Sunday, April 26

OUTFIT: LAVENDER DAYDREAM

Afgelopen dinsdag haastte ik na school naar Amsterdam Centraal om Chantal op te halen. Na eeuwen van plannen en elkaar mislopen hadden we eindelijk onze eerste koffiedate gepland en aangezien we beiden graag koffie drinken, lichte obsessies (eh let's be honest: zware obsessies) hebben voor cactussen en hippe hotspots, heel erg veel van eten houden en graag foto's maken kon het haast niet anders dan een hele toffe middag worden.H&M Kimono | BRANDY MELVILLE Croptop | BERSCHKA Jeans | CONVERSE Sneakers | POLETTE Sunglasses | JANNEVERKOOPTSIERADEN Necklace 


En dat werd het dus ook. We bezochten Betty Blue (ik werd verliefd op dit lieve koffietentje), winkelden een beetje, struinden over de markt, dronken koffie, aten pizza en ijs en schoten heel veel plaatjes. Ik droeg mijn nieuwe kanten kimono die ik een poosje terug bij de H&M scoorde voor maar vijftien euro en voelde me met mijn fjällräven kånken helemaal festival-proof. De zon scheen, er waaide een zwoel briesje en alles was fijn. 

Het kettinkje dat ik draag heb ik opgestuurd gekregen door Janne van janneverkooptsieraden. Ik werd toen ik 'm zag opslag verliefd op het dromerige hangertje met gedroogde lavendel. Janne verkoopt via haar facebookpage heel veel toffe sieraden die allemaal iets bijzonders/eigens hebben. Ik heb er hier en daar hele mooie items tussen zien zitten en het fijne is dat de prijzen heel erg meevallen (yay, skirre-scholier-proof)!

<fijn> Anyway: ik had dus wederom een fijne dag met een fijne mede-blogster en ik droeg fijne nieuwe kleren en een fijne nieuwe ketting. Volgens ligt het aan het fijne weer dat de laatste tijd alles zo fijn is. </fijn>WAT VIND JE VAN M'N NIEUWE KETTING? EN WORD JIJ OOK ZO VROLIJK VAN HET FIJNE WEER?

foto's door Chantal


25 comments:

 1. Wat een leuke outfit Laura! En die kimono is geweldig, ik geloof dat ik snel maar weer naar de H&M moet...

  ReplyDelete
 2. Super toffe outfit Laura! Het kettinkje is echt super mooi! Veel Liefs

  ReplyDelete
 3. girl, wat een prachtige outfit en foto's weer!
  Ik vind je rugzak ZO leuk!
  Liefs Lonneke

  ReplyDelete
 4. Oeh, je kimono is leuk! En een schattig kettinkje! Jullie avonturen klinken ook weer fijn :)

  ReplyDelete
 5. Mooie outfit, die ketting is zo leuk!
  Liefs

  ReplyDelete
 6. Ah zo leuk Lau! Je outfit is echt tof! En het klinkt ook als een heerlijk dagje! Liefs

  ReplyDelete
 7. Leuke outfit, de ketting is heel mooi! Wat fijn dat het zo'n fijne dag was ;) Liefs

  ReplyDelete
 8. Hele mooie ketting! Wat leuk om te lezen dat jullie zo'n fijne dag hadden! :)

  ReplyDelete
 9. OMG die kimono had ik vorige week ook in mijn handen, maar in Utrecht was hij 29,95 en dat vond ik toen toch een beetje veel. En dat kettinkje... Ik ben verliefd denk ik! Supertof!

  ReplyDelete
 10. Wat een leuke outfit en mooie foto's zeg!

  ReplyDelete
 11. Je nieuwe ketting is heel erg mooi! En ik vind je kimono ook erg tof :-)

  ReplyDelete
 12. Aah laura dit staat zo leuk! Ik heb zelf ook zo'n soort zwart kanten vestje maar ik wist nooit hoe ik hem moest combineren, thanksssss :) hihi, liefs!

  ReplyDelete
 13. Wat zie je er weer leuk uit Laura! Ik heb net de vlog van Chantal gekeken en ik herken mezelf zo in jullie, haha. Oh en ik zie dat je de kleur van je kleine logo onderaan hebt aangepast naar mijn meest favoriete kleur ever, haha. Goed bezig! ;) Fijne zondag! Liefs

  ReplyDelete
 14. Oh wat leuk en een prachtige foto's

  ReplyDelete
 15. Leuke outfit, staat echt mooi! Die kimono is heel gaaf (:

  ReplyDelete
 16. Wat een prachtig vestje, staat heel mooi! En je ketting is echt tof :)

  ReplyDelete
 17. Wauw mooi kettinkje! past goud bij de dromerige foto's :)

  ReplyDelete
 18. Zeker een hele mooie ketting (:

  ReplyDelete
 19. Het ziet er uit als een heel erg leuke dag! En oh die rugzak. Ik moet hem hebben. <3

  ReplyDelete
 20. Oké die koffie dus. Iedereen kijkt me raar aan als ik bij de Mac koffie bestel. IK HOU VAN KOFFIE. DAT IS NET ZO NORMAAL ALS COLA. Gezonder zelfs. (Toch?) Duidelijk dat. Wat een rare woordvolgorde.
  Maar je outfit: superleuke kimono en die ketting is al net zo pretty!
  Liefss

  ReplyDelete
 21. Ik word met de dag verliefder op je skandinavische, haast onuitspreekbare rugzak. Hij is écht heel gaaf! En ja, natuurlijk krijg ik ook een glimlach op m'n gezicht door dit fijne weer :)

  ReplyDelete

Thanks!