Monday, September 15

DAY ZERO PROJECT | UPDATE #2


Drie maanden geleden ben ik begonnen aan het Day Zero Project: ik heb toen 101 doelen opgesteld die ik in 1001 dagen wilde behalen. Nu ben ik zo'n beetje op één tiende van de tijd, heb ik onderhand al redelijk wat doelen behaald en leek het me dus wel weer tijd voor een update!

ACHIEVED GOALS | Ik heb...


...een maand geen koffie gedronken en dat was een hele goede beslissing. Laura en koffie was zo ongeveer één: ik kon echt geen dag zonder koffie. Nu na bijna twee maanden helemaal geen koffie heb ik echter zó veel minder stress en voel ik me eigenlijk best een stuk beter. Het enige nadeel: ik kan totaal niet meer tegen koffie. Al na een klein kopje word ik misselijk, ga ik trillen, voel ik me duizelig en kan ik me totaaaaal niet meer concentreren.

... een spiegelreflexcamera gekocht en holy crap, wat ben ik daar blij mee! Ik heb al ongelofelijk veel over m'n canon geschreven, maar ik bedoel: je eerste grote aankoop plus je eerste spiegelreflex zijn allebei gewoon dingen die je niet zo snel vergeet en gewoon heel veel indruk maken....in de regen gezwommen en dat was pretty much het leukste wat ik ooit gedaan heb (nee ok, dat was naar Londen gaan, maar je begrijpt wat ik bedoel, haha). Het was niet de eerste keer dat ik zwom tijdens een regenbui, maar het was wel echt echt echt heerlijk. Maargoed, ik ben natuurlijk sowieso al bestwel een regenliefhebber (bestaat daar een woord voor? --- Ik heb het gegoogled en blijkbaar ben ik een pluviophile, hahaha).  

...een baantje gevonden, want dat was hoognodig. Na alle enorme investeringen en aankopen afgelopen zomer ben ik redelijk platzak en is een beetje extra geld heel erg welkom. Voortaan ben ik dus kassière bij de Albert Heijn, hoezee!

WORK IN PROGRESS | Ik heb al......drie maanden achter elkaar een boek gekocht bij Waterstones: in Juli kocht ik Wonder, Eleanor & Park en Papertowns, in Augustus kocht ik Fangirl en deze maand heb ik Attachments gekocht. Nog 9 maanden te gaan!

...twee documentaires gezien. Op school, dat wel, maar hey, een documentaire is een documentaire! De namen ben ik beide vergeten, haha, maar de eerste ging over Noord Korea en de tweede ging over facebook, privacy en cookies en nogmeer van datsoort enge dingen waar ik helemaal niet over na wil denken. Beide wel heel interessant!...in drie restaurants gegeten: Een super fancehh Italiaans restaurant (Vaticano) in Zutphen, een klein Frans restaurantje in (wow, surprise, surprise) Frankrijk en bij Nando's in Engeland (heel erg multicultureel enzo)! (oh, en als je DopHert meetelt zijn het al VIER restaurantjes!)

...drieëntwintig films gezien, waaronder twee keer The Fault in our Stars, 11 Disneyfilms (ja, elf) en Extremely Loud & Incredibly Close waar ik echt ongelofelijk hard om heb moeten huilen. Oh, en Marley & Me, daar heb ik ook heel heel heeeel erg hard om gehuild (ik ben zo'n emotioneel wrak soms).

Heb jij ook een bucketlist of een doelenlijstje?

Liefs,
Laura

18 comments:

 1. Wauw, goed bezig! Haha elf disneyfilms! Leuk dat je een baantje hebt gevonden!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahah, hey, je bent een Disneyfan of niet hè (; Liefs!

   Delete
 2. Ahh wat goed dat je twee maanden geen koffie hebt gedronken! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja hè, vond ik zelf ook wel, haha. Maar nu zijn er weer pumpkin spice lattes en ga ik zondigen! X

   Delete
 3. Ahh wat super leuk dat je even een updateje plaatst! En omg, zwemmen in de regen is echt suuuuper tof! Dat had ik ook gedaan op vakantie en dat is zo leuk!! Haha. Zo te horen ben je echt goed op weg! Liefs <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, dankjewel Tess! (: En jaaaaaa IKR!
   Ik ben inderdaad al best een eindje opweg ja, ik heb al iets van 16 doelen voltooid!
   Liefs! X

   Delete
 4. Aah leuke dingen! leuk in de regen zwemmen, en al die boeken kopen! Dan kun je een mooie collectie opbouwen hihi :) In mijn hoofd heb ik soms wel een lijst, maar de helft vergeet ik altijd haha, liefs!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik heb eigenlijk echt al extreem veel boeken van Waterstones, haha. Als ik al het geld dat ik daaraan uitgeef bij elkaar optel dan ben ik eventjes niet zo gelukkig vrees ik. Oh en ja, dat kan natuurlijk ook, haha. Ik ben echt een extreem lijstjes-mens, dus ik schrijf lijstjes altijd meteen op en doe er heel veel mee. Maar dat verschilt natuurlijk per persoon! (: Liefs!

   Delete
 5. Heerlijk he een spiegelreflexcamera! Ik heb ook nog geen seconde spijt gehad van mijn toestel. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahh, ja! Ik ga ook nooooit spijt hebben van deze aankoop, haha. Liefs! X

   Delete
 6. Dit project klinkt altijd zo leuk! Leuk om te lezen wat je al hebt gehaald. Misschien ga ik dit ook doen, zo tof! :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Gewoon doen! Je hebt altijd iets om aan te werken, maar totaal geen haast omdat je bijna drie jaar hebt! (: Oh en dankjewel! X

   Delete
 7. Mooi dat je al zulke doelen hebt bereikt! Ik wil ook wel eens zo`n lijstje gaan maken!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahh, dankjewel! (: Ik vind het ook heel leuk en fijn om 'progress' te zien zegmaar (: Zeker doen ook! Liefs, X

   Delete
 8. Wat leuk om te lezen zeg! Door dit artikel wil ik nu ook een lijst maken. Straks even doen! X

  ReplyDelete
  Replies
  1. Leuk om te horen! (: Gewoon doen, 't is supertof! X

   Delete
 9. Ik moet voor school nu ook documentaires kijken en die zijn eigenlijk best wel interessant! Ik heb me er nooit in verdiept, maar documentaires zijn (in vergelijking met film) ook leuk! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik keek vroeger altijd heel veel natuurdocumentaires, nu nauwelijks meer eigenlijk, maar ik vind 't zelf inderdaad ook heel leuk. Best rustgevend in sommige gevallen ook (: Liefs!

   Delete

Thanks!