Tuesday, November 11

FAVOURITES | OCTOBER


Oktober was een propvolle maand. Ik ging naar Londen, had het méga druk met school, schreef een héleboel artikelen, haalde mijn allereerste onvoldoende en nouja, dat komt eigenlijk nog niet eens in de buurt van de helft van alles wat ik gedaan heb. Tussen alle drukte door heb ik echter wel genoeg tijd gehad om heerlijk te lezen, naar fijne muziek te luisteren, lekker te eten en nogmeer van datsoort kleine dingetjes. En dus heb ik ook afgelopen maand weer genoeg favorieten ontdekt om met het wijde web (jullie dus!) te delen:


BOOKS
Ik heb afgelopen maand eigenlijk belachelijk veel gelezen als je bedenkt hoe druk ik het heb gehad. Ik las onder andere The Maze Runner en The Circle: beide ongelofelijk goede en spannende boeken! Vooral The Maze Runner was ongelofelijk gaaf. Binnen no-time uitgelezen en daarna natuurlijk metéén naar de film die momenteel in de bioscoop draait :)



MUSIC
De reis naar Engeland duurde ongelofelijk lang, en het allerfijnste om tijdens de busritten en boottochten te doen is natuurlijk muziek luisteren. Helaas was mijn iPod vlak voor de reis gestorven en had ik geen tijd gehad om muziek op mijn telefoon te zetten. Bluetooth was mijn reddende engel: klasgenootjes stuurden mij hun muziek en op die manier stonden uiteindelijk meerdere albums op mij telefoon waar ik van kon genieten. Één (of eigenlijk twee) album(s) sprongen er heel erg uit: + en × van Ed Sheeran. Little Bird, Gold Rush en Thinking Out Loud stonden dagen-, nee wekenlang, op replay en nogsteeds luister ik haast niets anders. Heerlijke muziek!




FASHION
Begin afgelopen maand kocht ik mijn Deena & Ozzy enkellaarsjes bij Urban Outfitters, en de rest van de maand heb ik bijna geen andere schoenen gedragen. Ze zitten heerlijk en maken bijna iedere outfit supah fancehh. Gotta love ankle boots!



LIFESTYLE
Ik heb nu zo'n twee maanden een abonnement op Flow Weekly: een klein tijdschriftje in A5 formaat, met veel lijstjes, een weekplanner, super mooie illustraties en een heleboel schrijfruimte. Ook afgelopen maand heb ik er ongelofelijk van genoten en er heel veel gebruik van gemaakt. Het schriftje dient voor mij als een agenda, schriftje, opschrijfboekje en dummie: ideaal om mee te nemen ook, want 't neemt haast geen plek in :)

FOOD
Ehhhhh de feestdagen komen er weer aan, dus ik ben heeeel erg guilty aan het snoepen van pepernoten, speculaas en meer van datsoort ongein. Zó lekker en zó moeilijk te weerstaan. Maargoed, het is maar één keer per jaar deze tijd van het jaar (haha, slap excuus), dus we mógen gewoon lekker genieten!

Wat waren jouw favoriete boeken/muziek/fashion-items/etc. van afgelopen maand?

Liefs,
Laura

P.S.: Net als mijn goals voor deze maand zijn mijn favorieten van afgelopen maand een beetje aan de late kant. Maargoed, #yolo, en besides: deze favorieten zijn áltijd leuk, dus of het nu 1 november of 10 november is doet er eigenlijk niet zo toe. 

29 comments:

  1. Ik heb je blog gevonden door de spam je blog van LooksbySharon. Wat een leuke blog, ik vind lifestyle persoonlijk veel leuker dan beauty en deze website is echt iets voor mij! Ik kom vaker terug :) Liefs, Roos ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, wat grappig dat er via zulke link-ups echt mensen bij me terecht komen, haha. Dankjewel voor je lieve complimenten :) Liefs!

      Delete
  2. Chocolade pepernoten! te lekker...........

