Monday, September 22

#UTRECHTMEET | YOGHURT BARN

Een paar weken geleden zag ik dat Marlous (van Last Days of Spring) en Anja een meeting hadden georganiseerd in Utrecht en dat er nog een plaatsje over was dat ze wilden verloten. Ik heb toen ongeveer met de snelheid van het licht een berichtje gestuurd dat ik heel erg geïnteresseerd was en begin vorige week hoorde ik dat ik mee mocht (en vervolgens danste ik natuurlijk de kamer rond enzo). Toen ging de tijd opeens heel snel en zat ik zaterdag opeens in de trein en vervolgens in de Yoghurt Barn te genieten van ongelofelijk lekkere yoghurt en home-made granola bars.

Ik verdwaalde een beetje op Utrecht Centraal en kwam daarom nét wat te laat, maar dat maakte gelukkig niet uit. Vlak nadat ik aan was gekomen bij de Yoghurt Barn (waar we zouden ontbijten) vertelde de eigenaar ons alles over hoe het concept is ontstaan en nog veel meer (hele leuke en interessante) informatie. Ik vond het heel bijzonder om dit allemaal te horen te krijgen; op die manier ga je toch weer heel anders naar zo'n bedrijfje kijken. 

Na het verhaaltje en de vragen die daarop volgden hebben we uitgebreid foto's gemaakt (en al het eten mee naar buiten genomen omdat het licht daar beter was, haha). Daarna kon ik eindelijk aanvallen op al het heerlijke eten (en daar was ik heel erg blij mee, want zó lang wakker zijn zonder te ontbijten is echt niets voor mij).


Ons ontbijt bestond onder andere uit allerlei verschillende bakjes yoghurt (met stukjes brownie of vijg of chocolade en noten), croissantjes met roomboter en jam, home-made granola bars (die echt héél erg lekker waren) en munt/framboos infused water. Na het ontbijtje mochten we nog proeven van een soort smoothie van spinazie, frozen yoghurt en mango (zó lekker) en pakte ik nog een laatste granola bar in een servetje om mee te nemen. 

Het volgende adresje op de lijst van hotspots in Utrecht (samengesteld door Marlous en Anja om tijdens de meeting allemaal te bezoeken) was een stukje lopen, maar ook echt heel erg gaaf! Ik heb echter zóveel foto's en verhalen dat ik heb besloten mijn artikel in drie delen te publiceren. Morgen en overmorgen zal de rest verschijnen (:

Liefs,
Laura

De meeste foto's van de meeting kun je op instagram vinden onder de hashtag #utrechtmeet. Komende week zullen hier ook nog foto's bij komen! Ook kun je daar de blogs/accounts van alle andere instagrammers/bloggers die aanwezig waren (o.a. Yellow Lemon Tree en Beau Bon Joli) vinden. 

16 comments:

 1. Aaah jaa ik ben heel benieuwd naar de rest van de artikelen! Ik studeer nu in Utrecht maar omdat ik lange dagen heb, en ver weg woon heb ik bijna geen tijd om Utrecht zelf wat meer te ontdekken. Ik ga binnenkort naar de Yogurt Barn toe! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik zou ook zo graag in Utrecht wonen! Ik vond 't echt heerlijk om daar een beetje rond te slenteren (: Ik zou zeker naar de Yoghurt Barn gaan ja, en zodra je tijd hebt lekker rondwandelen door de stad. Utrecht is een droom (:

   Delete
 2. Ahh wat leuk Laura! Hmmm granola is zooo lekker:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankje! En jaaaa, deze home-made versie van de YB is ook echt ongelofelijk lekker (:

   Delete
 3. Dat klinkt echt super gezellig! Ik wil altijd nog een keer naar Yoghurt Barn! Dit maakt me ook allemaal zo hongerig! Ik ben heel benieuwd naar je andere verslagen en foto's! Liefs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaaa, was het ook! Ik heb van iedere minuut genoten, haha (:
   Stay tuned, morgen en overmorgen de rest! Liefs.

   Delete
 4. Oh, dat ziet er allemaal heerlijk uit!

  ReplyDelete
 5. Krijg er spontaan honger van! Ik vind het er altijd zo lekker uit zien, eten bij de Yoghurt Barn <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha, dat heb ik nu ook steeds. Ik moet niet teveel foto's terugkijken. Liefs!

   Delete
 6. Ah ik ben fan van de yoghurt barn! Slecht voor m'n portemonnee - om te huilen eigenlijk - meer oh zo lekker!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Same here! Ik ben een arme scholier, geen geweldige combinatie dus... Maar het is ook wel leuk om 't als bijzondere verwennerij te bewaren zegmaar (:

   Delete
 7. Zo leuk. Ik heb jullie toch met plezier op instagram gevolgd. Al die leuke plekken en leuke bloggers :) X

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah wat leuk om te horen! Er komen nogsteeds foto's bij, de pret is nog niet afgelopen (: Liefs!

   Delete
 8. Yoghurt Barn is zo lekker <3 Woon helaas niet in de buurt (Friesland) Maar elke keer als ik in Utrecht kom, ga ik altijd even langs om lekker te smikkelen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaaaa, ik weet het! Die granola bars blijven me echt achtervolgen (is het mogelijk om na één keer iets gegeten te hebben meteen verslaafd te zijn? - volgens mij heb ik daar last van...). Wel leuk dat dat dan een soort uitstapje wordt om naar uit te kijken toch? (: Liefs!

   Delete

Thanks!