rome-gerelateerde artikeltjes zou ik bijna vergeten normaal blog-materiaal te posten. Gelukkig is bijna niet helemaal: bij deze dus één van mijn allerfavorietste artikeltjes om te schrijven en te maken: mijn favourites van de afgelopen maand. Enjoy!





FOOD

butter biscuits with orange


Ik vond dit pakje biscuitjes een poosje terug in de Albert Heijn en ik ga niet liegen: ik heb 'm meegenomen omdat ik de vormgeving heel tof vond. De smaak van de koekjes kwam dan ook als een hele aangename verassing: ze zijn onwijs lekker en, omdat ze zo dun zijn, superlicht en knapperig. Voor de prijs (iets minder dan twee euro volgens mij) hoef je 't ook niet te laten. Een echte aanrader dus!



SHOES


Ehm. Zonnebloemen? Vans? Okergeel? Need I say more?!?! Al mijn favoriete dingen gebundeld in een paar sneakers. Ik ben verliefd :)


ACCESSOIRE
brandy melville necklace


In Rome kon ik het niet laten even de Brandy Melville in te schieten en wat rond te snuffelen tussen de accessoires. Ik ging (obviously) niet zonder legen handen naar huis: ik kocht namelijk bovenstaand bohemian kettinkje met azuurblauwe hanger. Het is een vrij kort kettinkje (bijna choker-achtig) en ik kan 'm dus perfect combineren met mijn andere favoriete kettinkjes! I like. 

Dit is overigens niet het enige wat ik bij Brandy Melville heb gekocht - over de rest zal ik binnenkort wat meer gaan schrijven!


ACTIVITY
art

Dat ik wel een beetje van tekenen en kliederen met verf enzo houd was inmiddels wel bekend lijkt me zo. En mocht je dit nog niet weten, dan weet je het nu! De afgelopen maand is 'een beetje houden van' echter veranderd in 'niets liever doen dan'. Ik heb onwijs veel geschilderd en getekend en krijg er iedere keer meer plezier in. Ik merk dat ik steeds meer een eigen stijl begin te ontwikkelen en kan steeds beter omgaan met verschillende materialen. 

Ik heb op instagram (waar ik bovenstaande plaatjes eerder al deelde) al een aantal keer de vraag gekregen of ik hier wat van mijn illustraties zou willen delen. En opzich lijkt me dat een heel erg leuk idee, maar ik weet niet of iedereen daar nu op zit te wachten... (zo enorm goed zijn m'n skills nu ook weer niet, haha). 

Maar. Dus. Lijkt jullie dat wat? Of niet? Let me know!


CITIES
rome & paris


Het ene moment loop je door de pittoreske steegjes van Rome, vervolgens sta je weer met beide benen op Nederlandse bodem om een week later tegen de Eiffeltoren aan te kijken. Huh?! Ja, ik was opeens in Parijs. En Parijs was mooi. Écht heel mooi. Maar niet zo mooi als Rome. Ik denk namelijk niet dat ik ooit ergens ben geweest waar het mooier is dan in Rome. Nope. 





WAT ZIJN JOUW OCTOBER FAVOURITES?




31 comments:

  1. De tijd vliegt he? Wel prachtige foto's weer van je favorieten!

    ReplyDelete
  2. Wat mooi dat kettinkje!
    En je tekeningen, wat fijn dat je er steeds meer plezier in krijgt. Ze zijn heel tof!

    ReplyDelete
  3. Iedere keer word ik weer verrast door al je mooie foto's. Het lijkt mee heel leuk om je kunstwerkjes te zien, daar haal ik zelf ook altijd inspiratie uit bij anderen.

    ReplyDelete
  4. Goed idee om je illustraties te delen, ik ben voor! :)

    ReplyDelete
  5. Die zonnebloem-vans zijn echt zó tof<3 En dat kettinkje vind ik ook super mooi. Fijne dingen weer allemaal!

    ReplyDelete
  6. Wat kan ik toch altijd genieten van jou artikelen en foto's, Laura! Dat kettinkje van Brandy Melville vind ik super mooi. En je tekeningen zijn echt prachtig. Ik behoor tot één van die fans die graag een keertje meer van je werk zou willen zien! Dus, yes please...!! <3

    ReplyDelete
  7. Je tekenskills zijn zeker wel genoeg om een klein artikeltje aan te wijden hoor! Je hebt een hele leuke stijl!

