Monday, July 7

ENGLAND | PLANNING AND PACKING


Mijn reisje naar Engeland komt nu wel extreem dichtbij en de voorbereidingen zijn natuurlijk voor een heel groot deel al allemaal volbracht. Daarom leek het me leuk om alvast een kleine update te publiceren over onze plannen! We hebben natuurlijk best ruim de tijd en zijn daarom van plan een heleboel leuke dingen te doen. Zó veel zelfs dat 6 dagen bijna te weinig is. Wholefoods, Nando's, Baker Street, Topshop, exposities, Soho, cafétjes, New Look, Bath & Bodyworks en nog veel meer staan op onze to-do lijst.


BRON


Onze planning ziet er ongeveer als volgt uit:

Woensdag 9 juli
Aankomst op London Gatwick. Vanaf het vliegveld zullen we met de trein naar Victoria Station reizen (dit is in het centrum) en daarna hoeven we nog maar een klein stukje met de underground om ons appartement te bereiken. De tickets voor de treinreis zijn gelukkig al geboekt en hopelijk zal dit allemaal dus niet al te lang duren. Voor de rest hebben we deze dag een beetje open gehouden om wat te wennen en rond te kijken. Lekker Engels babbelen en misschien wat te winkelen (oeeeeh).


Donderdag 10 juli
Ook deze dag is nog vrij leeg. Waarschijnlijk gaan we lekker de stad in om rond te kijken en misschien wat van de cultuur in ons op te nemen. Baker Street is hier zeker een optie (Baker Street is bekend van Sherlock en hier vind je o.a. dan ook het Sherlock Museum) en ook leek het me leuk om op deze dag langs wat gallerietjes te gaan om exposities van onder andere Matisse te kunnen zien. 's Avonds hebben we tickets voor het London Eye en ondanks dat ik een extreme hekel heb aan toeristische attracties is dit iets waar ik me heel erg op verheug. We hebben tickets voor de laatste rit en tegen die tijd zal het al redelijk donker worden, iets magischers dan het uitzicht dat we dan zullen hebben bestaat er niet (denk ik).


Vrijdag 11 juli
BRIGHTON. Brighton is een stadje in het zuiden van Engeland en misschien ken je het wel van bekende Youtubers als Zoe Sugg (Zoella) of Alfie (Pointlessblog). Dit stadje ligt aan de kust en leek ons heel erg leuk als uitstapje buiten Londen. Lekker uitwaaien aan zee en misschien zelfs wel wat stalking van youtubers, haha.


Zaterdag 12 & Zondag 13 juli
Het weekend hebben we helemaal open gelaten. Zaterdag gaan we denk ik sowieso de stad in om lekker ontspannen te winkelen, ergens te lunchen of uit eten te gaan en gewoon heerlijk te ontspannen. Zondag zullen we vast ook wel iets leuks doen en 's avonds gaan we natuurlijk de finale van het WK kijken (alhoewel ik dus eigenlijk niet zo'n voorstander ben van het gebeuren - dit kun je HIER lezen).

Maandag 14 juli
...staat in het teken van pakken wat we pakken kunnen. Alle dingen doen die we écht niet willen missen en vooral nog even extra genieten van het prachtige Londen. Ik wil heel graag nog inslaan bij Waterstones (Britse boekwinkel), daarvoor leek maandag me onder anderen heel erg geschikt. Verder pakken we waarschijnlijk onze tassen al een beetje in en zorgen we dat we dinsdag zo ontspannen mogelijk naar huis terug kunnen gaan.


Dinsdag 15 juli
Dit is onze laatste dag in Londen, een redelijk korte ook want om 14:00 moeten we al op het vliegveld zijn. Naast al onze spullen pakken en richting het vliegveld reizen zal er wel niet heel veel meer voor ons inzitten die dag. Huilen en treuren natuurlijk en zo snel mogelijk een nieuwe reis plannen.

Ik kan echt haast niet meer wachten - en gelukkig hoeft dit ook bijna niet meer. Nog twee nachtjes slapen en dan begint mijn kleine, grote avontuur. Ik ga proberen jullie af en toe een beetje op de hoogte te houden maar de meeste verhalen zullen jullie waarschijnlijk pas horen wanneer ik weer terug ben. 

Ga jij nog op vakantie deze maand? Zoja, waarheen?


Liefs,
Laura
8 comments:

 1. oooh wat leuk dat je naar Engeland gaat! Als je nog plek hebt moet je in London zeker even naar shoreditch/bricklane gaan, daar zit alle vintage :) Heel veel plezier!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaaa! Shoreditch stond al op de planning (: Dankjewel! X

   Delete
 2. Ahh wat een super leuke plannetjes allemaal! Zo tof dat je naar Engeland gaat! Ik kan niet wachten op foto's en reisverslagjes!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaahhh ik heb ook zoveel zin! Ik kan niet wachten om alle dingen mee te maken en er over te schrijven, haha (: Liefs! X

   Delete
 3. Oooh wat vet! Héél veel plezier gewenst! Geniet ervan en ik ben super benieuwd naar hoe je het hebt gehad!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaaaaa, ikr! Dankjewel (:Ik ga heel erg genieten en ga proberen zo veel mogelijk te updaten. De rest komt allemaal als ik weer terug ben! Liefs. X

   Delete
 4. Aaah je bent zo'n grote geluksvogel dat je naar Engeland gaat! Ik ga in augustus een weekje naar Limburg :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik ben ook zó gelukkig! NOG MAAR ÉÉN NACHTJE HOE GA IK DIT OVERLEVEN IK BEN ZO ZENUWACHTIG! (stiekem heb ik bestwel een beetje vliegangst) Limburg is ook heel leuk! Ga je naar vrienden toe? Heel veel plezier in ieder geval! X

   Delete

Thanks!