Tuesday, March 25

Outfit | Forests and wandering

Hi there!
Afgelopen zondag was het weer tijd voor een fotografie/leerdagje met Naomi: we hebben niet zoveel geleerd, en heel veel gefotografeerd - dat bezorgde me natuurlijk de nodige schoolstress.. Maar we hebben een leuke middag gehad, en daar gaat het om! Wel zijn onze vingers en oren er haast af gevroren, want oh, wat was het weer koud. Toch heeft het zonnetje ook geschenen; dat maakte het weer een beetje goed.



Toen Naomi bij mij thuis aankwam hebben we snel (lees: uitgebreid en langzaam) even geluncht omdat we niet heel veel tijd hadden. Oke, snel zat er dus niet helemaal in, maar naderhand zijn we wel meteen op de fiets gestapt en in 5 minuutjes stonden we midden in het bos.

De zon die af en toe verscheen gaf het bos een prachtige sprookjesachtige gloed en ik vond het heerlijk om even buiten te zijn. Verder deed het meertje op de open plek waar we de foto's hebben genomen me een beetje aan het zwanenmeer denken; dat maakte me extra gelukkig. Ik ben eigenlijk een hopeloze romanticus; een betoverend stukje bos kan me echt meenemen in een soort wolk van fantasie. Als het kon zou ik in een boomhut gaan wonen. Met Robin Hood.

(Snap je wat ik bedoel?)



Mijn outfit was vandaag weer niet heel spectaculair. Mijn levi's shorts, een simpel t-shirt, een jasje en mijn brogues van de New Look. Het is een beetje raar weer, en daardoor weet ik niet echt meer wat ik aan moet trekken. Het mag niet te koud zijn, maar een dikke trui werkt ook niet echt meer. 't Is een beetje experimenteren dus.

Wat me wel heel erg opviel was trouwens hoe ONGELOFELIJK ROOD mijn har is!? Volgens mij wordt het met het jaar roder. Niet dat ik het erg vind, totaal niet. Maar het wordt wel duidelijk roder, dus ik vond het leuk dat even te melden. OH. Mijn sproetjes komen ook weer terug, en daar ben ik héél blij mee. (Ja echt, ik ben dol op sproetjes). Sproetjes hebben zo iets lievigs en ondeugends, en ze geven je gezicht meestal iets speciaals. Ik vind het vaak ook heel jammer als mensen hun sproetjes wegwerken met foundation. Zonde!
Schoenen - New Look

Ketting - Primark


Tas - Monki

Shorts - Levi's
Jasje - H&M
  

Fijne dinsdag allemaal (: Vandaag mag voor mijn part zo snel mogelijk voorbij zijn, want morgen wordt ik ein-de-lijk 16! Hoera!

Liefs,
Laura

10 comments:

  1. Toffe outfit en mooie foto's! Ik vind je tas echt heel gaaf :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dankje, ik ben zelf ook echt dol op die tas! (:

      Delete
  2. Super leuke outfit! Je statement necklace vind ik erg gaaf. En mooie foto's:)
    x

    ReplyDelete
  3. Gefeliciteerd! ik zag de foto's al voorbij komen bij Naomi, zo leuk dat jullie dit vaak samen doen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik vind het ook een leuk iets; we maken er een traditie van (:

      X

      Delete
  4. Ik vind het ook altijd zonde als mensen hun sproetjes wegwerken haha! Gefeliciteerd alvast! :) xxx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, ik ben nu echt jarig en heel erg gelukkig.
      Dankjewel nog (:

      X

      Delete
  5. Oh je ketting en je blazer... twee dingen die ik direct zou willen kopen! Toffe outfit! X Eline

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah lief! Gewoon doen, haha, de blazer is helemaal niet duur! Dankjewel Eline (:

      Liefs!

      Delete

Thanks!