Saturday, June 7

VIDEO | FOOD FAVOURITES


Afgelopen week heb ik voor het eerst een video opgenomen voor mijn youtube channel - en dus ook voor mijn blog. Ik zit momenteel trillend achter m'n laptop (met een kop thee en een groot stuk Tony's Chocolonely), maar ondanks dat ik het heel erg eng vind om mijn video met het wereldwijde web te delen vond ik het ook super leuk om 'm te maken. Ik wil hier heel erg graag mee verder gaan en heb onderhand ook een beter bewerkingsprogramma aangeschaft en ben me goed aan het inlezen en inspiratie aan het opdoen. Deze video is ge-edit met Windows Moviemaker en dus absoluut geen professionele/mooie video, maar ieder begin is een begin, zegmaar. Enjoy!
Ik ben ongeloflijk zenuwachtig, zeg veel um, zegmaar en uuhhh en ik kom een beetje over als een giechelig trutje, maar oke. We doen het er maar mee. Ik heb ook veel lol gehad met mezelf. Ik hoop dat jullie 't een beetje leuk vinden! Het is verder geen gesponsorde video of whatever, gewoon allemaal eerlijk en mijn mening en puur uit eigen initiatief. Zoals ik in de video zeg komt er heel snel ook een artikel aan met mijn normale favourites.

Wat vond je van mijn video? Moet ik hiermee doorgaan?

Liefs,
Laura

7 comments:

 1. Ooooh ja die Quaker havermout! Als ze dat in Canada hebben ga ik het naar je opsturen haha :)

  En ik vond je video echt heel erg leuk :) lookbooks sowieso YAY.
  en nu heb ik honger. thanks hè .

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaaaahw dat zou zo lief zijn. DAN WORDEN WE PENPALS, OMG.

   Thanksthanksthanks. Dat moest ik echt even horen, haha.

   ik maak pizza atm,

   graag gedaan hè.

   Delete
  2. Nouja, ik had net verse appeltaart. #hetkanerger
   en JA hahaha penpals !! x

   Delete
 2. Heel veel respect! Ik wil ook gaan beginnen met video, maar ik vind het ook nogal eng!

  Ik vind dat je het goed doet voor de 1e keer!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aw, dankjewel! Het uploaden was echt zenuwslopend, ik was zó bang dat iedereen het heel erg stom zou vinden, maar alle reacties zijn tot nu toe heel erg positief (:

   Nogmaals, dankje! Liefs. X

   Delete
 3. Ahh super leuke video! Ik had gewacht met kijken totdat ik de tijd had want ik wilde hem echt heel graag zien! Binnenkort ga ik denk ik ook een video maken, maar ik vind het zo eng! Haha Leuk om je een keer soort van in het echt te zien! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Naaahw, wat ongelofelijk lief dat je er echt de tijd voor wilde nemen! Ik vond het ook super eng (ik zeg zo'n tien keer uh en eh per zin), maar uiteindelijk was het het zeker waard! Dankjewel! X

   Delete

Thanks!