Friday, January 8

het grote fotografie-avontuur • meld je aan!Na even een paar dagen héél veel te hebben kunnen brainstormen en nadenken heb ik eindelijk een soort van plan van aanpak bedacht voor mijn grote fotografie-avontuur. Ik ben een chaoot in hart en nieren dus er gaat vast vanalles fout (ja - ik zeg 't maar vast van te voren), maar ik heb er onwijs veel zin in. Mocht 't je dus nogsteeds leuk lijken om een keer door mij te worden gefotografeerd (omg dit gaat echt gebeuren *freaks out a little*) dan vind je hier onder een heleboel nuttige informatie!

Dit is ongeveer het idee -


Stuur me een mailtje via het contact-formulier (rechtsonder in de sidebar), vermeld hierin je naam, leeftijd en woonplaats (dit laatste is alleen relevant als je graag wilt dat ik naar jou toe kom). Ik ga de komende weken op donderdagen en zondagen fotograferen (de eerste datum is zondag de 17e!), dus het is het handigst als je voor jezelf even kijkt of er data zijn waarop je wel/niet kunt. Als je in staat/bereid bent naar Amsterdam te komen vind ik dat heel tof, maar ik vind het ook super leuk om nieuwe delen van Nederland te ontdekken of om op een specialere locatie (denk: strand, heide, bos) te fotograferen. In dat laatste geval moet ik helaas wel om een reiskostenvergoeding vragen (heel erg bedankt voor al jullie lieve en aanmoedigende reacties rondom dit onderwerp trouwens - dat had ik heel erg nodig). Ik baal daar best een beetje van, maargoed, #life (ik reis overigens wel met 40% korting, dus dat is best relaxed!).

Mocht je ideeën hebben over het soort foto's dat je graag zou willen hebben of over een specifieke locatie dan kun je dat natuurlijk ook in het mailtje vermelden.

Als blijkt dat het weer tegenzit moet de afspraak helaas verplaatst worden - laten we dus maar heel veel zonnedansjes doen enzo, dan komt 't vast goed. 

Ik ben heeeeel erg benieuwd naar jullie reacties, vind het allemaal doodeng maar ben vooral ook heel erg enthousiast. We maken er een gezellige ochtend/middag van, drinken samen een kop koffie (of thee), zijn waarschijnlijk allebei lekker verlegen en schieten (hopelijk) een heleboel toffe plaatjes.

NOTE: Ik zit heeeeeelemaal vol, duizend maal dank voor alle toffe en lieve mailtjes en aanmeldingen <3


ik zie je wel voor m'n lens verschijnen hè? joe!
26 comments:

 1. Echt heel leuk en goed dat je dit doet!
  ik heb een mail verstuurd! ben alleen vergeten te zeggen dat ik alleen op zondag kan.
  liefs, pleun

  ReplyDelete
 2. A nooo, ik kan niet op donderdag en zaterdag maar het lijkt me echt een keer leuk als ik tijd heb. Maar heel veel plezier tijdens de andere shoots :) liefss Nienke

  ReplyDelete
 3. Super leuk dit! Succes :) X

  ReplyDelete
 4. Supertof dat je dit plan hebt uitgewerkt Laura! Spannend wel lijkt me, maar ook heel bijzonder dat dit zo kan... Geniet ervan, volop! Liefs!

  ReplyDelete
 5. Ik weet niet of het aan mij ligt, maar ik wilde me aanmelden maar gisteren stond het nog wel in je sidebar en nu opeens niet meer. Ik weet niet of dit aan mijn computer ligt, het een foutje is of je het expres eraf hebt gehaald, maar ik wilde me echt heel graag aanmelden

  ReplyDelete
  Replies
  1. Whoops... Ik zie nu pas dat je onder je bericht hebt gezegd dat je het eraf hebt gehaald. Sorry...

