Monday, June 2

MONTHLY GOALS | JUNE


Heeeee hallo daar! GUESS WHAT?! Ik spreek nog Nederlands! Ik ben het niet helemaal verleerd, zegmaar. Maar oke, dus.... juni! Een nieuwe maand is begonnen en dus heb ik besloten wat doelen op te stellen die ik in de komende maand wil volbrengen. Ik share (oh boy, Engelse woorden in een Nederlandse blogpost gooien klinkt zó fancy) ze hier, deels als een soort stok achter de deur; zodat ik er écht aan ga werken, en deels om jullie een beetje up to date te houden over mijn (doodsimpele) leventje.


MIJN HAAR STEELT DE SHOW

Oke dan. Dit gaat lukken. Ik voel het. (ofzo)

Ik wil komende maand weer meer gaan tekenen
Dit is iets dat ik heel erg graag doe, en aangezien de kunstacademie hoog op mijn lijstje staat voor vervolgopleidingen lijkt het me een goed idee om mijn technieken en persoonlijke stijl wat meer te ontwikkelen. (ja, mijn lijstje is een zielige attempt om zo'n fabulous tumblr lijstje te creëren... oefening baart kunt laten we maar zeggen hè)

Ontbijten bij de HEMA
Dit wil ik echt al heel erg lang doen, maar het komt er iedere keer niet van. Voor één euro heb je een geweldig ontbijtje en voor een paar centen extra heb je er ook nog eens american pancakes bij. Hoe dan? Anyway, dit ga ik deze maand dus even aanpakken en echt uitvoeren. Misschien morgen wel!

(Één keer per week) hardlopen
Ik loop zo af en toe hard. Maar niet heel regelmatig. En aangezien ik vrij veel waarde aan een goede conditie en ee fit lichaam hecht vind ik het tijd om ook hier eens wat verandering in te brengen en te kijken of ik het een maand uit houd om gewoon één keer per week hard te lopen. 5 km. Geen gezeik. Gewoon doen!

Genoeg slapen (lees: minstens 7 uur per nacht)
Ik ben een verschrikkelijke slaper. Ik kan het gewoon niet. 2 à 3 à 4 à 5 uur slaap per nacht is heel erg normaal voor me, maar véél te weinig. Dit resulteert in extreme vermoeidheid, moodswings, stress en paniek en dat is n. i. e. t. leuk. Dus ik ga er werk van maken en écht proberen zo veel mogelijk te slapen.

Vooruit bloggen & beter plannen
Ja jongens. Ik ga alles echt flink aanpakken komende maand. Ik ga strakker plannen, realistischer denken, georganiseerder worden en vooruit bloggen. Ik kan dit. Ik wil dit. Ik doe dit (lees: ga dit hopelijk doen).

Meer lezen (minstens drie boeken)
Ik vind lezen zó verschrikkelijk fijn! Er is bijna niets waar ik meer van geniet dan van een goed boek. Ik moet mezelf alleen echt aanleren dat ik er tijd voor vrij maak. Ik heb een aantal boeken die ik echt wil lezen komende maand (zie het kleine tekeningetje in de kantlijn).

Ik ga weer bakken
Zowel gewone als gezonde versies van whatever; ik ben komende maand hopelijk weer wat meer in de keuken te vinden. Ik heb afgelopen maand vrij veel gekookt, maar gebakjes en dergelijken zijn er een beetje bij ingeschoten. Het liefst bak ik iedere dag iets, maar dat gaat een beetje moeilijk. Toch wil ik wel zeker ééns per week iets lekkers fabriceren. Macarons staan op dit moment bovenaan mijn must-try lijstje!

Nieuwe muziek downloaden
Dit is iets dat ik al weken en weken voor me uit aan het schuiven ben, terwijl ik helemaal niet zo goed weet waarom. Ik heb een enorme lijst met geweldige nieuwe muziek voor mijn iPod, maar het komt er nooit van om het er ook daadwerkelijk op te zetten. Dat ga ik dus binnenkort wél doen.

Video's maken!
Last but certainly not least: ik wil heeeel erg graag beginnen met het maken van wat video's voor mijn youtube-kanaal. Ik heb in het verleden één video gemaakt - van de opening van de Forever21 (deze vind je HIER), en dat vond ik superleuk, maar het is er daarna niet helemaal meer van gekomen. Ik heb nu een paar hele leuke ideeën voor video's dus ik hoop deze binnenkort ook echt uit te voeren. Stay tuned for those! 


Ik maakte deze selfie een beetje in de trant van 'letsdothiswegaanertegenaanyeswoooo' en ik stak m'n duim op, maar dat zie je dus niet. Ik heb 'm toch maar gebruikt omdat mijn nieuwe croptop erop te zien is! Ik ben van plan binnekort een klein lookbookje te schieten, en daar zal je deze zeker in terugvinden! (:

Wat zijn jouw goals voor komende maand(en)?


Liefs,
Laura

P.S. Ik heb op bloglovin' de 50 followers bereikt. Dat lijkt misschien heel weinig, maar voor mij betekent het héél erg veel. Daarom ga ik binnenkort een kleine winactie/giveaway doen. Als je nog suggesties hebt voor iets dat ik weg zou kunnen geven zou ik het heel leuk vinden om die te horen. Laat daarvoor even een comment achten, of stuur me een mailtje. Kus!


6 comments:

 1. Oh dit vond ik echt zo leuk om te lezen! En zo herkenbaar allemaal: ik hou ontzettend veel van boeken lezen maar het komt er maar steeds niet van. En nu wil ik ook american pancakes bij de Hema ! I need that!!

  Gefeliciteerd trouwens met je 50 volgers!! Super! x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, holy crap, ik heb nu net in drie dagen drie boeken uitgelezen. Ik ga zaterdag ontbijten bij Hema en aaargh ik kan bijna niet wachten. DEM PANCAKES.

   Thanks! X

   Delete
 2. Dit vind ik echt super leuk om te zien! Ik maak zelf ook altijd lijstjes, haha ♥

  Liefs,
  Adriënne

  ReplyDelete
 3. Ahh wat leuk om te lezen! Ik wil ook bij de hema ontbijten en vooruit plannen voor mijn blog en video's gaan maken! Allemaal heel herkenbaar haha! Gefeliciteerd met de 50 followers!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, wat leuk! We moeten gewoon een keertje met z'n allen pancakes gaan eten bij de Hema volgens mij. Ze zijn blijkbaar heel geliefd (;

   Thanks! X

   Delete

Thanks!