Friday, April 24

PLAATJES KIJKEN #1: GANBAROO PR PRESSDAY

Afgelopen donderdag trokken Claudia, Loïs en ik het centrum van Amsterdam in, op weg naar een perseventje van Ganbaroo PR. Het was mijn allereerste persevent evahh en ik was erg benieuwd naar hoe het er allemaal aan toe zou gaan. Eenmaal bij het bureau aangekomen stapten we wat onwennig over de drempel, maar nadat we onszelf hadden voorgesteld verdwenen alle zenuwen. We werden rondgeleid door het gebouw (dat overigens echt geweldig was ingericht), kregen een hapje en een drankje aangeboden en werden overspoeld met informatie over allemaal toffe merken. 

Omdat ik een bizarre hoeveelheid foto's heb gemaakt, waar ik niet precies van weet wat ik ermee moet doen, leek het me leuk om een nieuwe rubriek leven in te blazen: plaatjes kijken. Ik laat mijn leukste foto's zien en zal misschien hier en daar wat toe lichten, maar het gaat vooral om de beelden. Veel plezier met, euh, plaatjes kijken! 



HAPJES & DRANKJES


De hapjes en drankjes die we voorgeschoteld kregen zagen er allemaal érg mooi uit en waren voor 't grootste deel ook érg gezond. Naast de schattige flesjes met limonade (vlierbloesem en framboos/limoen) waren er o.a. detox-sapjes, boerenkoolchips en spicy lijnzaadcrackers met dip. Ik heb alles geprobeerd en was vooral dol op de boerenkoolchips, die waren verrassend lekker!


ROSEFIELD WATCHES


Naast de heerlijke hapjes en sapjes werden we ook ingelicht over bovenstaand, gloednieuw horlogemerk. Rosefield lanceerde ongeveer een maand geleden hun eerste collectie horloges en wil de markt veroveren met hun prachtige minimalistische ontwerpen die ze tegen een relatief laag prijsje (rond de €90,-) verkopen. Ik ben in ieder geval al helemaal om en wil heel erg graag zo'n horloge hebben :) 


ANNA + NINA, SAMSØE & SAMSØE EN MEER


Tot slot werd ons tijdens de rondleiding álles verteld over de nieuwe (A/W) collecties van een heleboel toffe merken (bijv. Samsøe & Samsøe, Flippa K, Anna + Nina, Love Stories en Vans). Ik ben helemaal weg van alle kleuren, stoffen en patronen die komende herfst en winter op de markt komen en was érg onder de indruk van de hoge kwaliteit van alle items (en ik werd verliefd op de sieraden van Anna + Nina - ZO cute allemaal). 


VOOR MIJN BLOGGERBUDDIES: BEN JIJ WEL EENS NAAR EEN PERSEVENT GEWEEST? EN WAT VOND JE ERVAN?

21 comments:

  1. Leuk! Ik ben nog nooit naar een persevent geweest, lijkt me heel gezellig!

    ReplyDelete
  2. Ahh wat super leuk! Ik houuuu van 'plaatjes kijken' :)

    ReplyDelete
  3. Oh wauw! Het ziet er allemaal zo mooi uit! Super jammer dat ik niet kon! Prachtige foto's Lau! Liefs

    ReplyDelete
  4. Oh wouw wat een geweldige foto's en super nieuwe rubriek hier :)
    ps nee ik ben nog nooit naar zo iets geweest :)

    ReplyDelete
  5. Prachtige foto's heb je gemaakt, echte eye candy ;-). En anna+nina heeft inderdaad altijd erg mooie sieraden! x

    ReplyDelete
  6. Het ziet er op jouw foto's nog honderd keer zo mooi uit hahaha. Love you x

    ReplyDelete
  7. Wauw, wat een mooie plaatjes! Ik houd van het hele sfeertje dat je altijd op je foto's hebt. Ik was laasts ook voor een pers-event uitgenodigd maar ik had les + ik kende eigenlijk niemand die ook ging.. Ja dat is dan makkelijk om niet te gaan, maar ik kon dus stiekem ook echt niet.

    ReplyDelete
  8. Prachtige foto's! Echt stuk voor stuk vind ik ze geweldig mooi.

    ReplyDelete
  9. Je maakt echt zulke mooie foto's, gewoon wauw!

    ReplyDelete
  10. Jij maakt echt prachtige foto's! Heel mooi! Heel vet dat je daar naar mocht voor je blog. Ik ben zelf nog nooit bij zoiets geweest.

    ReplyDelete
  11. Waaaauw laura wat een mooie plaatjes! ik vind deze nieuwe republiek heeeel leukk :))

    ReplyDelete
  12. Wauw mooie foto's Laura! Super toffe nieuwe serie Laura! Ben nog nooit naar een persevent geweest haha! Veel Liefs

    ReplyDelete
  13. Altijd leuk om nieuwe collecties te bekijken op persevents. Je hebt hele mooie foto's gemaakt :)

    ReplyDelete
  14. Leuke rubriek, hele mooie foto's weer! Ik ben nog nooit naar persevent geweest, maar het lijkt me echt heel leuk om heen te gaan (:

    ReplyDelete
  15. Wauuw, de foto's! Hele leuke nieuwe rubriek :)

    ReplyDelete
  16. Je foto's zijn prachtig! En het klinkt erg leuk, ik vind het nog best eng om ons in te schrijven bij een pr-bureau, al zeker omdat ze al duizenden aanvragen waarschijnlijk per dag krijgen. Maar wat leuk dat je bij zo'n dag mocht zijn!

    ReplyDelete
  17. Wat een mooie plaatjes zeg, luv it<3 Die collectie van Anna+Nina is zo mooi!
    X Emma

    ReplyDelete
  18. Alles ziet er zo fancy uit! Ik ben nog nooit naar een persevent geweest, maar het lijkt me ongelooflijk cool om eens te doen!

    ReplyDelete
  19. Ah super leuk! Zelf ben ik nog nooit naar een pers event geweest maar mijn blogje is ook niet zo bekend, haha! :)

    ReplyDelete

Thanks!