   Delete
  2. Hoi Brechje,

   Het contactformulier staat inmiddels weer online :) X

   Delete
 6. Is het niet meer mogelijk om me in te schrijven of wacht je nog even voordat je het contactformuliertje weer online zet? :) Echt super leuk dat je dit wil doen hoor :D!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Het contact formulier staat inmiddels weer online :) Ik moest heel even wat overzicht creëren en dat is inmiddels gelukt! X

   Delete
  2. Ooops! Ben ik nu weer te laat of zie ik het formulier niet omdat ik op het moment op mijn mobiel zit? Of ik kijk gewoon met m'n neus, dat kan ook :')

   Delete
 7. Heel erg leuk ;) helaas een beetje te ver maar als je ooit eens toevallig in Gent bent te vinden, laat het maar weten :D

  ReplyDelete
 8. Oh wat leuk! Jammer dat het zo ver is voor mij!

  ReplyDelete
 9. Aah, superjammer dat je alleen op die twee dagen doet.. Donderdag heb ik de hele dag school en ik ben christelijk, dus op zondag ga ik naar de kerk :( Echt jammer, het leek me onwijs gaaf! Mocht je nog eens een zaterdag/vrijdag vrij hebben en je wil mij shooten, let me know! Insta: @manonvanbochove Veel plezier met de anderen, liefs!

  ReplyDelete
 10. Aah, superjammer dat je alleen op die twee dagen doet.. Donderdag heb ik de hele dag school en ik ben christelijk, dus op zondag ga ik naar de kerk :( Echt jammer, het leek me onwijs gaaf! Mocht je nog eens een zaterdag/vrijdag vrij hebben en je wil mij shooten, let me know! Insta: @manonvanbochove Veel plezier met de anderen, liefs!

  ReplyDelete
 11. Kan ik me nog inschrijven? :)

  ReplyDelete
 12. Wat een tof idee! Heb zeker zin om mee te doen en plaatjes met je te schieten. Ook vind ik de 366 days of lauresque een goed idee, girl you're on fire! x I

  ReplyDelete
 13. Wow, wat een prachtige foto's met die rozen! Het lijkt me heel erg leuk om eens voor je lens te staan. Ik zie alleen je inschrijfformulier niet meer?

  ReplyDelete
 14. Ik heb mijn mailtje verstuurd hoor! Echt een super plan :)

  ReplyDelete
 15. Wat gaaf dat er al zo veel aanmeldingen zijn! Terecht vind ik ook! Heeeel veel plezier! (En stiekem hoop ik dat er ooit nog een tweede ronde komt)

  ReplyDelete
 16. Wat gaaf dat er al zo veel aanmeldingen zijn! Maar je verdient het ook 100% vind ik! Heeel veel plezier (en stiekem hoop ik dat er ooit nog een tweede ronde komt!)

  ReplyDelete
 17. Jammer dat je al helemaal vol zit maar ik ben benieuwd naar alle foto's! En ook ik hoop stiekem dat er ooit nog een tweede ronde komt. Hopelijk in de zomer o.i.d hihi.

  ReplyDelete
 18. Jammer dat je al vol zit, maar dat was te verwachten natuurlijk. Ik ben uiteraard weer veel te laat met reageren. :')

  ReplyDelete
 19. Heel tof idee en I wish you all the luck! Ook wil ik even zeggen dat je heel talent vol bent en ik geniet van al je foto's! Klein vraagje: laat je al deze foto's ook verschijnen op je blog? Liefs, Joyce.

  ReplyDelete
 20. Wauw, ik lees dat je al helemaal vol zit: wat gaaf! En helemaal verdiend natuurlijk, je maakt prachtige foto's. Als er ooit nog een keertje een plekje vrij komt, let me know! Lijkt me geweldig :-) Veel plezier!

  ReplyDelete
 21. Ah je zit helemaal vol zie ik, jammer dan pass ik voor deze keer! Ik wacht op de herhaling ;)

  ReplyDelete

Thanks!