Wednesday, January 21

INSTAGRAM UPDATE #6

Hey y'all! Guess what? Ik heb al eeuwen geen instagram update gepost en dus ga ik dat nu snel even goedmaken :) Wat me vooral heel erg opvalt aan de foto's in bovenstaande collage is dat mijn voeten meer in m'n feed voorkomen dan m'n hoofd (eh, interessant). Maar oh well, m'n Clarks zijn ook gewoon heel erg fotogeniek (laten we allemaal even niet focussen op het feit dat ik in maar twee van de vijf voetenfoto's m'n Clarks aan heb oké?)

Daarnaast post ik natuurlijk gewoon weer in kleur (ik heb max twee weken zwart wit gepost; toen was ik 't alweer zat, hehe) én post ik de laatste tijd heel veel foto's die ik gewoon met m'n telefoon heb gemaakt. Ik dacht altijd dat er een extreem belabberde camera in m'n telefoon zat, maar bij daglicht valt dat eigenlijk nog best wel mee (yayayay). Maarokay, ik ben weer véél te veel aan het kletsen en ga nu dus gewoon m'n mond houden en even alle foto's toelichten (a.k.a. nog meer kletsen):


▲ Linksboven is één van mijn meest recente foto's en maakte ik in HAY (iedereen kent HAY natuurlijk, zoniet: ga nu meteen naar HAY, you won't regret it).  HAY is de allerleukste en mooiste en geweldigste (Scandinavische) interieurwinkel die ik ken en woah. LOVE. IT.   Deze wereldkaart hangt boven mijn bed en is van Urban Outfitters. Ik heb 'm eigenlijk al best lang maar ik ben er nogsteeds verliefd op :)  Een vriendin en ik deden mee aan een hardloopwedstrijd en hebben 'm gewoon gerockt, inclusief de meest geweldige eindsprint van het universum (we werden 230e en 231e). 

 HET. WAS. ZO. MISTIG. Wow. Toen ik maandagochtend naar school fietste kon ik nauwelijks tien meter verder kijken. k vond het prachtig en zelfs 's avonds hing er nog een dichte sluier wolken over ons prachtige stadje.  Ik at een week lang geen suiker, gluten en lactose en na die week besloot ik dat het tijd was voor een overdosis en dus kocht ik deze donut voor €1,40. Dat was 'ie dus echt niet waard want hij smaakte een stuk minder lekker dan dat 'ie er uit ziet )':  Over mijn miley-cyrus-versus-pucca hair-do konden jullie allemaal al lezen in de outfit die ik laatst postte, maar een hele blogpost vol was natuurlijk niet genoeg en dus postte ik ook op instagram nog even een plaatje!

 Niets is zo instagram-waardig als olievlekken (ok, dat is niet helemaal waar, maar ik vertelde vlak voordat ik de foto nam aan een vriendin van me dat ik echt héél veel foto's van olievlekken op grote insta-accounts zag en dat ik me altijd afvroeg hoe die mensen het fixten om juist op het moment dat er zo'n vlek ligt tijd te hebben om een geweldige foto te nemen - toen miste ik m'n bus en deed ik 't zelf).  Hyacinten in januari?!??  Me-time in bed - lees: disneyoverload #sundaymorningsarethebest :)


Drop je link in de comments dan check ik ook jouw feed :)

Liefs,
Laura

20 comments:

  1. Je instagram foto's zijn echt super mooi met een leuk filter en een mooie feed! Mijn feed hoef je niet te checken aangezien mijn foto's feed-loos zijn haha!
    Liefs, Anne

    ReplyDelete
  2. Ik vind je foto's op instagram echt prachtig! Ze zijn echt heel erg leuk! Mijn instagram kan je vinden op: www.instagram.com/lovaliblog , maar veel zul je er niet vinden aangezien ik hem nog maar net heb :D Heel veel liefs, X

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaah ik vind je instagram mooi en je tekent echt heel leuk! :)) X

      Delete
  3. Je foto's hebben altijd zo'n fijn sfeertje! Echt leuk om te zien, en een bonus is het leuke verhaaltje dat je erbij verteld!

    ReplyDelete
  4. Haha, heerlijk om te lezen. Mooie foto's en leuke teksten erbij :)

    ReplyDelete
  5. Jouw insta is echt 1 van m'n favo accounts, gewoon perfect alles!
    X Emma

    ReplyDelete
  6. Wat een prachtige foto's! Zo'n olievlek blijf ik ook fascinerend vinden, die kleuren zijn altijd zo mooi hihi. Ik ken HAY zelf nog niet, ik ga gauw eens research doen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja hè, ik vind olievlekken ook fascinerend :) Oh en jaaaa, doe research en ga erheen, ik weet bijna zeker dat je het heel leuk zal vinden (wel een beetje prijzig, maar ach, haha). Liefs!

      Delete
  7. Ah die olievlekken zijn altijd zo gaaf! Ik ga daar ook eens naar op zoek :)

    Liefs,
    Kim / alleenpuur.nl

    ReplyDelete
  8. Mooie foto's!
    Mijn instagram is: http://www.instagram.com/charissa_goldapple X

    ReplyDelete
  9. Wat een mooie foto's (as usual ^^)! Altijd leuk om dit soort posts te lezen!
    xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahh lief, dankjewel! (oh en ik neem ook een heleboel lelijke foto's hoor, haha, die deel ik alleen meestal niet (; ). X

      Delete
  10. Ik vroeg het me ook steeds af hoe mensen het deden. Ik moet ook dringend mijn bus eens missen zodat ik er ook een kan nemen. (: Ik had het ooit al eens gezegd, maar je foto's zijn echt mooi, pareltjes gewoon. Hier is mijn Instagram, al weet ik niet of hij het nu wel waard is hier te droppen, want hij is messyyy.
    www.instagram.com/radianto_

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahahahahah ja doe dat, mis je bus ;) Oh en ieder account is het waard om hier te droppen, dus ook de jouwe! <3 X

      Delete
  11. Je feed is echt te pretty, ik was hem laatst al aan het bewonderen (stalk). Het past allemaal zo mooi bij elkaar. Die foto van die olievlek is mijn favoriet.

    ReplyDelete
  12. Ik ontdek je blog pas net, maar ik vind hem er zó leuk uitzien! Een vriendin van me raadde hem aan, en ze had gelijk, je schrijft echt leuk :) Je Instagramfoto's zien er ook tof uit, mooi kleurenpalet! En top dat je aan het minderen bent met suiker, lijkt me nog best lastig! Liefs Anniek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahhh wat lief dat je vriendin mijn blog aanraadde en dankjewel voor je lieve complimenten <3 X

      Delete
  13. Die foto met die olie vlek is zo gaaf! Maar eigenlijk zijn al je foto's gewoon prachtig :)

    ReplyDelete

Thanks!