Tuesday, March 11

Amsterdam, Outfit en Levi's

Hi there!
Met een heel leuk weekend achter de rug kon ik vandaag weer fris beginnen aan school. Ik ben zondag met Naomi van littlekeystohappiness Amsterdam in geweest en oh, wat hebben we genoten! Het weer was zó geweldig en de zon zó warm. We zijn dan ook veel buiten geweest om foto's te maken. Daarnaast hebben we wat gedronken bij Bagels & Beans, geklets, zijn we in een hele leuke pop-up store geweest (waar ik de meest geweldige aankoop ooit heb gedaan) en hebben we heel veel gelachen! Het was lang geleden dat ik zo'n heerlijke, vrolijke en ontspannen dag heb gehad.



In het centrum van Amsterdam vonden Naomi en ik, vlak nadat we waren aangekomen, een heel schattige pop-up store. De winkel heette Poppy's Parade en zondag was de laatste dag dat ze op deze locatie zouden verkopen. Maar goed dus dat we net die dag nog even binnen hebben gekeken. Alleen het interieur was al uitnodigend, en dan ben ik nog niet eens begonnen over de kleren. Ze verkochten zowel vintage als nieuw, en ieder kledingstuk was even leuk! Ik heb er bijna niets kunnen vinden dat ik niet leuk vond, en dat, jongens en meisjes, dat is zeldzaam. Ik kon het dan ook niet laten om iets te kopen. Ik ben normaal heel moeilijk met geld uitgeven, maar hallo! Ze hadden de mooiste Levi's shorts die ik ooit heb gezien. Het was het enige paar in de winkel, en het zat me als gegoten. Ik heb wel heel lang getwijfeld, maar nu achteraf gezien heb ik totaal geen spijt van mijn aankoop! (Ik plaats zo snel mogelijk een artikel met mijn meest recente aankopen, en bijpassende looks; de shorts zullen er ook zeker in voorkomen!)

Nadat Naomi haar vintage blouse had afgerekend, en ik mijn Levi's shorts zijn we richting de Bagels & Beans gegaan. Maar niet zonder eerst wat foto's te nemen! We hebben voor de foto's Naomi's camera gebruikt, en oh wat vond ik 'm fijn. Ik gebruik momenteel een digitale camera van wat betere kwaliteit, maar ik sta te springen om zelf ook een spiegel reflex camera aan te schaffen. Het werkt zo fijn, en de foto's zijn toch net een stukje beter. Vooral het licht vind ik heel mooi, en de kleuren komen over het algemeen wat beter uit. Ook kun je veel meer diepte creëren en zijn de handmatige instellingen iets makkelijker te bedienen met Naomi's camera. Maargoed, nog even sparen dan maar. Ik heb ook foto's gemaakt van Naomi's outfit, die kun je binnenkort vinden op haar blog.

Poppy's Parade

Armbandje: (?) Cadeautje



Schoenen: Primark €10 - Sokken: H&M €7,95 5 paar  

Rugzakje: Van Naomi geleend, gekocht in Thailand

Jaren 60 Shorts: Vintage, van mijn moeder geweest!


Vest: H&M €19,95 - Blouse: H&M €19,95


Na het fotograferen hebben Naomi en ik heerlijke ijskoffie (onze fave) gedronken bij Bagels & Beans, en lekker bijgekletst. Ook heb ik nog een hele hoop andere foto's gemaakt, maar die zal ik jullie besparen (oké, ééntje dan). Ik vind het altijd leuk als jullie laten weten wat je van een post/outfit vindt, dus laat gerust een comment achter (:


Liefs,
Laura

8 comments:

  1. Wat een superleuke outfit! Je shortje en die schoenen van de Primark zijn ook echt gaaf, lijken precies op Clarks (die ik al heel lang wil). Ben benieuwd naar je nieuwe aankopen! x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wat lief, dankjewel! Ik wil ook heel graag Clarks, maar ik vind ze zo duur.. Daarom heb ik deze tijdelijk aangeschaft om te kijken of ze zouden bevallen, en dat doen ze! Toch maar tijd om echte Clarks in huis te halen denk ik, haha.

      Liefs!

      Delete
  2. Super mooie combinatie, je schoenen vind ik erg leuk!

    ReplyDelete
  3. Geweldige outfit, vind je schoentjes, tas en broekje zo leuk! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaaaaah lief! Met dat broekje ben ik ook zo blij (:

      Liefs!

      Delete
  4. ooh supermooie outfit! en leuke blog, ik vind je via naomi :) ik ben je nieuwste volger hihi!

    ReplyDelete

Thanks!