Monday, April 11

video • de eerste lentedagen (+ chantal)


"Mijn hoofd is hier leger. Ik heb hier meer ruimte om te bestaan." Dacht ik terwijl ik daar liep, met Chantal aan mijn zij. Ze lachte, ik ook. We huppelden door de steegjes, dronken koffie en aten taart. We ademden de zuurstof die hier in overvloede rond leek te zweven en mijn hoofd bleef leeg. De rust bleef.
Dit schreef ik eerder over mijn dagen in Zutphen met Chantal. Mijn wegvluchtplaatsje, mijn veilige haven. We genoten van de zon, de eerste echte lentedagen. En we filmden. Een heleboel. Gisteren besloot ik maar eens iets te maken van de beelden die we vast hadden gelegd en dus bleef ik tot vijf uur 's nachts op om te monteren (heeeeeeeuj, Laura, superslim!!!!!!).  Typisch mij. Echt heel, heel, heel 'Lauresque'. Maargoed: het monteren was verschrikkelijk frustrerend en ik heb geen idee hoe ik om moet gaan met ingewikkelde programma's als Adobe Premiere, maar I tried. En het resultaat is... bestwel oké. Al zeg ik het zelf. <super-nieuwsgierige-laura-met-slaaptekort-modus> MAAR IK BEN NATUURLIJK VOORAL HEEL BENIEUWD WAT JULLIE ERVAN VINDEN. </super-nieuwsgierige-laura-met-slaaptekort-modus> Heb ik de sfeer een beetje over kunnen brengen? LEMME KNOW!!! Joe! :)een deel van de beelden in deze video is gemaakt door Chantal
www.oceaangroen.com


20 comments:

 1. Wat een heerlijke video Laura! Geweldig ge-edit, en de sfeer heb je zeker te weten over kunnen brengen<3 Liefs!

  ReplyDelete
 2. Wat een heerlijk sfeervol filmpje <3

  ReplyDelete
 3. Ik vind hem zo onwijs gaaf. Net zal ik hem al langs komen op YouTube en je hebt hem zo mooi ge-edit dat ik er zelf ook zin in krijg om net zo'n mooi kanaal als jouw op te zetten.

  ReplyDelete
 4. ik word zo happy van het muziekje en de onwijs leuke hoofdjes van jou en chan ❤︎
  xx Ish

  ReplyDelete
 5. Heeel mooi geworden! Ik vind vooral wat je met scherp/onscherp hebt gedaan heel gaaf. Fijn sfeertje :) Leuk dat je ook bent gaan filmen, het past heel goed bij je blog. Ik film de laatste tijd ook steeds meer (deels doordat ik ook een docucursus bij CREA doe) en vind het heel leuk om te zien wat anderen allemaal maken. Word heel erg geïnspireerd hierdoor!

  Liefs!

  ReplyDelete
 6. Wat een mooi filmpje is het geworden! Jullie zien er allebei zo lief en leuk uit en mmmmmmm wat ziet die worteltaart er goed uit, zeg!
  Liefs

  ReplyDelete
 7. Oh, heeeel erg leuk videotje!!! Doing well, Laura, hihi.

  ReplyDelete
 8. Echt echt echt onwijs leuk!! Ik werd helemaal vrolijk van het kijken :) Krijg wel honger van die carrot cake. hihi
  xxx

  ReplyDelete
 9. Hele fijne video dit. Je bent absoluut niet voor niks tot 5 uur opgebleven. Ik heb genoten! <3 Liefs

  ReplyDelete
 10. Ik vind je video echt enorm leuk gemaakt! De hele sfeer van de lentedagen zit er zeker in!! Mooi!

  ReplyDelete
 11. Jij kan ook alles! Niet alleen prachtige foto's maar ook onwijs toffe filmpjes, mooi gedaan, ziet er echt heel tof uit :)

  ReplyDelete
 12. echt een heel fijn filmpje! En wat een leuk nummer,
  past er helemaal bij

  ReplyDelete
 13. Ik vind het echt een geweldige video! Die onscherpte steeds is heel mooi! Ik heb ook meteen weer zin om te gaan filmen :)

  ReplyDelete
 14. Echt een hele fijne video!! (video is best wel een vreemd woord als je erover nadenkt. of misschien niet. dunno. filmpje dan?) Ik krijg er echt een wegkruip in m'n trui met een kopje warme thee gevoel van :) En dat terwijl het inmiddels buiten niet echt lente weer is. Super leuk!!

  ReplyDelete
 15. Hé Laura, leuk gedaan! Als ik toch iets zou mogen zeggen: ik denk dat 'ie net zo leuk zou zijn als je 'm 2 minuten korter maakt. Dat maakt het iets specialer denk ik. En hoewel onscherpe beelden mooi kunnen zijn, zou ik er wel spaarzaam mee zijn. :) Geen kritiek hoor, gewoon wat tips, als je er iets aan hebt. ;)

  ReplyDelete
 16. Wat een fijn filmpje, echt mooi gefilmd ook!

  ReplyDelete
 17. Heel leuk dat je dit nu ook doet!

  ReplyDelete
 18. Nu ben ik al helemaal weg van je kanaal, gewoon zo inspirerend en rustig dat ik hem het liefst 20 keer achter elkaar afspeel.

  ReplyDelete
 19. Prachtig filmpje, die sfeer is er hoor :P. Heel mooi 'ge-edit'. Ga zo door dame :)

  ReplyDelete

Thanks!