Wednesday, June 4

FATHER'S DAY INSPIRATION

Het is tijd voor stress en paniek jongens en meisjes. Vaderdag komt er aan. En weetje wat het probleem met vaderdag is? Je moet dan (nu komt het) een. cadeautje. kopen. voor. je. vader. Oke, bij de eerste vijf woorden zie ik het probleem nog niet helemaal, maar dan lees ik het vijfde woord en..... help. Een cadeautje kopen voor een man van middelbare leeftijd is gewoon niet het makkelijkste dat er is. MAAR. Ik ben deze maand super georganiseerd en voorbereid en alles (lees hier meer over mijn goede voornemens voor deze maand), dus daarom heb ik besloten nu alvast een lijstje te maken met super toffe cadeau ideetjes voor vaders! 


1. Een vinyl (van je vaders favoriete band). Het is zelfs best simpel om aan vinyls van moderne bands te komen (mocht je vader niet meer zo into de 70's en 80's zijn). De plaat hierboven is van Pink Floyd, ook supah tof!

Je kunt vinyls vaak in vintage winkeltjes vinden, maar ook Urban Outfitters verkoopt ze.

2. Een horloge. Voor mijn arme medemens (ik zou best 300 euro aan een cadeautje uit willen geven, maar dat kán gewoonweg niet) zijn er ook bestwelheelergmooiemaarietsminderdure horloges te koop. Bovenstaande is voor €46 bij Urban Outfitters verkrijgbaar.

3. Een zonnebril. Uhm, zomer? Festivalseizoen? Super hippe maar toch sophisticated (uhm ja oke, misschien niet helemáál het eerste woord waarbij een vader denkt van WOW JA DAT WIL IK HEBBEN ("WOAH, DIE IS ZÓ SOPHISTICATED"), maar oke.) en volwassen genoege modellen? Duuuuuuuh.  

4. The Edible Atlas (of een ander kookboek). Voor de man in de keuken. Er zijn genoeg mannen die koken heel erg leuk vinden. Ik vind dit persoonlijk een heel erg leuk kookboek: gerechten van over de hele wereld met bijgevoegde informatie en verhalen over de streken. Heel gaaf en interessant! Onder anderen te koop bij Waterstones in Amsterdam!

5. AD WK Ontbijt. Oh jongens, eigenlijk heb ik extreme aversie tegen ditsoort commerciële voetbalprut (50% reclame en 50% informatie over een stelletje sukkels die achter een bal aan rennen en daarmee miljoenen euro's verdienen die eigenlijk veel beter kunnen worden uitgegeven aan het genezen van kanker, het voorkomen van de opwarming van de aarde en voeding voor uitgehongerde babies in Afrika), maar ik vrees toch dat je menig vader hier heel erg blij mee kan maken. 'Slechts 15 euro voor vijf weken' kots.

6. Een gezellig dinertje. Knutsel een schattige tegoedbon en neem je vader mee uiteten naar zijn favoriete restaurant (of iets nieuws, of iets leuks, whatever zolang het maar lekker is). Yay voor lekker eten!

7. Een geurtje. Cliché? Ja. Maar wees nou eerlijk, als jij een geurtje krijgt voor je verjaardag ben je er toch ook stiekem wel heel erg blij mee. Bovenstaand parfum is Tommy van Tommy Hilfiger, €20,95.

8. Een boek. Het verschilt natuurlijk per persoon, maar als jouw vader van lezen houdt is een boek natuurlijk een perfect cadeau. Misschien kan je een beetje vissen naar zijn wishlist, en anders is De Cirkel van Dave Eggers een heel erg leuk boek om te geven. Mijn eigen vader was er heel blij mee.

Heb jij nog een leuk en/of origineel cadeau-idee voor je vader?


Liefs,
Laura


2 comments:

  1. Zo herkenbaar! Vind vaders ook verschrikkelijk om cadeaus voor te kopen haha. Goede tips, weer een beetje inspiratie opgedaan. :) xx

    ReplyDelete

Thanks!