Monday, May 18

MIJN (SUPERLATE) GOALS VOOR MEI



Over dertien dagen breekt de maand juni alweer aan (uh, wat?!) en Laura heeft nog stééds geen artikeltje geschreven over haar goals voor mei. Wat is er aan de hand?! Dat ga ik je piekfijn uitleggen: het leven is druk en chaotisch en in mijn hoofd gaat het er nog zo'n tien keer erger aan toe. Ik ben mijn structuur een beetje kwijt en mijn planning is een grote warboel. De laatste twee weken van mei wil ik dan ook graag o.a. besteden aan het zoeken naar (en vinden van) structuur. Daarnaast wil ik me graag wat verder verdiepen in fotografie, lekker veel sporten, heul veel ijsjes eten (na het sporten, om te compenseren) en meer... 



HEUL VEEL IJSJES ETEN

Waterijsjes, sorbetijsjes, yoghurtijsjes, roomijsjes of softijsjes: het maakt allemaal niet uit, zolang het maar bevroren (en lekker) is. Nu het weer ein-de-lijk stukje bij beetje mooier aan het worden is kan ik me naar hartenlust storten op mijn favoriete lekkernij. En dat ga ik dus ook doen. I scream for icecream!



DE FITGIRL CHALLENGE VOLHOUDEN

Sinds 11 mei is de Fitgirl Challenge van Follow Fitgirls begonnen. Ik volg deze blog al een poosje en toen ik las over deze 8-weken-durende workout challenge wist ik meteen dat ik mee wilde doen. Het idee is dat iedereen die mee doet iedere dinsdag en donderdag een workout doet. Deze workouts zijn allemaal al uitgestippeld en bestaan uit drie sets van 7 of 10 verschillende oefeningen. Gedurende de 8 weken worden de workouts steeds iets zwaarder en bouw je dus een lekkere conditie op. Tot nu toe gaat alles prima en ik wil dit ritme graag de komende weken vasthouden :)



MONEY SAVEN (+ FAIR FASHION)

Over het algemeen geef ik niet verschrikkelijk veel geld uit. Met periodes vind ik echter dat 't best wat minder mag: de afgelopen tijd was zo'n periode. Daarom wil ik nu graag even wat geld sparen en het uitgeven even op een laag pitje zetten. Ook ben ik me gaan verdiepen in Fair Fashion en ga ik proberen geen kleding meer te kopen bij grote (en kleine) ketens waarvan de kleding in slechte omstandigheden zijn vervaardigd. Hier ga ik binnenkort nog uitgebreider op in.

ME (NOG) VERDER VERDIEPEN IN FOTOGRAFIE

Ik ben bijna altijd wel bezig met fotografie: als ik niet met mijn camera rond loop, doe ik inspiratie op, spot ik overal om me heen fotogenieke tafereeltjes of bedenk ik me welke instellingen ik op dat moment het best zou kunnen gebruiken. Er is echter nog een heleboel dat ik niet weet over fotografie en over mijn eigen camera en daar wil ik me de komende tijd graag wat serieuzer in verdiepen!



STRUCTUUR, STRUCTUUR, STRUCTUUR

Misschien hebben jullie het ook wel gemerkt: ik mis structuur in mijn leven en het lijkt steeds erger te worden. Mijn artikelen komen onregelmatiger online (eh, dit artikel is daar een goed voorbeeld bam denk ik), ik sla soms dagen over en ook mijn school en privéleven lijden er onder. Ik zeg afspraken af, ben veel moe, heb geen goed slaapritme en ben non-stop gestresst. Tijd voor wat verandering dus! Ik ga proberen regelmatiger te slapen, beter te eten, duidelijker en overzichtelijker te plannen en haalbaardere doelen te stellen. Let's do this!



wat zijn jouw goals voor deze maand?


12 comments:

  1. Jaaaa ijsjess! Ik doe een soort van icecream project waarbij ik van elk ijsje die ik eet een foto maaak, (inmiddels al meer dan 25 stuks...) En wat een mooie foto's!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahh wat leuk (en lekker)! Gaan we een keertje samen een ijsje eten? :))) X

      Delete
  2. Aah wat een leuk doel van die ijsjes! Die ga ik onthouden, hihi^^ Succes met het meer structuur aanbrengen in je leven! You can do it! Liefs

    ReplyDelete
  3. Oeh zeker ijsjes eten is een leuk doel!

    ReplyDelete
  4. Heerlijk artikel weer! Geen probleem dat het wat later is joh.
    Ijsjes, yes! Ik doe lekker mee haha!
    En structuur is soms zo lastig te vinden.. het lukt je vast! Take your time girl <3
    Liefs Lonneke

    ReplyDelete
  5. Mooie goals! Ik stem zeker in met het doel ijsjes eten, haha ♥

    ReplyDelete
  6. Leuke goals! (met prachtige foto's erbij) Wow, 13 dagen en dan alweer juni... you must be kidding... Wat goed dat je je wilt gaan verdiepen in FairFashion!

    ReplyDelete
  7. Fijn artikel! Balen dat je de structuur kwijt bent, komt vast weer goed!<3 Veel ijsjes eten in ieder geval hihi.. Xo

    ReplyDelete
  8. Geld besparen is bij mij ook echt heftig nodig! maar is wil zoveel leuke dinge kopen, zucht..

    ReplyDelete
  9. Hee, ik dacht echt dat ik je blog volgde, want je instagram volg ik alleszins! Ik ben waarschijnlijk nu de 500e volger, hehehe. Mooie foto's alweer en succes met je doelen :D

    ReplyDelete
  10. Ha.. structuur.... als je het gevonden hebt wil ik ook wel een beetje! Ik ben al weken aan het proberen maar ik geloof dat het alleen maar erger wordt :(

    ReplyDelete
  11. Meer ijsjes eten - ik doe mee. Goed voornemen, hihi. Verder ben je echt supergoed bezig, ik moet ook echt wat meer structuur in m'n leven gaan aanbrengen want ik ben echt een grote chaoot de laatste tijd. :')

    ReplyDelete

Thanks!