Sunday, January 10

gisteren

Gisteren stond ik op het punt om op de fiets te stappen, toen ik er achter kwam dat mijn voorband lek was. Ik haastte weer naar binnen, griste mijn OV-chipkaart van de tafel en trok een sprintje naar de bushalte. 'Shit,' dacht ik. 'SD-kaartje vergeten...' Ik besloot terug naar huis te rennen, vond mijn SD-kaart en snelde terug naar de bushalte. De bus was te laat en ik dus op tijd. Eenmaal in een hoekje achterin de bus bedacht ik me dat ik mijn sjaal vergeten was. Die lag nog op de keukentafel. 'Shit,' dacht ik weer. 'Sjaal vergeten.'
Gisteren had ik het koud, want ik was mijn sjaal vergeten. Maar dat deed er niet zo toe. Ik dronk koffie met Luna en stuiterde rond door Urban Outfitters. 'We willen alles hebben!' Riepen we keer op keer. Ik paste een paar Dr. Martens en werd verliefd, maar kocht uiteindelijk een lamp van Himalayaans zeezout (ja, dat bestaat). Luna vond een zwierige hippiebroek, maar na een blik op de rij besloot ze die online te bestellen. 

Na de koffie en eindeloos gezwijmel over veel te dure kleding lieten we de winkelstraat achter ons en haalde ik mijn camera tevoorschijn. Mijn bibberende vingers vonden het knopje van mijn camera en ondanks de kou en ons bijna hoorbare geklappertand vulden we het uur dat volgde met zo'n tweehonderd foto's, awkward poses en nieuwsgierige toeristen. 

Gisteren vergat ik mijn sjaal en was de bus te laat. Maar dat deed er niet zo toe.

19 comments:

 1. Wat een ontzettend prachtige foto's! Ze komen heel puur over en niet geposeerd (positief in mijn ogen :) )

  ReplyDelete
 2. Wat is ze mooi! <3 en deze foto's ook!

  ReplyDelete
 3. Prachtige foto's en een fijn stukje tekst!
  c:

  ReplyDelete
 4. Wat een fijn stukje dit! (En je foto's zijn weer práchtig)

  ReplyDelete
 5. Wauw! Wat een mooie foto's. Je bent echt een talentje!

  ReplyDelete
 6. Ik herken dit zo hard, dat 'alles vergeten'. Ook al leg je op voorhand alles klaar, dan nog sla ik erin om iets te vergeten en weer terug te moeten rennen. (Het is dus op dat soort momenten dat ik me steeds voornam om te gaan lopen, want dan zou ik er iets minder bezweet voorkomen tijdens dat geren.) Wat een prachtige foto's weer, Luna is zo'n mooi kind.

  ReplyDelete
 7. Ik ben benieuwd naar je lampje, en de zwierige broek van Luna! Leuke post weer, ook al is hij kort! Mooie foto's! Ben benieuwd naar de andere 198 ;)

  ReplyDelete
 8. Wat een mooie foto's heb je gemaakt van Luna! Ik vergeet ook heel vaak dingen en mis mijn bus dan ontzettend vaak, haha!

  ReplyDelete
 9. Ahh, je hele verhaaltje omschrijft eigenlijk gewoon hoe jij bent, hihi :) Leuke foto's! :)

  xx

  ReplyDelete
 10. haha super leuk! en echt mooie foto's!

  ReplyDelete
 11. Wat is Luna mooi en wat heb je een prachtige foto's van haar gemaakt!

  ReplyDelete
 12. Wat is Luna toch mooi<3 Fijn dat het zo leuk was, ik ben benieuwd naar je lampje trouwens! X

  ReplyDelete
 13. Haha, heerlijke rij stressmomentjes :) Fijn dat het zo gezellig was, en WOW: je hebt prachtige foto's van een prachtig 'natural beauty' meisje gemaakt! Heel tof om te zien! Maare, als je nou gewoon je sd-kaartje en ov chip in je sjaalzak had bewaard en die had meegenomen... ;) Liefs!

  ReplyDelete

Thanks!