Tuesday, June 30

OUTFIT • STOP AND SMELL THE ROSES

Met een bezweet en rood hoofd snelde ik door de hallen van Amsterdam's mooie station, onderweg naar de ingang aan de centrumkant. Ik had érg hard gefietst, maar was toch een beetje aan de late kant. Ik had Nina gelukkig al even gewhatsapped en het bleek allemaal zo erg nog niet te zijn: haar trein kwam ook wat later aan en daarnaast was het heerlijk weer. Het warme zonnetje maakte dat eventjes buiten wachten geen straf was. Toch voelde ik me een beetje schuldig. En nerveus. Nieuwe mensen ontmoeten blijft spannend. Eenmaal buiten aangekomen verdwijnen mijn zenuwen echter als sneeuw voor de (letterlijke) zon. Lachend begroeten Nina en ik elkaar en al gauw zijn we druk ik gesprek en giechelen we heel wat af. Dit beloofde een fijne middag te worden.

H&M Shorts | PENN & INK Shirt | NEW LOOK Espadrilles | TEQUILA Bracelet | H&M Belt | DILLE KAMILLE Shopper | POLETTE Sunglasses | BRAZILIAN Necklace


Nina en ik besloten eerst even langs Brandy Melville te gaan, maar helaas viel de collectie een beetje tegen. Vervolgens keken we even binnen bij Subdued, waar we wederom snel weer buiten stonden. Ik had honger, Nina ook en dus besloten we naast Subdued froyo te halen bij Frozz. Ook wel: de hemel in een bakje. Ik koos witte chocolade, blauwe bessen en moerbeien als topping. Nina nam hetzelfde, maar verving de moerbeien door verse watermeloen. We verorberden onze ijsjes in de zon, terwijl we vrolijk kletsend over de grachten uitkeken. 

Eenmaal uitgegeten liepen we over de Leidestraat en de Kalverstraat richting de Dam. Onderweg stopten we even bij Urban Outfitters waar we koffie dronken (halleluja voor Lot Sixtyone in Urban Outfitters) en aan tientallen verschillende (overpricede) geurkaarsen roken. Vervolgens keken we even binnen bij de H&M waar we allebei twee items kochten (yay voor sale). 

Tot slot wandelden we uren langs de grachten op zoek naar de perfecte setting voor wat plaatjes van onze outfits. Die vonden we - na een aanzienlijke periode van speurwerk - en dus schoten we wat romantische kiekjes met een prachtige rozenstruik als kers op de taart (niet zonder eerst even aan de rozen te ruiken natuurlijk). We vergaten de tijd een beetje en voor we het wisten was het half 7. We namen de tram terug naar Centraal Station waar we afscheid namen. 'Snel weer doen!' stemden we met elkaar in. GENIETEN JULLIE OOK ALLEMAAL VAN HET ZOMERSE WEER? EN WAT ZIJN JULLIE FAVORIETE FROYO-TOPPINGS?


foto's door Nina

18 comments:

 1. Oh dat klinkt als een heerlijke dag! En wat een leuke outfit heb je aan, zo mooi met die verschillende tinten blauw. Mijn favoriete toppings zijn chocolade, aarbeidjes en karamel als ik in een zoetige bui ben haha!
  X Emma

  ReplyDelete
 2. Het klinkt echt alsof jullie een super leuke dag hebben gehad! Wat fijn dat ook nog eens je outfit echt super leuk is. Geniet van je zomervakantie, lieverd!
  Liefs c:

  ReplyDelete
 3. Staat je mooi! Vooral je shirtje vind ik heel leuk :)

  ReplyDelete
 4. Wat heb je weer een leuke outfit aan! Staat je heel goed! En het klinkt alsof het heel gezellig was!:) Ik geniet wel van het zomerse weer maar dan in mijn pauzes van 2 x een kwartier en 1x een halfuur. Ben druk aan het werk namelijk! Liefs, Klaske

  ReplyDelete
 5. Echt weer een super leuke outfit! Ik ben gek op dit soort gestreepte shirts :)

  ReplyDelete
 6. Leuke outfit! En klinkt als een superleuke dag :)

  ReplyDelete
 7. Ah gezellig dat je met elkaar hadden afgesproken! Klinkt als een gezellige dag :)

  ReplyDelete
 8. Heerlijke outfit! Je armband en espadrillen vind ik echt fantastisch :)

  ReplyDelete
 9. wat een gezellige dag. IK ben zó blij met dit weer! Hoop dat het nog even zo blijft, want je weet het maar nooit in Nederland.

  ReplyDelete
 10. Prachtig outfitje, alles past ook zo mooj bij elkaar. Ik moet wel bekennen dat ik nog nooit Frozen yoghurt op heb, maar wil net ooit zeker eens proberen!

  ReplyDelete
 11. Prachtig outfitje, alles past ook zo mooj bij elkaar. Ik moet wel bekennen dat ik nog nooit Frozen yoghurt op heb, maar wil net ooit zeker eens proberen!

  ReplyDelete
 12. Jaaa laura het was heel gezellig :) (lekker late reactie op deze post, haha). Wat een mooie foto's ;) Liefs.

  ReplyDelete
 13. Wat heerlijk geschreven weer, haha! En fijne look! :)

  xx

  ReplyDelete

Thanks!