Tuesday, November 10

autumn playlist 2015"Rechts en links van me twinkelen tientallen lichtjes. Ze verlichten het inmiddels volledig duistere steegje, waar ik me ondanks het onheilspellende gekraak en geritsel van takjes en blaadjes helemaal op m'n gemak voel. De deken van kleurige bladeren die de tegeltjes onder mijn voeten bedekt voelt lekker zacht aan - als de grond niet zo vochtig was geweest had ik haast de neiging gehad te gaan liggen - en mijn adem vormt duidelijk zichtbare wolkjes condens. Ik neurie zachtjes mee met een fijn nummer en vervolg mijn weg naar huis. 

Eenmaal thuis laat ik mijn jas van mijn schouders glijden en zet ik de waterkoker aan. Ik schop mijn schoenen uit en nestel me op de bank, nadat ik mijn telefoon heb aangesloten op onze stereo. Ik blaas wat ongeduldig in mijn thee, brand mijn mond en lach mezelf uit. Ik ben eigenlijk nooit heel erg goed geweest in wachten. Mijn lichaam warmt langzaam aan een beetje op, mijn gloeiende wangen kleuren zachtroze en vrolijk wieg ik mee op de maat van de muziek. Oh, was iedere herfstdag maar zo."AUTUMN/WINTER PLAYLIST 2015Als je de playlist niet kunt zien/ afspelen, klik dan hier.dit is echt het meest random bijeengeraapte zooitje nummers ooit, maar ik word er blij van en ik hoop jij ook.
11 comments:

 1. Ooh leuk, ik ga gelijk even luisteren! Hoe meer een afspeellijst uiteenloopt, hoe leuker die vaak is :)

  ReplyDelete
 2. Aah Laura wat een fijne nummers allemaal! Ik ken er al een hele hoop, ik zet hem nu even op :)

  ReplyDelete
 3. Prachtige nummers Laura! Ik ga ze stuk voor stuk beluisteren en ze lekker toevoegen aan mijn eigen afspeellijst!

  ReplyDelete
 4. Deze playlist zet ik nu aan tijdens mijn werk! :)

  ReplyDelete
 5. Vind ik juist leuk, zo'n bijeengeraapt zooitje. Fijne nummers <3. Kom maar op met die koude dagen!

  ReplyDelete
 6. Oeh er staan echt fijne nummers tussen! Leuke playlist! X

  ReplyDelete
 7. Hoi! Fijne playlist. We luisteren veel van dezelfde muziek zie ik :-) liefs

  ReplyDelete
 8. Love it!! xx

  http://melisa-demir.blogspot.nl

  ReplyDelete
 9. Dankjewel voor de superleuke afspeellijst! Je luister naar een heleboel dezelfde artiesten als ik: Alt-J, Michael Kiwanuka, The Bear's Den, Birdy en natuurlijk James Bay. :) xo

  ReplyDelete

Thanks!