Wednesday, July 23

BAKER STREET

De naam Baker Street zal de één waarschijnlijk wat meer zeggen dan de ander. Fanatieke (en minder fanatieke waarschijnlijk ook wel) kijkers van de serie Sherlock zullen bij het horen van deze naam waarschijnlijk de meest enthousiaste reactie vertonen. Ik ben één van die mensen. 

Het adres van Sherlock Holmes, 221b Baker Street, is momenteel veranderd in een museum: The Sherlock Holmes Museum. Nu was ik als Sherlock-geek echt heel erg enthousiast over dit museum en wilde ik dolgraag naar binnen, maar de prijs viel een beetje tegen en dus bleef het bij rondhangen in de voorhal. 
Het interieur van de voorhal, in combinatie met alle hebbedingetjes en Sherlock-gadgets die overal te vinden waren, waren voor mij gelukkig al genoeg om me heel even in de Sherlockwereld te wanen. Alles zag er súper vintage uit en ze hadden zelfs lollies met Sherlock's hoofd erop. Ook hadden ze overal heel erg toffe Sherlock-visitekaartjes staan die je mee mocht nemen: daar hoefde ik geen twee keer over na te denken.


Na shameless een mirrorselfie te hebben gemaakt, de geweldige (en extreem dure) tote-bags te hebben bewonderd en eeuwig aan de muziekdoosjes (die je ook in de soevenirshop kon kopen) te hebben gedraaid hadden Mitzi en ik de voorhal echter wel gezien en zijn we naar buiten gelopen. Onderweg naar een nieuw avontuur in het misterieuze Londen. 

Wordt vervolgd......

(very sherlock, much exciting)

Liefs,
Laura Holmes (wow mag ik zo heten???)

14 comments:

 1. Ahh super leuk! Mooie foto's heb je gemaakt! Lijkt me echt heel tof om dat te zien!

  ReplyDelete
 2. Leuk geschreven, zelf ben ik geen sherlock fan. Maar wel heel leuk om te zien. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! Ja je hoeft geen fan te zijn om het leuk te vinden daarbinnen, het was echt awesome. (:

   Delete
 3. MWAAAAAA DIE LOLLYS! LOVE LOVE LOVE. Ik ben ook niet echt groot fan, maar ik MOET echt een keer aan die serie beginnen. Als ik allebei m'n benen gebroken heb en ik niets anders meer kan doen, denk ik. Time is hard to find :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. JAAAAAA IKR! - ho stop. wat????? - OK CLAUDIA BEGIN NU. NU. NU. AAN SHERLOCK. NU! (en niet eerst je benen breken, zou een beetje jammer zijn...)

   Delete
 4. Hihi, wat cool dat je zo'n fan bent van Sherlock Holmes. Zelf ben ik weleens in die straat geweest, maar ik ben geen fan, dus ik stond helaas niet zo bij deze bijzondere plaats stil.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahahha, ja, eh, ik ben zegmaar fangirl #1 van zo'n duizend verschillende dingen, haha. Jammer dat je niet even langs het Sherlock museum geweest bent, het was opzich wel de moeite waard geweest - ook als je niet zoveel van Sherlock afweet. Maarja, volgende keer beter (: X

   Delete
 5. Je maakt zo'n mooie foto's en je blog is oprecht leuk om te lezen! Ik heb me op je geabonneerd op Bloglovin'! x
  www.lemontierres.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel, wat ongelofelijk lief van je! You just made my day (: X

   Delete
 6. Ja jij mag zo heten :) Haha, ik ben er twee jaar terug geweest toen mijn zusje daar studeerde. Ik vond het zo leuk, en ben net zo'n fan als jij :) Ik ben wel het museum in geweest (vrijkaartje gekregen van iemand op straat) en het was erg leuk. Boven ligt er ook een boek waarin mensen verhalen schrijven aan Sherlock. Heel leuk om te lezen :) X

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yay. (ik ga vast opzoek naar een knappe jongen met Holmes als achternaam: 'hey. it's a beautiful night, I'm looking for something dumb to dooooo. HEY BABY. I think I wanna marry you.' - strak plan, of niet?) Dat boek klinkt zo geweldig overigens! (DAAR WIL IK OOK IN SCHRIJVEN). Jaloers dat je naar binnen bent geweest... X

   Delete
 7. Sherlock <333 Ik vertrek morgen naar Londen en ik móet ook naar Baker Street, haha.
  Liefs, Floor

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaaaaa je móét naar Bakerstreet. Het is zo mooi. Het museum is zo leuk. Woaaah. Liefs!

   Delete

Thanks!