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha chocolade en pepernoten kan ook gewoon niet anders dan veel te lekker zijn. Liefs!

      Delete
  3. Aah ik kan echt niet wachten tot flow weekly bij mij op de deurmat valt. En Ed Sheeran's zijn allemaal zoo mooi! Liefs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt! (: Oh en ja, ik ben zó dol op Ed Sheeran! X

      Delete
  4. Ed Sheeran is zo goed. Net als je schoenen. En je blog. FAN

    ReplyDelete
  5. Yaaay, gelukkig maar dat ik Ed Sheeran op mijn telefoon had, haha. Ik ben nu ik ze elke keer zie op school en op je blog toch wel heel erg benieuwd geworden naar die Flow weekly! Misschien toch maar eens geld aan uit gaan geven ;)

    ReplyDelete
  6. Ik kom de schoenen persoonlijk uit je huis halen. Ik ontvoer ze en doe ze in de zak van Sinterklaas. DEEEE ZAK VAN SINTERKLAAS, SINTERKLAAS, SINTERKLAAS.

    ReplyDelete
    Replies
    1. DE ZAK VAN SINTERKLAAS OH JONGENS JONGENS 'T IS EEN BAAS. XOXO

      Delete
  7. Wat een toffe laarsjes! Zijn je pepernoten gelukt?? ;)
    X Emma

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, ja, héél goed! Vanavond post ik nog een foto op instagram (je kan er ook een vinden op m'n tumblr: http://www.laur3sque.tumblr.com) en over een paar dagen komt er een artikeltje over online :) Liefs! X

      Delete
  8. Leuke favorieten! Die schrifjtes zien er zo schattig uit! En oh, je schoenen vind ik nog altijd zo mooi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahh dankjewel! :) De schriftjes zijn ook echt gewoon schattig. Dat is hét woord om ze te omschrijven, haha. Liefs! X

      Delete
  9. Jaaaah Ed Sheeran <3 Liefde, ik baalde echt dat ik niet naar zijn concert ben geweest... Al die mensen op school met foto's en filmpjes van the one and only live in het Ziggodome. Blegh, als 'ie volgend jaar in Nederland komt wil ik er zeker bij zijn!

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAhahaha ik huilde zó hard tijdens z'n optreden bij de EMA's......... IK WILDE OOK ZO GRAAG NAAR Z'N CONCERT IN AMSTERDAM ))))): Volgend jaar ga ik ook! X

      Delete
  10. Ik ben ook naar de film the maze runner geweest, zo vet! Het boek lijkt mij nu ook tof om te lezen, haha precies andersom! Ik vind je laarsjes echt geweldig! Urban outfitters is the best! :D
    Liefs, Tessa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaaaa woah, TMZ was zó tof! Ik mag van mezelf geen films kijken waarvan ik het boek nog niet heb gelezen, haha. Ik vind het dan zo jammer dat ik niet eerst zelf een beeld van de personen in het boek heb kunnen inbeelden. Thanks verder :) Urban Outfitters is inderdaad tha best, haha! X

      Delete
  11. Leuk artikel! Ik vind die enkellaarsjes erg leuk (:

    ReplyDelete
  12. Leuke favoriete en wat maak je mooie foto's!
    En je nieuwe schoen zijn echt prachtig! Ik ben jaloers...

    ReplyDelete
  13. Mooie foto's! Ik ben echt benieuwd nr de Maze Runner.

    x Aurélie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lief, dankjewel! The Maze Runner is écht het kijken en lezen waard :) X

      Delete
  14. Ik heb de Flow Weekly als een mini kadootje voor een vriendin gekocht, dat zijn echt van die fijne 'geen groot iets maar toch wel iets' kadootjes om te geven :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahhh ja, dat is zo'n leuk idee. Heb ik ook al eens gedaan :) Liefs!

      Delete
  15. Die Flow weekly vind ik er zo cute uit zien. Ik wil The Circle graag nog lezen.

    ReplyDelete

Thanks!