Monday, July 7

UPDATE | DAY ZERO PROJECT


Bijna een maand geleden begon ik aan het Day Zero Project (lees HIER wat dit project inhoudt). Nu is één maand geen extreem lange tijd als je bedenkt dat ik er uiteindelijk bijna 35 zal hebben en is een update dus niet broodnodig. Toch wilde ik graag even vertellen hoe het ervoor staat en vooral ook laten weten dat er toch al een aanzienlijke hoeveelheid doelen zijn voltooid/in de planning staan!


DONE


#1 Koop een spaarpot
Goed, dit mag dan niet een extreem moeilijk doel zijn om te volbrengen, ik heb het wel gedaan, en ik vind mijn spaarpot ook gewoon heel erg leuk! Daarnaast speelt de spaarpot natuurlijk best een grote rol in het hele idee van het DZP zelf: 5 euro voor ieder volbracht doel gaat in dit potje!#2 Bastille (weer) live zien
Tijdens Concert at Sea heb ik meerdere doelen in één kunnen combineren. Zo zag ik onder andere Bastille (weer) optreden (EN RAAKTE DAN SMITH AAN - JA IK WEET DAT IK HET VAAK ZEG, MAAR HALLO?!?! IK RAAKT D A N  S M I T H AAN).

#3 Naar een groot dance/house feest
Ook dit doel heb ik op Concert at Sea kunnen volbrengen: de laatste dag werd om twaalf uur 's avonds afgesloten met een enorm feest! Beau en ik stonden midden tussen duizenden mensen en jeeeeezus wat was dat geweldig! Ik heb nog nooit zó genoten van zulke slechte muziek.


#4 Passenger live zien
En last but not least zag ik ook Passenger performen op Concert at Sea. Súper emotioneel en ongelofelijk mooi! Plus: Mike heeft me aangesproken terwijl er 40.000 mensen achter me stonden. Dat vergeet je ook niet heel erg snel!
#5 Een piercing nemen
Wooooo! Ja eindelijk. Ik heb mijn helix laten piercen! 't Was best spannend, maar uiteindelijk waren de zenuwen nergens voor nodig. Het piercen zelf deed nauwelijks pijn en ook nu heb ik er bijna geen last van. Daarnaast vind ik m'n piercing gewoon heel erg mooi (ook niet onbelangrijk). (:

WORK IN PROGRESS#1 Naar Engeland 
'Jaaaaa, Laura, nu weten we het wel, je gaat naar Engeland, oke oke.' LAAT ME OKE IK BEN GEWOON HEEL ERG EXCITED. Oh en daarnaast ga ik met dit doel wel meerdere doelen in één keer behalen: Ik ga het London Eye bezoeken, ik ga een land bezoeken waar ik nog nooit geweest ben én ik ga naar Londen. En wie weet wat voor leuks ik allemaal nog meer ga doen? Misschien zit er ergens nóg wel een klein doel verscholen. YOU NEVAH KNOW.

#2 200 Films zien (7/200)
Ik heb de afgelopen maand een aanzienlijk aantal films gezien.... Of nouja, dat vind ik dan.

Mary Poppins, Mulan 1, Mulan 2, Black Swan (helemaal alleen tijdens het oppassen - CREEPY), Oliver & Co., The Fault in Our Stars (#huilen) en Step Up 1 waren de eerste zeven films die van mijn lijstje afgestreept kunnen worden. Misschien ga ik dit serieus nog wel halen, haha. Ik had namelijk zo m'n twijfels toen ik het getal 200 invulde...
#3 10 Portretten tekenen en afmaken (1/10)
Oké, niet lachen. Dit portret hierboven moet Troye Sivan voorstellen. Ik vind het doodeng om deze tekening zomaar met jullie te delen, maar dit is ook weer een stapje zegmaar. Ik ben dol op tekenen, maar ik heb het duidelijk lang niet meer gedaan. Ik vind zelf dat het nergens naar lijkt, maar ik ben wel blij dat ik het gedaan heb. Toch weer wat ervaring rijker, weer wat geleerd en weer wat verbeterpunten gevonden! Without failure there is no progress! (:

#4 Beantwoord de '50 QUESTIONS THAT WILL FREE YOUR MIND' (10/50)
In dit artikel heb ik de eerste 10 vragen van de '50 questions that will free your mind' beantwoord. Ik vond het best heftig om te doen, het is heel zwaar en veel denkwerk. Binnenkort zal deel twee wel verschijnen, maar ik wil er graag mijn tijd voor nemen. Sorry dus als het steeds wat lang duurt!
#5 In 15 verschillende fotohokjes foto's maken en deze ophangen in mijn kamer (2/15)
Dit vind ik één van de allerleukste doelen! Eerst trek je gekke bekken in een fotohokje, dan sta je te popelen voor het hokje totdat de foto's zijn uitgeprint, dan heb je nog twee keer zoveel lol om het resultaat en daarna kun je ze ophangen in je kamer en moet je iedere keer dat je ze ziet weer lachen. HAPPY TIMES!

Ik ben met nog enkele andere doelen bezig, maar die waren allemaal niet heel erg de moeite waard om over te schrijven. Ik hoop snel weer te kunnen updaten over nieuwe geweldige behaalde doelen!

Als jullie mee zouden doen aan het DZP, welk doel zou dan bovenaan jullie lijstje komen te staan?

Liefs,
Laura


6 comments:

 1. Wat een super leuke doelen allemaal! En je bent goed beziggg! Ik krijg nu ook echt zin om dit te gaan doen... Is wel iets om over na te denken! Ik vind die tekening echt PRACHTIG! Wow! Ik zou willen dat ik zo kon tekenen! Niet zo onzeker zijn! ;) Dat laatste doel is trouwens ook echt super leuk!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahh, dankjewel! Serieus? Vind je 'm echt mooi? Dat is zó lief. Voor mij is zelfvertrouwen wel echt een werkpuntje ja.. Oh btw, ik zou het heel leuk vinden als jij dit ook zou doen! Je hebt gewoon altijd iets om aan te werken, voor drie jaar lang. Dat alleen al vind ik zó fijn. (: Altijd bezig zijn met dingen die je écht belangrijk en leuk vindt! X

   Delete
 2. Wat een leuke doelen! Je hebt al best wel wat gedaan. We gaan samen een keer foto's maken in zo'n hokje oke? Doen we!

  ReplyDelete
 3. Die tekening is serieus gorgeous gorgeous gorgeous. GOOD JOB GIRL! En je bent wel echt pro in gekke bekken trekken. *de derde foto van het gele lijstje*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahhhh, vind je? THANKS GIRL! Oh, en, uhm, ja. Eh. Heheheh. Uh, dus eh ja. Ik hoopte dat niemand het zou zien..... Haha, nee grapje. IKR! Love 'em funny faces (: X

   Delete

Thanks!