    ReplyDelete
  8. Oh, i love it! Jouw foto's zijn zo mooi! Zeker meer tekenpostjes posten!

    ReplyDelete
  9. Echt. Jeetje. Wat maak je mooie foto's! Ik ga die koekjes ook kopen als ik ze kan vinden en een dikke ja voor je illustraties. Gewoon delen! :D XO

    ReplyDelete
  10. Die kettinkjes vind ik heel mooi! Je drawings ook, tof dat je je daar zo in kan ontwikkelen; ik vind nieuwe hobby's altijd heel erg leuk omdat je helemaal vanaf nul begint. Rome is inderdaad gorgeous en ik ga in december ook weer naar Parijs, so excited!

    ReplyDelete
  11. ahhhh hou van deze artikeltjes :))) het kettinkje is prachtig (de foto's ervan ook. wow.) en ik zou het heel leuk vinden om meer van je illustraties willen zien! liefs
    ps. ik weet een stad die nog mooier is dan rome. new york (en dan vooral brooklyn, of nog specifieker: williamsburg). serieus. (hoewel jij daar misschien anders over zal denken aangezien je amsterdam al wat te druk vind. of misschien niet echt druk, maar je weet wat ik bedoel. toch?)

    ReplyDelete
  12. De kettinkjes staan zo leuk bij elkaar! Ik hou van layering wat sieraden betreft :)
    En jaaa, deel alsjeblieft wat van je artwork. Ziet er al tof uit zo, ben benieuwd naar meer!

    ReplyDelete
  13. Je foto's, te tekeningen en je schrijfstijl zijn allemaal zoo mooi!

    ReplyDelete
  14. Mooie foto's! Dat kettinkje is echt pretty <3

    ReplyDelete
  15. Wauw ik vind dat je zeker wel goed kan schilderen hoor. Ik doe het je niet na!

    ReplyDelete
  16. Wauw ik vind dat je zeker wel goed kan schilderen hoor. Ik doe het je niet na!

    ReplyDelete
  17. Wat een fijne post! Dat kettinkje is onwijs pretty, net als je Vans trouwens!
    X Emma

    ReplyDelete
  18. Jouw illustraties zijn echt heel mooi!

    ReplyDelete
  19. wat een mooie kettinkjes! en i love your illustraties!!!!!!!!

    ReplyDelete
  20. Oh wauw! Die schoenen zijn echt geweldig ~

    ReplyDelete
  21. Leuk!! Krijgen we nog eigenlijk een artikeltje over Parijs? Ik ben namelijk wel benieuwd.... :) Ik denk btw dat iedereen dus mooi wél op je tekeningetjes zit te wachten!! Die gracht is echt supermooi, joh!

    ReplyDelete
  22. Prachtige foto's weer, Laura. Mooie Vans, en de ketting van Brandy Melville is ook erg bijzonder. Liefs

    ReplyDelete
  23. Ik ben het met je eens, ik ben ook nog nooit in een stad geweest die mooier is dan Rome. Superleuk artikel weer :).

    ReplyDelete
  24. Ah, wat een leuke favorites. Vooral de art vind ik erg mooi! Hoezo is iedereen zo getalenteerd in tekenen enzo?! IK WIL HET OOK KUNNEN hihihi.

    ReplyDelete
  25. Je tekeningen zijn echt super mooi. En mooie foto's! Ben zelf nog nooit in Rome geweest (of misschien toen ik heel klein was), maar wil er zeker ook eens heen.

    ReplyDelete
  26. Jaaa please, meer illustraties delen! Wat een creatief talent ben jij! Leuke favorieten! ♥

    ReplyDelete
  27. Jaa, hele leuke en fijne dingen en momenten <3

    xx

    ReplyDelete
  28. Echt super mooie foto's en altijd leuk om te horen over iemands favorieten ;)

    ReplyDelete
  29. Ik voel je heel erg met Rome, ik ben 16 jaar en 3 keer in Rome grweest..! Ook veel andere Europese steden heb ik ondekt maar niks overtreft Romeee.. Hele leuke post weet :)

    ReplyDelete

Thanks!