Saturday, June 14

FAVOURITES | MAY

 

Ik vertelde in mijn video dat ik nog een artikel zou schrijven met daarin mijn favorieten van mei. En ondanks dat ik een beetje aan de late kant ben (uhm, haha, het zal eens niet) heb ik dat nu eindelijk voor elkaar gekregen. Anders dan de video gaan deze favorieten niet over één specifiek onderwerp, maar over allerlei verschillende dingen (zowel fashion en beauty als lifestyle). Enjoy!



Boyfriend Jeans. 
Vorige maand heb ik dit paar jeans gekocht bij de Pull&Bear. Toen ik ze aanpaste in de winkel was ik meteen helemaal weg van de kleur en het model, na even twijfelen heb ik ze gekocht en ik heb er geen moment spijt van gehad. Ik vind een paar boyfriend jeans echt een musthave: comfi, zowel in de zomer als in de winter draagbaar en daarnaast super stijlvol en heel flatterend voor je figuur!


Eyeliner. 
Ik draag over het algemeen helemaal niet zo veel make-up, en al helemaal geen eyeliner. Toch heb ik afgelopen maand best vaak geëxperimenteerd en eigenlijk beviel deze eyeliner me wel! In tegenstelling tot vloeibare eyeliner heeft een stift als deze een iets zachter effect en is daardoor voor mij veel fijner. Ik heb niet het gevoel dat het teveel verschilt van mijn normale en natuurlijke look en toch is het iets catchy'er en heeft een look met eyeliner een edgy randje!


HayDay. 
Het is tijd voor een #confession jongens: ik ben hayday-verslaafd. Deze app is serieus de beste tijdsbesteding ooit. Je runt je eigen boerderij en probeert steeds een leven hoger te bereiken. Dit doe je door bestellingen te voltooien, gewassen te verbouwen en dieren te onderhouden. 

Maar: WARNING: ADDICTIVE!


Will Grayson, Will Grayson.
Toen ik zag dat ik John Green mocht lezen voor Nederlands vond ik school opeens niet zo heel vervelend meer. In één avond was ik door dit boek heen, want (surprise surprise) ik kon na de eerste zin gewoon niet meer stoppen. Het boek overtrof mijn verwachtingen (en dat zegt heel wat, want van mijn favoriete schrijver heb ik natuurlijk niet bepaald lage verwachtingen). Een echte aanrader!


Disney Classics. 
Ik struggle aan een aanzienlijke tijd met vrij hevige slapproblemen. Hele nachten niet slapen, of gewoon maar 3 à 4 uurtjes per nacht is voor mij redelijk normaal. Nu heb ik gelukkig een soort oplossing gevonden: ik zet zodra ik op bed ga liggen een Disneyfilm aan, en soms val ik dan binnen een half uur al in slaap! Het werkt niet altijd even goed, maar eigenlijk vind ik dat nieteens zo'n heel groot probleem. Iedere avond een Disneyfilm is immers geen enorme marteling, haha.



Arizona. 
Of het nu aan het drankje ligt of aan de layout van het blikje, daar ben ik nog niet helemaal uit. Maar dat ik dol ben op Arizona kan ik met zekerheid zeggen. Ik heb recent zelfs wat research gedaan naar Arizona Merchandise en ik was heel blij met wat ik vond: o.a. sweaters, zonnebrillen en sneakers met de prachtige bloesem die ook op het blikje is afgebeeld n nog veel meer! Helaas zijn de meeste items alleen verkrijgbaar binnen de US, maar enkele dingen die ook naar Nederland worden verzonden zijn best de moeite waard! 



Clarks. 
Ik heb al veel te veel over mijn nieuwe schoenen geschreven, maar oh wat heb ik van ze genoten! Ze lopen heerlijk, zelfs met dit superwarme weer! Geen zweterige voeten of nare geurtjes. Helemaal niets. Ik ben dol op ze (stiekem wil ik ze nu in allemaal verschillende kleurtjes, haha). 



Hero - Family of the Year.
Best anders dan de muziek die ik normaal luister, maar oh zo mooi (en oh wat ben ik een sentimentele trut: iedere keer dat ik dit luister springen de tranen me spontaan in m'n ogen).



Doodling. 
En dan niet zomaar wat krabbelen op een papiertje, nee, ik heb de meest geweldige manier gevonden om scheikunde te leren! In bovenstaande tekeningetjes (het zijn niet bepaald meesterwerken, maar dat was ook niet de bedoeling) heb ik verschillende stoffen verwerkt: de onderste bijvoorbeeld is H2O (= water). Door zowel de scheikundige notatie als de naam van de stof in het tekeningetje te verwerken kun je alles veel beter onthouden, en daarnaast is het ook gewoon heel leuk om te doen. 

Nu juni overleven, mijn doelen voor deze maand voltooien en vooral: genieten van het weekend en het heerlijke weer!

Wat waren jullie favorieten van afgelopen maand?


Liefs,
Laura


13 comments:

  1. Zo leuk dat scheikunde leren op die 'Doodling' manier! Arizona is ook echt heilig. En je bf jeans... <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, ja ik was zelf ook wel blij met mijn uitvinding. (: X

      Delete
  2. Wat een geweldige favorieten allemaal! Ik hou echt van alles wat je in dit artikel hebt genoemd! Ik heb trouwens laatst ook zo'n broek gekocht bij de Pull & Bear, precies dezelfde kleur, maar dan een skinny jeans! Volgende keer ga ik ook naar de boyfriendjeans kijken!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boyfriend jeans zijn geweldig. Ze staan letterlijk iedereen!
      Tof trouwens dat we een beetje dezelfde dingen leuk vinden. (:

      Liefs!

      Delete
  3. Nou, op die manier had ik scheikunde misschien ook wel gehaald met iets hoger dan een 5 hahaha. Geweldig !

    En die broek ziet er echt super uit, helemaal mijn stijl :) x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik haat scheikunde. Bah. Verschrikkelijk. Het is zó saai.

      De broek ís super, hahaha. (; Liefs!

      Delete
  4. Dat boek lijkt me zo leuk! Chill dat je die voor school mocht lezen! Oh en je broek van de Pull & Bear is helemaal geweldig! Zag hem laatst ook al hangen in de winkel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik zou 'm zeker aanraden, je leest 'm echt in een middagje uit. Heerlijk! Dankjewel, ik ben ook echt heel blij dat ik 'm heb gekocht! (: X

      Delete
  5. Leuk artikel! Ik heb volgens mij exact dezelfde broek haha! Liefs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahh, wat leuk! Ik vind 'm zo lekker zitten. (:

      Liefs!

      Delete
  6. Heel tof artikel. Vooral de eyeliner spreekt mij erg aan. Ik ben ook meer fan van het "stiftje" dan eyeliner met een borsteltje aanbrengen x Eline

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dankjewel! Ik heb inderdaad ook echt wel een voorkeur voor stifteyeliner. Bij zo'n liquid liner met een kwastje heb ik ook altijd zo het gevoel dat er een dikke plak make-up op m'n ooglid ligt, haha. Liefs!

      Delete

Thanks!