Wednesday, July 9

OUTFIT | RASPBERRIES, LEVI'S AND CLIMBING TREES

Bij gebrek aan een fotograaf vroeg ik mijn tweelingbroer Bas gisteren om wat fotootjes te schieten van mijn outfit. Achteraf gezien was dit één van de beste beslissingen die ik de laatste tijd heb genomen: we hebben namelijk ongelofelijk veel lol gehad en Bas leek zich te ontpoppen tot een heuse fashionfotograaf (nouja bijna dan).



LEVI'S Shorts | CLARKS Desert Boots | ABERCROMBIE & FITCH Croptop | THRIFTED Scarf 

Het weer was de hele dag geweldig geweest, maar net toen wij foto's wilden gaan maken ging het een beetje regenen. Typisch weer, dat heb ik nou altijd. Gelukkig was het nogsteeds totáál niet koud, en de regen stelde verder ook niet heel veel voor. Een beetje motregen was het, meer niet. Ik kon mijn Levi's dus gewoon aanhouden en daar was ik heel blij mee, het zijn immers mijn favoriete shorts (dat vertelde ik ook al HIER, in het artikel over mijn favorieten van juni). 

Mijn Clarks zijn overigens perfect voor dagen als gisteren. Ik vind het sowieso heel erg fijn dat ze bijna iedere outfit een soort van speciale touch geven: een simpel shirtje met simpele shorts kan vaak een beetje saai zijn, trek je er echter Clarks onder aan dan is de outfit meteen helemaal compleet (in mijn ogen dan, ik houd van minimalisme). 

Maar wat maakt een leuke dag met een complete outfit en mooie foto's nou écht helemaal af? Ja. Juist ja. Een frambozenstruik vinden met rijpe frambozen die zo zoet zijn dat al het snoepgoed op de wereld gewoon overbodig lijkt. Dat is het verschil tussen een leuke dag en een geweldige dag. Een frambozenstruik. Duh.

Wat maakt een dag voor jou perfect?


Liefs,
Laura

12 comments:

  1. wat een mooie foto's allemaal! hele mooie outfit ook

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! Allemaal te danken aan mijn lieve boertje natuurlijk, haha (: X

      Delete
  2. Laura je bent zo mooi! Ik vind die eerste kleurfoto echt heel mooi! Super leuke outfit! Die sjaal, en vooral je Clarks maken de outfit helemaal af! Je broer heeft mooie foto's gemaakt! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niet waar! Maar dankje. Lief!
      Vind ik ook btw, dat Bas mooie foto's heeft gemaakt. Heel tof eigenlijk dat we ditsoort dingen dan eigenlijk gewoon vaker zouden kunnen gaan doen (: Liefs!

      Delete
  3. Prachtige foto's. En je outfit is heerlijk zomers, erg mooi!

    ReplyDelete
  4. Ik vind de kleur van je short echt super mooi! Je staat echt super leuk op de tweede foto. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahhh dankje! Ik ben zelf inderdaad ook weg van deze kleur, bij jeans ben ik daar meestal heel erg kieskeurig mee. Het moet niet te licht en niet te donker. Deze vond ik precies goed (: De tweede foto's is ook mijn favoriet, haha. Liefs!

      Delete
  5. Ooh wat een mooie foto's! Ik vind ook dat die sjaal het minder saai maakt, (niet dat het saai is haha) maar die lijkt net een mooie kimono!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! Ik vond ook dat m'n sjaal prima functioneert als kimono, haha (: X

      Delete
  6. Dat topje staat je zo ontzettend, ontzettend, ontzettend schattig! YOU CUTIE :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naaahw, hahahahhahah COMING FROM YOU THOUGH. JE BENT ZELF EEN CUTIE.

      Delete

Thanks!