Thursday, December 4

INSTAGRAM UPDATE #4


Als je mij volgt op instagram, dan heb je misschien wel gemerkt dat ik een beetje aan het experimenteren qua foto's, stijl en kleuren. De afgelopen maanden postte ik vooral hele lichte foto's, met veel wit en alles was vrij minimalistisch. Nu vind ik dat nogsteeds ongelofelijk gaaf, maar ik merkte wel dat het me een beetje beperkte in mijn vrijheid en ontwikkeling. De afgelopen week ben ik begonnen met het posten van wat gevarieerdere foto's; op deze manier kan ik nóg meer leren over fotografie én daag ik mezelf uit om verschillende foto's tóch bij elkaar te laten passen. Tot nu toe bevalt dat me goed :)

 Een enorme cappuccino in de Bagels & Beans: want ik besteed zo'n 90% van mijn vrije tijd koffiedrinkend in hippe lunchtentjes. Dit was dus geen verassing meer.  Ik postte deze foto bij wijze van kleine update. Ik had namelijk mijn proefwerk Engels overleefd. Het boek op de foto is echter Wonder (R.J. Palacio) en het proefwerk ging over The Circle van Dave Eggers - maar dat doet er niet toe, vind ik.  Naomi en ik bevroren tijdens het nemen van outfitfoto's, ik postte deze foto op instagram en schreef er ook een klein artikeltje over :)

 Afgelopen zondagavond bracht ik een bezoekje aan Utrecht, waar ik een ongelofelijk toffe snailmail workshop volgde in de FairMinds Pop-Up Store die zich daar bevindt. De workshop werd gegeven door Marlous van Last Days of Spring en bestond voor het grootste deel uit het eten van chocolade en knutselen. Ik schrijf hier binnenkort nog een uitgebreider artikel over!  Nog meer cappuccino. Want duh.  Ik verbleef deze week drie daagjes in Zutphen, ook hier ga ik nog een apart artikeltje over schrijven, maar de foto's verschenen voor een deel al op instagram.

 Artsy doen met gevels van eeuwenoude huizen.  Artsy doen met racefietsen.  Tijdens het rondwandelen in Zutphen kwam ik dit ongelofelijk schattige autootje tegen. Hij was vaalrood en stond helemaal alleen in een steegje: ik werd natuurlijk halsoverkop verliefd heb heb mezelf wijsgemaakt dat ik later zo'n auto ga kopen (in plaats van die cabrio die ik eerst in gedachten had, haha - nee grapje ik houd niet zo van cabrio's). 

Je kent het idee zo langzamerhand vast wel: drop je link in de comments, dan check (/stalk - ya know me) ik je feed ;)


Liefs,
Laura

20 comments:

 1. Oh, ik vind het altijd zo leuk om je instagramfoto's te zien voorbijkomen, je maakt zo'n ontzettend mooie foto's!

  ReplyDelete
 2. Looks beautiful!

  www.julialundin.com

  ReplyDelete
 3. Oehh wauw! Laura ik ben zo verliefd (en stiekem een beetje jaloers) op jouw instagram feed! Super mooie plaatjes weer allemaal! Liefs

  ReplyDelete
 4. Jouw feed is echt één van de mooiste die ik ken, gewoon wauw. De foto's die je nu plaatst vind ik heel goed bij de winter passen<3
  X Emma
  (en nee ik drop m'n link niet want ik schaam me rot want ik heb zulke slechte feed hehe.)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahhh wat ongelófelijk lief en leuk om te horen! Dankjewel :)
   Oh en niet zo verlegen doen joh! Ik vind foto's áltijd leuk om te zien. Of ze nu met elkaar matchen of niet. X

   Delete
 5. Je feed is gewoon awesome! Ik wil teveel foto's plaatsen, dus dan blijft het niet meer zo netjes haha. Voor de geintereseerde (http://www.instagram.com/mrseilish) maar verwacht niet de prachtige foto's van de mevrouw hier haha!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahhh lief, dankjewel! Ik herken het teveel willen plaatsen, maar ik houd me in, haha. Liefs!

   Delete
 6. Heeel erg mooi! De kleuren zien er zo heel professioneel uit! Liefs x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Woah, dankjewel! Heel tof om te horen <3 X

   Delete
 7. Wauw, wat een prachtige foto's! Echt een heel leuk instagram account ♥

  ReplyDelete
 8. Jaa dat heb ik gemerkt en dat is leukk! Want je foto's zijn zo mooi :) Zutphen ziet er echt mooi uit :)

  ReplyDelete
 9. Mooie foto's! Je kunt zien dat je het leuk vindt om te fotograferen

  ReplyDelete
  Replies
  1. ahh wat leuk om te horen! oh en ja, dat is inderdaad ook echt zo :)

   Delete

Thanks!