Tuesday, December 2

NOVEMBER GOALS: RECAP

Hoor wie klopt daar kinderen, hoor wie klopt daar kinderen, hoor wie tikt daar zachtjes tegen 't raam? Is het de regen? Nee (of misschien ook wel...). Is het een vreemdeling? Nee. Is het Sinterklaas? Nee (bijna, bijna). HET IS DECEMBER! Meneer december tikte zachtjes tegen 't raam, en gisteren werd de deur eindelijk open gedaan (oh jongens, dat rijmt). En een nieuwe maand betekent nieuwe doelen én het terugkijken op de doelen van afgelopen maand. (Laat me je vast voorbereiden: ik heb er deze keer niet veel van gebakken).


SPAREN
Okay, ik mag dan misschien niet ongelofelijk geslaagd zijn in al mijn doelen: dít doel is wel heel goed gegaan. Ik heb de hele maand NIETS gekocht. Helemaal niets. Op mijn nieuwe lens na, maar dat zie ik meer als een investering. Oh, en ik heb een paar keer in de Bagels & Beans gezeten, maarja, dat moet ook zo af en toe kunnen (toch?). 

GEEN ONTSLAG NEMEN
Je zou kunnen zeggen dat dit is gelukt... Ik heb namelijk gisteren mijn ontslag ingediend en toen was het al december. Dussehh.... Tsja. 

HARDLOPEN
Volgensmij heb ik precies twee keer een poging gedaan tot hardlopen. Veel meer dan een halve kilometer ben ik niet gekomen (applaus Laura!). Moet ik me deze maand misschien toch iets meer voor inzetten...


3 BOEKEN LEZEN
Ik las de laatste twee boeken van één van mijn favoriete series evah: Illusions en Destined, geschreven door Aprilynne Pike (en héél misschien las ik het laatste boek in één nacht uit - de kans bestaat ook dat ik om half 7 's ochtends pas klaar was....). Verder heb ik extreem veel gelezen voor school maar ben ik niet echt aan een derde boek toe gekomen. 

OP DE PIANO VAN AMSTERDAM CS SPELEN
Ik was bang. Heeeel bang. Één keer durfde ik naast de piano te gaan staan. Maar daarna ben ik snel weer weggelopen. Volgende keer beter. 

NIET TEVEEL (SCHOOL)STRESSEN
Stressen is nu eenmaal wat ik doe. Als het een baan was, dan zou ik momenteel multi-miljonair zijn. Helaas is het geen baan en word ik er dus ook niet bepaald gelukkig (-of rijk) van. En toch doe ik het véél en veel te veel. Guys, I need some advice. Heeft iemand toevallig een leuk zelfhulpboek? 'Niet stressen voor dummies.' #SOSDE 50 MM LENS KOPEN
Vorige maand had ik al verklapt dat ik mijn nieuwe lens had aangeschaft. Ik heb er ondertussen al een héleboel mee gefotografeerd en ik kan nu al niet meer zonder m'n baby. :)


VÉÉL SINTERKLAAS SNOEPGOED ETEN
Eigenlijk valt de hoeveelheid pepernoten en speculaas die ik heb geconsumeerd bijzonder tegen. Volgens mij heb ik naast mijn home-made pepernoten niets anders gegeten in de trant van sinterklaas. Hmmm, nouja, daar zal snel genoeg verandering in gebracht worden. 5 December duurt zo lang nog niet meer. 


MIJN PLANTJES IN LEVEN HOUDEN
Wonder boven wonder leven ze allemaal nog. Al-le-maal. En ik maar denken dat ik geen groene vingers had. 

SCHAATSEN!
Bummer! Ik heb nog niet kunnen schaatsen dit jaar. Maar dat zal vast snel genoeg gebeuren, zodra het buiten ijskoud wordt krijg ik namelijk ongelofelijk veel zin in schaatsen - en ijskoud, dat is het onderhand wel!

Hebben jullie afgelopen maand ook aan doelen gewerkt? En zoja: hoe is dat gegaan?

Liefs,
Laura

18 comments:

 1. Als iemand dat boek weet voor stresskippen? Ik had trouwens er wel eentje voor hoe over leef ik, nooit gebruikt (kreeg hem toen ik 11 was ofzo) en ik moet hem weer even zoeken. Misschien staat er wel iets handigs in ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahahaha als je 't vindt vind ik wel een kopietje ;) X

   Delete
 2. o Laura je tekent zo mooi! En jaaaaa op de piano spelen, ik zou het heel graag horen :)

  ReplyDelete
 3. Wat jammer dat je niet op de piano van CS durfde te spelen, zou zo gaaf zijn! Voor de rest heb je goed gewerkt aan je doelen haha, maar ik kan er niet bij dat je nog amper sinterklaas snoepgoed hebt gegeten.. ;')
  X Emma

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahha ik ben zó'n bange muis... Oh en dat snoepgoed komt deze week wel (ik ben stiekem al begonnen hoor, haha). Liefs!

   Delete
 4. Wat een heerlijke, haalbare (vind ik ook altijd fijn) doelen opgesteld! Boeken lezen, schaatsen, en veel sinterklaas snoepgoed eten zijn mijn favorieten! Deze staan ook op mijn lijstje, haha. Liefs!

  ReplyDelete
 5. Hahaha, ik hou van je artikels! Wat stressen betreft, kan ik je helaas niet helpen, want ik ben namelijk Miss Stresskip in hoogsteigen persoon (maar echt)

  ReplyDelete
 6. Oh wauw! Wat een mooie foto's weer! Ik vind dat je je doelen nog best goed hebt gehaald! En schaaaaatsen! Dat moet ik ook weer eens doen! Super leuk geschreven Lau! Liefs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lieeef! Dankjewel Tess <3
   (gaan we samen schaatsen?) X

   Delete
 7. Dat doel van die piano is zo leuk! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja hè! Ik moet nu alleen nog wel de moed verzamelen om het écht te doen ;) X

   Delete
 8. Ik ga vrijdag schaatsen! Maar je mag met alle liefde mijn plaats nemen, want als er iets wel is dat ik niet kan of een hekel aan heb, dan is het wel schaatsen haha. Te koud, teveel bewegen en ik kan het ook gewoon echt niet :')

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahhhh leuk! :) Hahahahahah als 't kon zou ik inderdaad zó met je ruilen. Liefs!

   Delete
 9. Waa ik heb echt weer zin om te schaatsen! Jammer dat het er nog niet van gekomen is, nog even wachten tot de echte kou (alhoewel het de afgelopen dagen ook wel super koud was :o)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahahaha same here! en woaaah ja, het is echt héél erg koud de laatste tijd (geen problemen mee verder, haha). Liefs!

   Delete

Thanks!