Wednesday, September 17

PARIS, LA VILLE DE LUMIÈRE ET D'AMOUR


Toen ik gisteren al mijn foto's aan het uitzoeken was stuitte ik plotseling op alle foto's die ik afgelopen vakantie in Parijs heb gemaakt. Volgensmij heb ik uberhaupt nooit verteld dat ik in Parijs ben geweest, maargoed, dat is dus zo. 

Door Parijs lopen voelde voor mij als het wandelen door een Disneyfilm, als het bewonderen van een eeuwenoud kunstwerk, een beetje alsof alles om me heen was geënsceneerd en ik het middelpunt van een sprookje was beland. Het Louvre, de Notre Dame, de Sacrecoeur, de prachtige huizen en de schattige cafétjes waar iedere ochtend dezelfde mensen dezelfde croissantjes bestellen en dezelfde krant lezen: alles was adembenemend mooi en voelde zó zorgeloos aan. Ik zou er dagenlang achter elkaar rond kunnen lopen, observerend en alle simpliciteit in me opnemend. 

Helaas gaan school en het leven gewoon door en gaat mijn dagenlange wandeling door Parijs 'm natuurlijk niet worden (al zit ik over een paar weken wél mooi weer in Londen). Het blijft in ieder geval heerlijk om zo af en toe even weg te dromen bij het zien van alle plaatjes die ik heb geschoten in de stad van het licht en de liefde.

Liefs,
Laura

16 comments:

 1. Wat is Parijs toch een fijne stad!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja hè? Ik vind 't er ook echt heel heel heel fijn (maar Londen staat nogsteeds op nummer 1, haha). Liefs!

   Delete
 2. Ahh wat een prachtige foto's! Parijs is echt mijn favoriete stad! Ik houd echt van Parijs! Het lijkt me zo tof om daar te wonen! Leuk om dit te lezen! Liefs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah dankjewel lieve Tessa! (: Londen is mijn favoriet, maar ik moet zeggen dat ik ook érg dol ben op Parijs. Liefs!

   Delete
 3. Hele leuke foto's!

  ReplyDelete
 4. Replies
  1. Jaaaaaaa, ik oooooook (maar dat was volgensmij al wel duidelijk, haha). Liefs!

   Delete
 5. Aah, wat een prachtige foto's heb je gemaakt Laura! Ik wil echt ontzettend graag een keer naar Parijs (én Londen én New York), lijkt me zo'n mooie stad.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wat ongelofelijk lief, dankjewel! Ik ga heel binnenkort (weer) naar Londen, daar ben ik ook echt heeeel enthousiast over, haha (: New York staat ook nog op mijn to-go lijstje! Parijs is overigens inderdaad écht prachtig. Liefs!

   Delete
 6. Aah wauw wat leuk dat je daar bent geweest! Ik heb nu echt zin in een stedentripje :) Naar Parijs of een stad die ik nog niet ken!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaaa, ik heb ook heel veel zin in stedentripjes (maar uhm, dat heb ik altijd, haha)! Binnenkort wil ik denk ik ook een keertje naar Antwerpen of Brussel, en dan het liefst alleen (: X

   Delete
 7. Wat een mooie foto's! Oh, wat hou ik van Parijs!! Ik ga komende herfstvakantie en als ik dit soort foto's zie heb ik er extra veel zin in!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahh, dankjewel Eva! (: Supertof dat je komende vakantie naar Parijs gaat, heel veel plezier alvast! Liefs!

   Delete

Thanks!