Monday, July 21

3 CUTE CAFES IN LONDON

Oke, voor piepjonge reizigertjes in een dure stad als Londen zijn cafétjes soms een beetje riskant (denk aan: wow, is mijn geld nú al op? HOE DAN?) - maar oh zo gezellig en oh zo leuk. En ik bedoel: Engeland verlaten zonder minstens één keer thee te hebben gedronken in zo'n schattig koffietentje..... Dat kan gewoon echt niet. Mitzi en ik hebben dus ook gewoon volop genoten van het brede aanbod aan thee, koffie en lekkers in Londen en  nu achteraf heb ik mijn drie favorieten op een rijtje gezet!

MEZZOROMA

De dag dat Mitzi en ik aankwamen in Londen was een hele volle dag. Tassen sjouwen, de weg vinden in een vreemde stad en sowieso de reis zelf al waren redelijk vermoeiend en daarnaast hadden we tot laat in de middag nog geen kans gevonden om te lunchen. Zo rond een uur of 4/5 dropten we onze spullen in ons appartementje en gingen we hongerig op zoek gegaan naar een eettentje. Al vrij snel vonden we het Italiaanse cafétje Mezzoroma waar we zijn neergeploft in twee super comfortabele stoelen en hebben genoten van de heerlijkste sandwiches (met tonijn, mayo en maïs) en thee ever (al hebben onze honger en vermoeide lichamen onze mening over de maaltijd misschien lichtelijk vervormd...).

APOSTROPHE

De eerste twee dagen hebben we voornamelijk winkelend doorgebracht op Oxford Street. Om de hoek bij de Topshop hebben we toen bovenstaand cafétje gevonden. De bediening was rather chagrijnig, maar de thee was heerlijk en ook heb ik er de beste cinnamonroll van m'n leven gegeten. Kamillethee is overigens mijn nieuwe verslaving.

LE PAINTot slot hebben we meerdere keren bij Le Pain gezeten. De bediening was ongelofelijk vriendelijk en ze serveerden de meest heerlijke kamillethee. Mijn nieuwe verslaving was dus erg blij. Ook zag het er van binnen ongelofelijk schattig uit (kijk die bordjes dan)! 

Terugkijkend op alle leuke dingen die Mitz en ik hebben meegemaakt, en na het zien van al die leuke foto's verlang ik momenteel nog duizend keer meer terug naar Londen dan ik al deed. Ik brei er voor nu dus even een eind aan en ga denk ik met mijn reisgidsje en summer-bucketlist-boekje met alle herinneringen erin in een hoekje zitten huilen (nee grapje). Ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden om terig te kijken op mijn weekje als ik!

Q: Thee of koffie? (ik ga definitely voor thee.)

Liefs,
Laura

6 comments:

 1. Thee! Hmmm Kamillethee is echt super lekker, ik wil nu ook wel naar die cafetjes!

  ReplyDelete
 2. Hoe snel geld op kan zijn op vakantie... it's un-be-lie-va-ble haha! Zien er echt leuke adresjes uit, Londen is een van mijn favoriete Europese steden (al vier keer geweest) en de volgende keer ga ik zeker eens één van jouw adresjes uitproberen! X Eline

  ReplyDelete
  Replies
  1. Inderdaad! Je knippert even en het is weg, haha. Zeker doen trouwens. Apostrophe en le Pain hebben allebei echt heerlijke gebakjes en vooral die eerste, apostrophe, is helemaal niet zo duur! X

   Delete
 3. Wat een leuke blogpost en het ziet er zo gezellig uit! Mooie foto's overigens. x
  www.lemontierres.com

  ReplyDelete

Thanks!