Wednesday, July 2

JUNE GOALS | RECAP


Hallo juli! Ik zeg het te vaak, maar de tijd vliegt echt voorbij. Dat vind ik ergens best iets beangstigends hebben, maargoed. Ik heb vorige maand tien doelen opgesteld om door de maand heen te volbrengen en dat is eigenlijk best goed gegaan! Vandaag wilde ik dus even laten zien hoe ik het er vanaf heb gebracht met de doelen van afgelopen maand en morgen zal ik een artikel publiceren met tien nieuwe doelen voor JULI (ZOMERMAAND YAY).

Vooruit bloggen en beter plannen
SURPRISE SURPRISE. Dit ging echt heel erg goed! Ik heb meerdere keren drie artikelen vooruit gepland. Check!


Meer lezen
Ik denk dat ik hier ook wel kan zeggen dat het best goed gegaan is. Ik had een lijstje gemaakt met drie boeken die ik deze maand wilde lezen, dat is niet helemaal gelukt. Maar ik heb wél drie andere boeken gelezen. Looking for Alaska, Will Grayson Will Grayson en Darlah 172 uur op de Maan. Mijn liefde voor lezen is 100% terug!

Hardlopen (minstens één keer per week)
Uhm, huh, wat? Was dit een doel. Haha, eh, nee. Dit is compleet de mist in gegaan. Al was mijn main goal natuurlijk om wat meer te sporten en dat heb ik opzich wel gedaan: ik heb heel erg veel gefietst, gelongboard en gewandeld. Daarnaast heb ik ook twee dagen achter elkaar minstens acht uur per dag staan springen en dansen...... dat telt ook? denk ik? um? ja toch? (tries to positivize this goal) (fails) (oh)

Genoeg slapen (minstens 7 uur per nacht)
Uhm, nee.

Ontbijten bij de Hema
Ja, nee, dit is er ook niet echt van gekomen. Ik moest dit namelijk plannen op de dagen dat ik geen school had, en aangezien ik vrij weinig slaap is vroeg opstaan voor een ontbijtje bij de Hema dan niet helemaal het eerste waar ik aan denk. Ik heb het uiteindelijk wel drie keer gepland, maar me dan vervolgens verslapen. Bummer. Maargoed, deze komt komende maand weer op het lijstje.


Nieuwe muziek downloaden
Check! Aangezien ik naar Concert at Sea ging en nog niet alle muziek van de artiesten die daar zouden spelen op m'n iPod had staan heb ik ook dit doel flink aangepakt. Ik luister op dit moment zelfs naar de muziek die ik heb gedownload, haha.

Meer tekenen
Ik weet niet of ik kan zeggen dat dit doel echt goed is gegaan, extreem veel heb ik namelijk niet getekend. Maar ik heb wel méér getekend dan dat ik voorheen deed. In dat opzich lijkt dit me dus toch wel een redelijk geslaagd doel. Ik kan in ieder geval één portret van mijn Day Zero lijstje afstrepen. (:


Ik wilde meer bakken
Wow, ik vind dit best nog een positieve recap, haha. Ook dit doel is goed gegaan! Ik heb meerdere keren gekookt en twee keer de lekkerste scones ooit gebakken! Nomnomnom.

Videos maken
Last but certainly not least! Dit was voor mij een heel belangrijk doel, en ook deze heb ik best succesvol behaald! Ik heb maarliefst twee videos geupload die beiden best een succes waren (Food Favourites & een Vlog)

Ik had me er tot nu toe nog helemaal niet zo in verdiept, maar ik ben eigenlijk best blij met al mijn behaalde doelen. Ik ben zelfs een beetje verrast dat ik bijna alle doelen gewoon heb behaald (zoveel moeite heb ik er namelijk niet ingestoken - oeps). Morgen laat ik jullie mijn doelen voor de komende maand zien - een super spannende maand, want ik ga een week naar Engeland!

Hebben jullie de afgelopen maand ook aan doelen gewerkt? Zoja, hoe zijn die gegaan?


Liefs,
Laura


Edit: de volgorde van mijn doelen is op de een of andere manier helemaal door elkaar geraakt, daarom was het artikel wat vreemd om te lezen. Gelukkig heb ik het weer terug kunnen draaien, maar toch excuses voor de genen die in de war zijn geraakt, haha.

2 comments:

  1. Ahh wat leuk! Ik vind dat je het best goed hebt gedaan! Die scones zien er echt heerlijk uit! Ontbijten bij de Hema is zo leuk! Dat moet je wel echt gaan doen! Vooruit bloggen is echt heerlijk he? Ik heb laatst een planning voor artikels voor julie gemaakt en dat voelt zo fijn! Je video's waren echt heel leuk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaah dankjewel! Ik heb die scones vandaag ook weer gebakken, haha. Lief trouwens wat je zegt over m'n videos, dat vind ik heel fijn om te horen (: Liefs! X

      Delete

Thanks!