Monday, June 30

OUTFIT | FESTIVAL-PROOF


Hi there! Het is dit weekend een beetje stil geweest op mijn blog.. Sorry daarvoor! Ik had al wel enkele artikelen vooruit gepland en geschreven, maar het kwam allemaal nét niet helemaal uit... Ik was namelijk naar Concert At Sea. Dit is een iets minder bekend tweedaags festival in Zeeland met toch best wel bekende artiesten (o.a. Passenger, Bastille, The Opposites & Jett Rebel). Ik heb het enorm naar m'n zin gehad en heb heel veel gefilmd en gefotografeerd. Voor nu houd ik het bij m'n outfit en een paar foto's van het festival zelf. Enjoy!




LEVI'S Shorts | H&M T-shirt | VINTAGE Blouse | PRIMARK Bag | PRIMARK Sneakers | UNKNOWN Neckaces | URBAN OUTFITTERS Wishbone earrings | ALL TIME LOW Wristband | SELFMADE Lavender flowercrown

Mijn outfit was zoals een festivaloutfit hoort te zijn: comfortabel. Ik twijfelde nog of ik m'n Levi's shorts aan moest trekken of niet, maar ik ben achteraf heel blij dat ik dat wel heb gedaan. Het mocht dan bewolkt zijn, warm was het wel - al helemaal tussen al die springende en dansende mensen. Verder had ik deze super schattige flowercrown gemaakt tijdens het wachten op de pendelbus, mijn haar rook heerlijk door de lavendel, helaas ben ik deze halverwege de dag verloren.. 

Het blouseje heb ik ooit bij de IJhallen op de kop getikt voor 2 euro (bargain!) en kwam heel erg goed van pas. Tijdens de concerten knoopte ik 'm om mijn middel en tussendoor en 's avonds was 'ie juist precies goed om het niet te koud te krijgen. 



Het festival terrein was heel tof ingericht met onder andere een enorme glijbaan en dit sprookjesachtige reuzenrad. Verder waren er twee podia waar om beurten artiesten optraden. Ik heb enorm genoten van alle acts en extreem veel gedanst en meegezongen. Jullie kunnen hier binnenkort ook nog een video van verwachten!



Hierboven zie je al een klein voorproefje van de artiesten die ik heb gezien. De bovenste foto is genomen bij The Opposites en op de onderste foto zie je Mike Rosenberg (ook wel bekend als PASSENGER - !!!!) die z'n duim naar me opsteekt en me bedankt omdat ik een bordje ophoud met 'Mike Rosenberg, I LOVE YOU'. (excuses overigens voor de kwaliteit van deze twee foto's - het zijn stills van mijn videomateriaal)

"You guys have made signs, thank you, thank you very much."

Je begrijpt natuurlijk wel dat dat één van de meest geweldige momenten van het festival is geweest. Daarnaast stond ik helemaal vooraan bij Bastille en heb ik Dan Smith (de leadzanger) zelfs aan kunnen raken (JA, DAT VIND IK HEEL BIJZONDER, LAAT MIJ FANGIRL ZIJN OKÉ). Dit kunnen jullie binnenkort ook allemaal terugzien in de video die ik momenteel nog aan het monteren ben (so much footage............. so many emotions............ oke, laten we eerlijk zijn ik ben meer bezig met het duizend keer terugkijken van alle filmpjes dan echt monteren, maar ik ga opschieten, beloofd).

Welke festivals staan er voor jullie op de planning deze zomer?


Liefs,
Laura



17 comments:

  1. Ooh dit klinkt echt als een heeel tof festival! En passenger heeft je gewoon gezien en bedankt!! (met zn duim maar alsnog) Echt heel leuk! Ben benieuwd naar het filmpje!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niet alleen z'n duim! Hij zei 'I see you made signs, thank you, thank you very much'. En ondanks dat ik niet de enige was met een bordje keek hij alleen mij aan. Ook keek hij meerdere keren naar me en lachte hij zo af en toe even naar me. EN DAT TERWIJL ER DAAR 40.000 MAN STOND. WOAH. Mijn leven is compleet.

      Delete
  2. Aaah, bastille, passenger. Dit is heaven! We moeten snel weer even afspreken en bijkletsen in de b&b!
    Liefs,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaaaaaaa, mee eens! Stuur me anders even een whatsappje (: X

      Delete
  3. Leuke outfit! Ik vind het zo leuk als de zakjes onder de short vandaan komen, hihi. Hele mooie foto's btw! Liefs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! Haha, ik vind dat ook heel erg leuk, ik heb deze shorts ook zelf afgeknipt en vind 't heel erg leuk dat ze zo mooi vallen nu (: Nogmaals, dankjewel! X

      Delete
  4. ooh jaloers op Dan! hihi, de line-up voor dat festival was zo leuk! Ik wil Bastille ook graag nog een keer zien. En je outfit is heel leuk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaaaaaa ikr! Ik kan je vertellen dat z'n duim heel fijn voelde. Verder kan ik niet heel veel spannends melden naast alles wat je al weet. De show was vrijwel hetzelfde als in de HMH waar jij volgensmij ook bent geweest. Geweldig dus, haha. X

      Delete
  5. Leukheid tot de macht duizend, Passenger en Bastille ooooh myyyy!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik kan het nogsteeds niet helemaal bevatten. Plus extreme postconcertdepressie hier, haha. Liefs!

      Delete
  6. Wat zie je er leuk uit! En suuuuper gaaf dat je hierheen bent geweest. Ik wil er altijd al een keertje naartoe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dankjewel! (: Ik zou als ik jou was zeker volgend jaar proberen om naar CAS te gaan! Het is een heel relaxed festival, zeker als je niet gewend bent om naar grote festivals te gaan. Daarnaast is de line-up over het algemeen toch best wel heel erg gaaf met meerdere internationale acts! Liefs. X

      Delete
    2. En volgend jaar is het 10-jarig bestaan! Dus verwacht ik meer grotere artiesten!

      Delete
  7. Leuke outfit! Concert at Sea lijkt me geweldig om een keer mee te maken :-)

    ♥ Saskia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! Het was ook echt heel heel heel erg tof! (:

      Liefs!

      Delete
  8. Je outfit is leuk! En CAS was TOF! Vooral Bastille en Passenger OMG inderdaad, even fangirlen mag wel!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! Haha, jaaaaaaaaaaaaaaa Mike frickin' Rosenberg. PASSENGER. ZEI DANKJE. Terwijl er veERTIG DUIZEND MENSEN ACHTER ME STONDEN. EN HIJ IS ZO WOAh. EN dAN smITH. asdfghjklqwerpxbslkjhpoiuycvbn. Haha, oke dat was mijn fangirl sessie, ik moest gewoon even horen dat het mocht (: X

      Delete

Thanks!