Monday, March 31

Outfit | OUT OF THE COMFORT ZONE

Geloof het of niet, ik heb een maxiskirt aangetrokken. En weetje, ik heb 'm aan gehouden. Oh, en, ik ben naar buiten gegaan, dus iedereen heeft het gezien. Big deal? Ja! Ik draag nooit jurkjes of rokjes, en al helemaal geen maxidresses of -skirts (al vind ik ze wel superleuk). Gisteren besloot ik dus om uit die comfort zone te stappen en gewoon een keertje gek te doen. En weetje? Eigenlijk beviel het me wel.







Maxiskirt: Brandy Melville - Croptop: H&M - Riempje: H&M - Oorbellen: unknown (kruidvat volgensmij, haha) - Tasje: Primark - Zonnebril: Kijkshop - Ketting: een bij elkaar geraapt zooitje van dingen met betekenis (:


Naomi (van Littlekeystohappiness) en ik vonden na een heerlijk middagje Amsterdam (inclusief froyo en mini picknick) dit magische blauwe huisje middenin een doodnormale straat en konden het niet laten om een paar (driehonderd) plaatjes te schieten (oeps). Al met al was het een heerlijke middag, en ik denk dat ik - heel misschien - wel wat vaker uit m'n comfortzone zal stappen. Ja. Dat lijkt me eigenlijk wel wat. Ik vond 't best eng, maar ik ben er niet aan dood gegaan, haha. En je weet wat ze zeggen: What doesn't kill you makes you stronger. Toch?

Liefs,
Laura

Foto's © Naomi - Littlekeystohappiness

8 comments:

  1. Echt hele hele hele mooie outfit en súper mooie foto's! Krijg er helemaal een zomers gevoel op vakantie in Frankrijk ofzo van. Mooiste outfit tot nu toe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wat lief van je! Ik vond de outfit stiekem ook wel leuk, al ben ik het niet gewend. Maar ditsoort complimentjes doen me dan natuurlijk heel erg goed.

      Liefs!

      Delete
  2. Wat een leuke outfit, die maxi-skirt is echt heel tof! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ik vind 'm steeds leuker worden haha, dankje! (:

      Delete
  3. Wat een schattige kettingkjes heb je om je nek hangen! Leuke outfit, staat je echt goed een croptop! :) xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dankjewel! Ik vind het eigenlijk bestwel eng om een croptop te drafen, maar ik vind het fijn om te horen dat het mooi staat <3

      Delete
  4. Staat je superleuk zo'n maxirok; zeker vaker doen! En dat tasje van de Primark is echt té leuk ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wat ongelofelijk lief! Misschien hebben ze het tasje nog wel bij de Primark (: X

      Delete

Thanks!