Sunday, July 5

THINGS I LIKE THINGS I LOVE #7

Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe ongelofelijk blij ik ben met de vakantie en - niet te vergeten - het warme weer. Het is misschien niet iedereens cup of tea, maar ik geniet met volle teugen van de tropische temperaturen. Van mij mag 't nog wel even doorgaan zo. Anyhow: ik heb weer een heleboel toffe dingen verzameld waar ik razend enthousiast over ben en die ik dus graag met de wereld zou willen delen. Helemaal in zomer-vibe deze keer :)






BOOK

• T H E  M I N I A T U R I S T •


Vakantie betekent voor mij een heleboel dingen: vrijheid, feestjes, zon, strand, ontspannen en vooral ook lezen. De hele dag lekker onderuit liggen op de bank, het strand of in de hangmat en in één adem een boek uitlezen is zó fijn. Ik ben momenteel bezig in The Miniaturist: een historische roman geschreven door Jessie Burton die zich afspeeld in het 17e eeuwse Amsterdam. Ik heb 'm nog niet uit, maar ik ben helemaal weg van het sfeertje dat Burton weet te creëren. Wauw.  




FOOD

• F R O Y O •


Als iemand me vraagt naar mijn favoriete ijsje/ijssmaak antwoord ik standaard met 'yoghurtijs' of 'froyo'. Gewoon plain of juist met tien verschillende toppings: ik vind het allemaal ongelofelijk lekker. Yogurtijs is net iets frisser en dus de perfecte middenweg tussen roomijs en waterijs. Als ik besluit om wél toppings te nemen, dan ga ik 't liefste voor witte chocolade, moerbeien en bijvoorbeeld blauwe bessen. 


BLOG

• W H A T S H O U L D I E A T F O R B R E A K F A S T T O D A Y •


In mijn vrije tijd (die ik momenteel dus best veel heb) doe ik niets liever dan uitgebreid ontbijten en 's ochtends heerlijk blogjes lezen. Ik vind 't zo ontspannend om een beetje door artikeltjes te scrollen en daarnaast doe ik ook meteen een heleboel inspiratie op. Whatshouldieatforbreakfasttoday.com is een engelstalige foodblog met de heerlijkste receptjes en daarnaast de allermooiste (food)foto's evah. Er is niemand die zulke mooie foto's maakt als Marta. Daarom is deze blog naast leuk om te lezen ook een lus voor het oog!

MUSIC

• T E E  S H I R T •



Ik zit momenteel volledig uitgeput op de bank, nog nagenietend van Woo Hah: een eendaags hiphop-festival met artiesten als Joey Bada$$, The Underachievers en Vince Staples. Ik heb een ongelofelijk toffe dag gehad, maar zo'n dag vol harde hiphop, moshpits en dansen eist wel z'n tol. Tijd voor wat rust en akoestische tunes dus. Tee Shirt is veruit mijn favoriete nummer van Birdy en staat de laatste tijd, vooral 's ochtends en 's avonds, non-stop op repeat. Oneindig veel liefde <3


FASHION

• A D I D A S  Z X  7 0 0  W •


Op instagram postte ik al een aantal foto's van mijn nieuwe babies: de Adidas ZX 700 W die ik vorige week kocht. Ik was al een poosje aan het azen op dit paar, maar de prijs hield me een beetje tegen. Mijn schoenencollectie is vrij beperk en ik had écht een paar stevige sneakers nodig, maar heel veel meer dan 60/70 euro had ik daar toch niet voor over. Gelukkig brak toen de zomeruitverkoop aan en ontdekte ik dat deze heerlijke stappers flink afgeprijsd waren. Ik hoefde vervolgens geen twee keer na te denken en bestelde ze meteen. Inmiddels heb ik al veel plezier van ze gehad! Vinden jullie ze ook niet mooi?!


PROSPECT

• E D I N B U R G H •


Zoals ik al eerder vertelde vertrek ik over tien dagen naar de UK om daar een kleine twee weken door het noorden van Engeland en een deel van Schotland te toeren. We bezoeken o.a. Edinburgh en ik ben misschien nog wel enthousiaster dan toen ik voor het naar Londen zou gaan. Ik koester een grote liefde voor Schotland en haar prachtige landschappen, dialect en steden en kan dus écht niet wachten tot ik eindelijk voet kan zetten in Edinburgh. Nog eventjes wachten en dan komt ook deze droom uit :)



WAT IS JOUW FAVORIETE IJSSMAAK? EN GA JIJ OOK OP VAKANTIE?


13 comments:

  1. Hmm yoghurtijs is zo lekker. Het liefst eet ik het met veel fruit, kokos en een beetje chocolade. What Should I Eat For Breakfast kende ik nog niet, maar wauw prachtige foto's inderdaad! Fantastisch om naar te kijken. Ik ga hem opslaan. En wat leuk dat je naar Edinburgh gaat! Lijkt mij heel gaaf. Zelf ben ik naar Glasgow en Aberdeen geweest, maar ik wil zeker nog meer zien van Schotland.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Glasgow en Aberdeen lijken me allebei ook zó ongelofelijk gaaf! Daar wil ik allebei ook héél graag nog heen :)

      Delete
  2. Froyo is ook zo lekker, ben het helemaal met je eens! Ik ga dit jaar naar Texel, en ben dan ook enorm jaloers op je, Engeland lijkt me zó gaaf! Ben er nog nooit geweest, hoop dat daar snel verandering in komt :)

    ReplyDelete
  3. Mooie adidasjes! En jaaa, frozen yogurt is zo lekker! Veel plezier alvast in de UK, Edinburgh is een prachtige stad, ik ben er geweest in maart!

    ReplyDelete
  4. Jaaaa yoghurtijs! Dat liedje van Birdy is ook zo fijn dromerig.
    Superleuk dat je naar Schotland gaat, ik ben jaloers :D
    xx

    ReplyDelete
  5. Jaaaa yoghurtijs! Dat liedje van Birdy is ook zo fijn dromerig.
    Superleuk dat je naar Schotland gaat, ik ben jaloers :D
    xx

    ReplyDelete
  6. Wauw je Adidassen zijn prachtig! Ik heb vandaag toevallig mijn eerste frozen yoghurt ijsje gegeten en ik verkies toch wel echt roomijs. De toppings waren heerlijk, maar ik had er liever gewoon vanille-ijs bij gehad. :D

    ReplyDelete
  7. Je schoenen zijn zo leuk en de froyo ziet er echt lekker uit mmm :)

    ReplyDelete
  8. Wat een prachtige lijst en wat maak je een prachtige foto's! Frozz yummie en ik denk echt dat ik eens dit boek ga proberen!

    ReplyDelete
  9. Wat een leuke lijst! En alvast heel veel plezier in Engeland! Liefs, Klaske

    ReplyDelete
  10. Yoghurtijs en froyo's zijn gewoon het beste wat er is, hihi :) Echt zo jaloers dat je naar Edinburgh gaat!

    ReplyDelete
  11. Wat een heerlijke favorieten, je sneakers zijn supermooi! En wat gaaf dat je naar Edinburgh gaat!
    X Emma

    ReplyDelete
  12. Veel plezier in the UK! Haha, die blog heeft wel echt een ontzettende ingewikkelde naam (;

    ReplyDelete

Thanks!