Saturday, December 6

MONTHLY GOALS: DECEMBER

You better watch out,
you better not cry, 
you better not pout, 
I'm telling you why

Santa Claus is coming to tooooooown. Hi there everyone! Mijn excitement voor kerst begint écht ongelofelijk uit de hand te lopen. Mijn kamer is in kaarsjes en lichtjes ondergedompeld en iedereen wordt waarschijnlijk gek van alle kerstliedjes die ik de hele dag door neurie. Gelukkig ben ik niet de enige (ik heb onderhand al op meerdere blogs kerstversiering gezien en sneeuw zien vallen - dat zou ik ook eens moeten overwegen) en kan ik dus vrolijk met al mijn fellow christmaslovers dromen over sneeuw, koekjes en eindeloze kerstdiners (en dat ene perfecte feestjurkje natuurlijk). Maargoed, het is nu wel duidelijk dat de maand december is aangebroken en dus is het tijd voor 10 nieuwe goals. Dat is namelijk waar dit artikel voor bedoeld was (excuses, ik liet me wederom een beetje meeslepen in mijn kerst-fantasieën).SCHAATSEN
Dit doel stond afgelopen maand ook al op mijn lijstje, maar omdat 't vorige maand niet lukte en ik écht heel graag wil gaan schaatsen heb ik 'm er deze maand gewoon wéér op gezet. Lekker over de ijsbaan racen en warme chocolademelk: here I come!

HEEL ERG VEEL BAKKEN
Ehhhh, duh?! Het is december, dus kerst komt eraan, én ik ben gewoon dol op bakken. Dit spreekt dus een beetje voor zichzelf. Toch moet ik er wel tijd voor maken en daarom leek 't me handig om ook dit als doel op m'n lijstje te zetten. Gewoon als stok achter de deur ;)3 BOEKEN LEZEN
Volgens mij verval ik een beetje in herhaling hè? Laura, is je inspiratie op? - zullen jullie wel denken. Nee is het antwoord. Ik merk gewoon dat ik sommige dingen écht beter en/of meer consequent doe wanneer ik voor mezelf vastleg dat ik 't moet doen. En welke plek is nu beter dan mijn blog, waar al mijn lieve lezertjes me alert en draaiende houden? Precies ja, geen enkele plek. 

VAN MIJN VAKANTIE GENIETEN
Ik neig soms een beetje in paniek te raken als ik opeens niets meer te doen heb. Dat is natuurlijk heel stom, want dan kan ik helemaal niet meer van mijn vakantie genieten. Daarom ben ik deze maand éxtra voorbereid en ga ik me dat niet laten overkomen :)

HEEL ERG VEEL SCHRIJVEN OVER KERST
Ik heb zo het idee dat dit niet heel lastig gaat worden. Dit is meer een feit. En een waarschuwing. Er komen een héleboel kerstartikelen aan jongens (én een hele toffe mini-giveaway - so stay tuned!). & BE PREPARED.

HÉT PERFECTE KERSTJURKJE KOPEN
Ik heb er stiekem al ééntje op het oog. Nu nog zorgen dat 'ie op tijd aan komt én dat het de juiste maat is..... (#spannend).

THE HOBBIT ZIEN
Want jaaaaaaaaa deze maand komt het derde deel van The Hobbit uit en ik wil 'm hééééél graag zien. Ik ben een echte Lord of the Rings-dork, dus mij vind je binnenkort in de bioscoop. No matter what. 

HARDLOPEN IN DE SNEEUW
Ik hoop op sneeuw deze maand. Heel veel sneeuw. En als die sneeuw er eenmaal is, dan ga ik er in rollen en sneeuwengeltjes maken én hardlopen. Want er is niets fijner dan hardlopen in de sneeuw. 

KNALLEND HET NIEUWE JAAR IN GAAN
Afgelopen jaar en het jaar daarvoor heb ik niet zo'n verschrikkelijk leuke jaarwisseling gehad. Ik weet niet precies waarom, maar het liep allemaal niet zoals ik wilde. Dit jaar ga ik daarom extra genieten, hopelijk samen met alle mensen waar ik van houd :)

Wat zijn jouw goals voor deze maand? Ben jij ook zo'n kerstfreak als ik? Of ben je al hard op zoek naar een plek om onder te duiken voor tijdens de feestdagen?

Liefs,
Laura

20 comments:

 1. Super leuke post. Ik wil nog graag schaatsen en kerstmarkten bezoeken ^^

  ReplyDelete
 2. Yaaaay, jij doet ook een give-away :) Superleuke goals weer, en wil je met mij op zoek gaan naar het perfecte kerstjurkje?
  Liefs,

  ReplyDelete
 3. Wow dit zijn gewoon precies mijn goals! Leuk artikel!

  ReplyDelete
 4. Ah ik vind je goals artikelen altijd zo leuk! Je foto's zijn prachtig! Echt leuk! Liefs

  ReplyDelete
 5. Mijn jaarwisselingen waren ook niet zo geweldig de laatste jaren, hopelijk maken we er dit jaar allebei iets leuks van :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yes, doen we! Geen stomme jaarwisseling dit jaar, deal? X

   Delete
 6. Hele leuke goals en weer prachtige foto's! ♥

  ReplyDelete
 7. Ahh wat een gezellig post, je brengt me helemaal in kerstsferen haha<3 Wat heb je die pagina met doelen mooi gemaakt! Ik ben benieuwd naar je verdere kerstartikelen hihi..
  X Emma

  ReplyDelete
 8. En heb je al drie boeken op het oog? :) Bij de HEMA zag ik vanmiddag echt een hele toffe kersttrui met rudolf :)
  Zet hem op deze maand!

  ReplyDelete
  Replies
  1. JA! The Scorch Trials, Lament en ik wil An Abundance of Katherines uitlezen :)

   Delete
 9. Leuke doelen! Nummer 1, 2 en 7 wil ik ook graag nog doen in december!

  ReplyDelete
 10. Ahh dat in de stress raken als je opeens niets te doen hebt is zooo herkenbaar! Ik heb dat ook altijd haha, en dan ga ik naar dingen zoeken voor school om te doen ofzo... En ik wil ook echt heeeeel graag schaatsen! <3 Liefs

  ReplyDelete
 11. Leuke goals! Ik wil ook echt heeeel graag the hobbit zien! ik kan niet wachten ;)

  ReplyDelete
 12. Ik wil ook echt vééééééééél bakken!

  ReplyDelete
 13. Ik vind je lijstje weer tof vormgegeven. Succes met je doelen, maar dat komt vast goed, want ik zie er veel leuke tussen staan.

  ReplyDelete

Thanks!