Friday, July 3

OVER MIJN GOALS VOOR JULINu het schooljaar ein-de-lijk definitief afgelopen is en ik officieel mogen zeggen dat ik vakantie heb (oh wat klinkt dat heerlijk), voelt het alsof er een last van mijn schouders is gevallen (letterlijk eigenlijk: die ruzak met schoolboeken, haha). Ik heb plots zeeën van tijd en die vul ik met heel veel leuke mensen, lekker eten, gezellige feestjes en eindeloze middagen en avonden in het park. Daarnaast lukt het langzaamaan om het (enigszins) regelmatig bloggen op te pakken en dus leek het me het perfecte moment om mezelf weer eens wat doelen te stellen. Afgelopen maand heb ik die even overgeslagen omdat ik genoeg aan m'n hoofd had (schoolschoolschool), maar nu gaan we eer weer keihard tegenaan (in vakantie-modus, dat wel)!
• VOORUIT WERKEN! •

Ha, laten we meteen maar met de grootste uitdaging beginnen! Aangezien ik van 15 tot 26 juli in Engeland zit zal ik niet in staat zijn te bloggen. Ik wil echter wel graag actief blijven op www.lauresque.com en dus zit er maar één ding op: ik zal heel erg ver vooruit moeten werken. Ik weet niet of het me gaat lukken om drie à vier posts per week aan te houden, maar ik ga 't proberen! De ideeën en planningen zijn er al, nu rest slechts de executie.

• ILLUSTREREN •

Om even in de creatieve sferen te blijven hangen: ik ben de afgelopen tijd weer druk bezig met illustreren en merk steeds weer hoe ongelofelijk leuk en fijn ik dit vind. Ook zie ik steeds duidelijker mijn 'eigen' stijl terug in mijn tekeningetjes en het lijkt me tof om die eigen branding wat verder te ontwikkelen en ontdekken. De komende tijd wil ik dus vooral lekker blijven tekenen en kliederen.

• BLIJVEN SPORTEN •

De laatste week van de Fitgirl Challenge is aangebroken en ik kan (met enige trots natuurlijk) zeggen dat ik het de volle acht weken vol heb gehouden. Ik heb hier en daar zelfs wat extra gesport en ben héél blij dat ik dit heb doorgezet. Ik merk ongelofelijk veel verschil, voel me sterker en mijn conditie is met sprongen vooruit gegaan. Ik ben echter bang dat, nu de challenge is afgelopen, ik de komende tijd een beetje zonder motivatie zal komen te zitten. Vandaar dat ik nu alvast met mezelf afspreek het sporten door te zetten, bij wijze van stok achter de deur. Let's do this.


• NAAR MINSTENS TWEE MUSEA •

Mijn liefde voor musea is niet in woorden uit te drukken. Toch lukt het me niet altijd tijd vrij te maken voor culturele uitstapjes. Deze zomervakantie wil ik echter graag een aantal musea van mijn must-see lijstje afstrepen. Foam en het Stedelijk staan al op de planning, dus dit moet vast goedkomen (:

• KLEDINGKAST UITRUIMEN & AANVULLEN •

BAM! En toen werd Nederland plots overvallen door tropische temperaturen. De ongelofelijke hittegolf die momenteel aan de gang is, is jullie vast niet ontgaan. Nou, mij ook niet. Ik stond op een warme ochtend voor mijn kledingkast en kwam er achter dat ik vrijwel niets zomer-proofs in mijn bezit had. De komende tijd ga ik daar iets aan doen! Ik houd een grote schoonmaak, doe alle kleding die ik niet meer pas en/of draag de deur uit en vul mijn kledingvoorraad aan met de nodige zomerse items (hè wat vervelend nou, ik moet gaan winkelen...).


• TREIN: BESTEMMING UNKNOWN •

De vakantie die ik met Naomi en een andere vriendin had gepland (interrailen door oost-europa) gaat helaas niet door (meh), maar we laten dat de pret niet drukken en hebben besloten een alternatief te zoeken. Een eventueel uitstapje naar Parijs of Brussel is nog niet uitgesloten en daarnaast gaan we één dagje lekker door Nederland reizen. We pakken een random trein en zien wel waar we belanden. #yolo (ja ik zei net yolo. sorry.). WAT ZIJN JOUW GOALS VOOR DEZE ZOMER?

10 comments:

 1. Leuke goals! Ik wil ook naar minstens twee musea :)

  ReplyDelete
 2. Leuk artikel! En een willekeurige trein instappen om te zien waar je belandt is leuk, haha. Heb ik ook eens met een vriendin gedaan en we belandden in dorpen waarvan we nog nooit hadden gehoord! Liefs!

  ReplyDelete
 3. (Oeps, ik typ dit al voor de derde keer want hij wilde hem niet uploaden, haha)

  Zooo fijn dat je vakantie hebt! Ik kijk echt smachtend naar de klok, voor mij is het nog een aantal uurtjes. Jammer dat je trein tripje niet doorgaat, maar tof dat jullie toch opzoek zijn naar iets anders leuks. Hopelijk vinden jullie wat jullie zoeken!

  FOAM is echt heel tof, you'll love it. ;) Het Stedelijk vond ik iets minder. De sfeer vind ik niet zo prettig daar. Al hoewel, Matisse is zeker een kijkje waard.

  Echt fijn, zo lang vrij. Ik kijk er naar uit om door Nederland te zwerven en leuke steden te bezoeken. Fijne vakantie Lau! :)

  ReplyDelete
 4. Mooie doelen! Alvast heel veel plezier in Engeland.

  ReplyDelete
 5. Jaaaaa ik heb ook eindelijk vakantie, vanochtend nog m'n laatste mondeling afgesloten met een mooie acht en ik ben zo blij! Ik heb eigenlijk nog niet zo heel veel gepland, best wel chill eigenlijk hihi.
  Maar wat een leuke doelen, heel veel succes! Dat random treinrijden wil ik ook nog eens doen, superleuk!
  Geniet van je vakantie!
  X Emma

  ReplyDelete
 6. Leuke doelen! Succes! Random in een trein stappen, lijkt me ook nog een keer heel erg leuk. Pak de trein naar Kampen maar (woon ik dichtbij, hihi) ;) Geniet van je vakantie! Liefs, Klaske

  ReplyDelete
 7. Ah ja, dat random treinen wil ik ook nog zo graag een keer doen, lijkt me echt tof! En goed zeg, dat je die fitgirl challenge hebt afgerond. Nu moet je inderdaad wel oppassen dat je niet in een 'zwart gat' terechtkomt, ik ben ook gestopt met buikspieroefeningen na de 30 day challenge :o Keep going!

  ReplyDelete
 8. Hele leuke goals zijn dit zeg! En ooh wauw, wat lijkt mij dat ook heerlijk (en spannend, hehe) om een trein te gaan pakken (wel samen met leuke vriendinnen, alleen durf ik waarschijnlijk niet) en dan maar te gaan reizen en zien waar je uitkomt :) Alvast heel veel plezier in Engeland <3.

  Liefs,
  Didem

  ReplyDelete
 9. Ik heb ook bijna vakantie gelukkig, ben er zó aan toe!
  Jammer van het interrailen, maar een dagje Parijs is ook enorm leuk!
  Ik ben heel benieuwd naar je illustraties trouwens, ga je die hier nog een keertje showen? :))

  ReplyDelete

Thanks!