Friday, August 14

OVER VERANDERINGEN

Het einde van de zomervakantie komt akelig dichtbij en dat brengt natuurlijk een heleboel veranderingen met zich mee. School begint weer en dat betekent dat ik een stuk minder vrije tijd zal hebben (snik). Aan de andere kant denk ik dat de start van het nieuwe schooljaar een stukje regelmaat en structuur met zich mee zal brengen. Dat heb ik de afgelopen periode toch ook wel een beetje gemist.Deze laatste vakantiedagen heb ik nog een aantal héle toffe dingen op de planning staan en daar ga ik natuurlijk met volle teugen van genieten (en uitgebreid over schrijven).

Dat schrijven is overigens ook iets waar ik minder tijd voor ga hebben... Betekent echter niet dat ik mijn blog compleet ga verwaarlozen hoor. Ik hoop dat de regelmaat die straks weer (enigszins) terugkomt misschien wel zal zorgen voor een overzichtelijkere blogplanning en meer inspiratie. Want heel eerlijk: deze (leuke, dat wel) chaos van de laatste tijd heeft niet bepaald bijgedragen aan een oneindige stroom van (blog)ideeën. Die inspiratie was ver te zoeken. 

Tot slot wilde ik graag nog even stilstaan bij het onwijs lieve stukje dat Teske (www.teske.nl) recentelijk over me schreef en op haar blog publiceerde. Mijn statistieken stonden een aantal dagen op z'n kop (en ondanks dat bloggen voor mij absoluut niet om de cijfertjes gaat was dat toch wel heel tof om mee te maken). 

Ik wil niet opscheppen of zo (en ik hoop dat dat ook niet zo overkomt - ik kan het zelf namelijk nog nauwelijks geloven), maar kon zo'n gebeurtenis (die toch enigszins ingrijpend was) niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Sorry voor dit vormeloze brabbelstukje: ik had gewoon even heel erg de behoefte om de stand van zaken een beetje op een rijtje te zetten. Zowel voor jullie als voor mijzelf. Ik vind het heel spannend dat school weer gaat beginnen en ben een beetje bang voor het komende jaar (5 gymnasium, help), maar ik stap er aan de andere kant toch ook wel vol goede moed in. Ik heb lekker uit kunnen rusten (of nouja, een beetje) de afgelopen weken en hoop dat dat z'n vruchten af zal werpen in de komende lesperiode. Ik hoop dat jullie ook heel erg genieten van deze laatste vrije dagen en wil jullie allemaal honderdduizend keer bedanken voor de lieve berichtjes die ik iedere dag weer mag lezen. Thanks y'all <3oh en trouwens: HOI, voor iedereen die hier terecht is gekomen via Teske.nl.
Jullie zijn leuk. 


foto door Claudia

11 comments:

 1. Ik las Teskes artikel en ik slaakte bijna een gilletje, zo blij was ik voor je. Want je verdient het dubbel en dwars. Geniet nog van je laatste dagen, en dat inpiratieloze is helaas herkenbaar. Tijdens normale schoolweken krijg ik toch meer inpiratie ofzo haha!
  X Emma

  ReplyDelete
 2. Ik vind het echt zo leuk voor je dat je op de blog van Teske bent gekomen! Enne, 5 gymnasium komt vast helemaal goed! Liefs, Klaske

  ReplyDelete
 3. Ja ik zag je blog voorbij komen bij Teske, zo leuk!

  ReplyDelete
 4. 1; prachtige foto
  2; ZO LEUK VOOR JE
  3; succes met school straks! (ik heb nog een weekje hehe)

  ReplyDelete
 5. Wat een mooie foto. En ik las over jou op Teskes site: je verdient het! Je blog is zo mooi en je foto's zijn telkens opnieuw prachtig. <3

  ReplyDelete
 6. Aankomend jaar gaat helemaal goed komen, en bluh ik huil ook om minder vrije tijd :(
  Liefs!

  ReplyDelete
 7. Ik ga ook naar gymnasium 5 en het vorige jaar was zo stressvol :( Hoop dat het straks allemaal z'n gangetje gaat, ook voor jou!
  P.s. Supermooie foto! <3

  ReplyDelete
 8. aw toch nog even fijn zo'n artikeltje. ik word toch nog steeds heel blij door je postjes. super fijn dat teske je heeft genoemd, echt verdiend! x

  ReplyDelete
 9. Wat ontzettend tof dat Teske wat over je geschreven heeft zeg!

  ReplyDelete
 10. Tijdens de meet-up hoorde ik je al praten over dat je op Teske's blog stond, en ik dacht eigenlijk dat jullie het hadden over de keer dat Naomi op haar blog stond. Maar wow, dat had ik dus even gemist. Super leuk!

  Liefs!

  ReplyDelete
 11. Ook ik ben hier via Teske. Wat heb je een prachtige blog!

  ReplyDelete

Thanks!