Wednesday, August 12

OUTFIT • SHE LOVED MYSTERIES SO MUCH, SHE BECAME ONE

Afgelopen maandag werd ik bij aankomst in Utrecht zowel door Fleur als door een heerlijk, warm zonnetje verwelkomd. Ik was wat aan de late kant door een vertraagde trein, maar omdat Fleur vlakbij het station woont was dat niet zo'n groot probleem. We wandelden het station uit, rechtstreeks richting Daen's, waar we taart aten en uitgebreid kletsten over vanalles en nogwat. Iets later kwam Fleur's vriend - samen met zijn zusje - ons even gedag zeggen. Hij bracht een cadeautje voor Fleur mee en vertelde over een schetsboek dat ze hadden gekocht bij de Flying Tiger. Ik riep meteen uit dat ik al eeuwen op zoek was naar zo'n ding en toen mij vervolgens werd verteld dat 't boekje maar drie euro had gekost wisten Fleur en ik niet hoe snel we moesten afrekenen. We zeiden Freek en zijn zusje gedag en raceten naar de Flying Tiger, waar ik (na uitgebreid rondgekeken te hebben) het schetsboekje (een soort Moleskine-dupe) kocht. 






VINTAGE Blouse | MONKI Trousers | AMERICAN APPAREL Heels | FJÄLLRÄVEN KANKEN Backpack


Na de Flying Tiger bezochten we nog enkele andere winkels, zaten we even bij de Yoghurt Barn, kochten we overheerlijke macarons en deden we boodschappen voor het avondeten. We zochten een vegetarisch receptje uit (ik ben sinds kort namelijk volledig vegetariër) en nadat we hadden afgerekend sleepten we alle boodschappen naar Fleurs (gloednieuwe) appartementje. Daar aangekomen kookte ik een heerlijk dinertje voor twee (al zeg ik het zelf) en aten we op bed, met de ramen wijd open en de avondzon op onze gezichten. Het was fijn. Heel fijn. 

Over het algemeen heb ik niet heel veel te vertellen over de outfits die ik deel, maar deze keer zou ik toch graag willen toevoegen dat ik COMPLEET VERLIEFD ben op de broek en schoenen die ik draag en dat ik ook HEEL ERG VEEL houd van dit blouseje (dat ooit van mijn moeder is geweest). Ik ben totáál niet overenthousiast verder ofzo hoor. Nee. Joh. Hoe kóm je erbij?!



Ik wijd waarschijnlijk nog een apart artikeltje aan de rest van onze dag - en dan vooral aan al het heerlijke eten dat fleur en ik naar binnen hebben gewerkt (lol). Voor nu houd ik het eventjes bij de outfit. Liefs!


foto's door Fleur

22 comments:

  1. Oke, ik denk dat ik dringend naar de Flying Tiger moet!! Ik zoek zo'n ding ook al eeuwen (wel een dupe,haha) Is het in a4 formaat? Want ik heb al een hele tijd schetsboekjes in a6 van Flying tiger! Oja, bij Hema zag ik nog een gelineerde Moleskine dupe (nog een) online. (: Toffe outfit! Je hakken en broek vind ik ZO tof! Staat super classy!
    Liefs Britt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Het is geen A4, maar zo eentje die je zowel horizontaal als verticaal kunt gebruiken. Die vind ik echt superfijn :) Dankjewel trouwens, lief van je! XXX

      Delete
  2. Ah, gave outfit Laura! En obviously weer prachtige foto's :) Liefs

    ReplyDelete
  3. Whaa wat een leuke outfit weer Laura! Die schoenen zijn echt liefde! Veel Liefs

    ReplyDelete
  4. Super leuke outfit! Heel leuk gecombineerd :)

    ReplyDelete
  5. Ik ben een hele grote fan van je haar! Het zit superleuk zo :D Proficiat trouwens met je shout-out door Teske, jij gaat nog ver geraken!

    ReplyDelete
  6. Je blouseje is echt heel mooi!

    ReplyDelete
  7. Oeh wauwie, hele mooie look, staat je super! :)

    xx Alex

    ReplyDelete
  8. Wat een prachtige foto's, die outfit staat je goed!

    ReplyDelete
  9. Die eerste foto waarbij het lijkt dat je naar jezelf kijkt, vind ik wel een beetje mysterieus haha. Er der hele leuke schoenen! X

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, ja ik vond de hele vibe van de foto's een beetje mysterieus; vandaar de Paper Towns quote ;)

      Delete
  10. Wauw Laura, wat een leuke outfit!

    ReplyDelete
  11. Wauw wat een gave foto's! Die tas vind ik ook zo gaaf. Is dit een nieuw model? Het materiaal lijkt nanelijk anders 😊

    ReplyDelete
  12. Ah, dit klinkt echt als een mega gezellige dag Laura! Superleuk om zo een dagje met een goede vriendin te plannen. En man, laat dat food artikeltje maar komen hoor, alles klinkt zo GOED! En gave outfit trouwens ook, je rockt die broek echt! Liefs!

    ReplyDelete
  13. Wat een leuke outfit waaauw! Staat je super!

    ReplyDelete
  14. Prachtige outfit én prachtige foto's! Klinkt inderdaad als een ontzettend fijne dag :-) Enneh, compleet vegetarier? Geen Hema bolognese pasta meer voor jou ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nope, haha (al is het wel heel goed dat het gehakt in de saus biologisch is!). Ik zal opzoek moeten naar een vegetarisch maaltje bij de Hema ;) X

      Delete
  15. Jaa dat blousje is inderdaad heeelemaal geweldig en het staat je super. De flying tiger is echt mijn droomwinkel voor creatieve spulletjes, ik kom er graag:)

    ReplyDelete
  16. Die Moleskine dupes zijn echt fantastisch! Ik wilde er vorige week een tweede kopen maar bij de Flying Tiger hier in de buurt zijn ze al uitverkocht :(

    ReplyDelete
  17. Hoe krijg het het toch voor elkaar dat je haar steeds zo perfect nonchalant zit?

    ReplyDelete

Thanks!