Sunday, November 30

OUTFIT: BABY IT'S COLD OUTSIDEGisteren stonden Naomi en ik op de Dam te klappertanden van de kou. We hadden afgesproken wat plaatjes te schieten van onze outfits, maar niet helemaal bedacht dat het eigenlijk bestwel eens redelijk koud zou kunnen zijn (de temperatuur bedroeg om precies te zijn 3 hele graden. WEL DRIE). Naomi droeg een jurkje en ik shorts. Tijdens het fotograferen vroren onze vingers er vanaf en tijdens het poseren kostte het ons vrij veel moeite om een lachje op onze gezichten te toveren. Uiteindelijk kwam het er zo'n beetje op neer dat van de twintig foto's die ik van mezelf had, er negentien weer vrolijk weggegooid konden worden. En of die ene foto alle pijn en moeite nu waard is geweest weet ik ook niet helemaal zeker.

Na het fotograferen moest Naomi weer naar huis en bleef ik nog wat hangen (lees: mezelf martelen in de ijselijke kou der verdoemenis) om wat foto's te schieten van de mensen op de Dam. En de mooie lichtjes natuurlijk. Ook werd ik drie keer aangesproken door toeristen die wilden dat ik een foto van ze zou nemen (o.a. een groepje hele coole Britse jongens) en twee keer 21+ geschat (lees: iemand klets een kwartier de oren van m'n hoofd over z'n organisatie, vraagt of ik wil mee helpen > ik zeg ja en vraag of er nog een bepaalde leeftijdsgrens aan vastzit > de persoon zegt iets in de trant van 'je bent toch zeker wel ouder dan 21?!??!' > ik zeg 'nee, ik ben 16' > de ogen van de persoon lijken haast uit hun kas te rollen - ik zal 't maar als een compliment opvatten).

Een half uurtje later stroomden de tranen over m'n wangen door de ijzige wind en konden mijn gevoelloze vingers het knopje van m'n camera niet meer vinden. Ik besloot toen maar dat het tijd was om naar huis te gaan. Helaas miste ik de bus en moest ik tien minuten wachten. In de kou (zielig hè). Eenmaal thuis heb ik drie kwartier tegen de verwarming gezeten, een half uur gedoucht en twee liter thee gedronken: ik had het daarna nogsteeds kou.


Long story short: ik heb enorm genoten van het heerlijke weer ;)

Liefs,
Laura

35 comments:

 1. Wauw je ziet er zooo mooi uit! Ik heb echt respect voor je dat je foto's zonder jas hebt gemaakt! Hahah ijselijke kou der verdoemenis, ahh!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahhh lief! Dankjewel :) Oh en ja, de ijselijke kou der verdoemenis, hahaha. X

   Delete
 2. Wat een leuke outfit! Knap dat jullie de kou trotseerden ^^

  ReplyDelete
 3. Jammer van de foto's, want het is echt een leuke outfit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahah, ach, deze ene is okay. Volgende keer beter ;) X

   Delete
 4. Ahhh dat is zo balen altijd als je foto's niet lukken, heb ik ook een paar keer gehad. Maar deze foto is pretty en je outfit is mooooi:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tsja. We hebben in ieder geval hard gelachen en rondjes gerend om warm te blijven. Dat was ook leuk :)

   Delete
 5. Heyyy mijn shirtje :)) Hij staat je super goed! En je schrijft altijd van die leuke verhaaltjes haha. Zo grappig dat diegene dacht dat je 21 was haha. Liefs

  ReplyDelete
  Replies
  1. JAAAAA. Ik draag 'm echt heel veel. Je trui ook trouwens. Héél blij mee :) X

   Delete
 6. Wat een toffe outfit, je shortje is zo leuk. Fijne zondag!
  Liefs Tineke

  ReplyDelete
 7. Super mooi shirtje! Ahh ik heb gister ook outfitfoto's gemaakt, zo koud maaar je moet er iets voor over hebben haha.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahah precies, je moet er iets voor over hebben ;) Thanks! X

   Delete
 8. Brrrr! Ik krijg het er inderdaad al koud van als ik er naar kijk. Overigens wel een hele leuke outfit! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha ik krijg het ook meteen weer koud als ik de foto's terugzie. Dankjewel! X

   Delete
 9. Ik krijg het al koud is als ik ernaar kijk Laura! Doe een trui aan, haaha:) maar wel een hele leuke outfit. Ben benieuwd naar de foto's van toeristen, ga je die nog plaatsen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahahah same. We waren echt een beetje gestoord bezig.
   Oh en ja, die foto's ga ik nog plaatsen :) Leuk dat je ernaar vraagt! X

   Delete
 10. haha Ik moest echt lachen om je stuk! Foto's maken in de kouu is echt koud. haha! het is wel een mooie foto en je haar zit leuk :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahhh dankjewel! Dit is de laatste tijd echt m'n favoriete hair-do. Het is heel simpel en altijd wel leuk :)

   Delete
 11. Ja, oh my, foto's maken in de kou is echt hel :p Leuke outfit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahaha tsja, je moet er wat voor over hebben he ;) X

   Delete
 12. Replies
  1. Ahh dankjewel :) Ze zijn nog van m'n oma geweest! X

   Delete
 13. Mijn handen vriezen er al af bij het wandelen naar school, wat moet het geweest zijn in zo'n shirtje, brr. Knap dat je het nog zo lang volgehouden hebt. Ik zou een cafeetje opgezoeken en mijn ouders bellen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja woah, het was zó verschrikkelijk koud! Op een gegeven moment voelde ik het knopje van de camera gewoon niet meer... (oh en dat zou ik normaal gesproken ook doen hoor, hahah). Liefs!

   Delete
 14. hahaa dit is erde post van vandaag die 'Baby it's cold outside' heet, maar het is o zo waar! ;) Die ene foto is in ieder geval heel mooi geworden, je top is zo gaaf!
  Xo Emma

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh serieus? En ik maar denken dat ik origineel ben....

   Delete
 15. But baby, u make it hot outside. *fire emoij*

  ReplyDelete
 16. Ik heb net een soort van, je blog ontdekt, je schrijft echt heel tof! Gelukkig nieuwjaar alvast! :) (ik zou je ook wel ouder dan 16 schatten, maar 21, dan weer niet haha)

  ReplyDelete

Thanks!