Friday, November 28

HET SUPERFOODINCIDENT

Sojacappuccino = life

Ik zit nu al bijna drie uur in de Bagels & Beans (lang leve vier opeenvolgende tussenuren) en normaal gesproken vind ik dat totáál geen probleem. Deze keer is 't ook absoluut geen straf, maar toch is 't anders. En dat heeft alles te maken met de superfood muffin die ik bestelde.  

Zo'n drie kwartier geleden bestelde ik bovenstaande superfood-muffin. Toen de serveerster mijn bestelling kwam brengen kreeg ik echter een schaaltje yoghurt met wat zaadjes en besjes voorgeschoteld. 'Oh shit', dacht ik toen (paniek!). Ik ben namelijk ongelofelijk slecht met ditsoort situaties. Over het algemeen houd ik m'n mond en laat ik 't gewoon maar gebeuren, maar deze keer wilde ik 't anders doen, deze keer wilde ik gewoon mijn muffin. Ik stamelde vervolgens iets over een muffin en dat ik geen yoghurt besteld had. Ik voelde mijn wangen warmer worden en mijn keel steeds verder dichtknijpen. 

Ik ben kampioen in het veranderen van muggen in olifanten. Een normaal persoon had waarschijnlijk gewoon iets gezegd in de trant van 'ik denk dat er iets mis is gegaan, ik had namelijk een muffin besteld.' Maar ik kan dat écht niet (en toen bleek dat mijn aardrijkskunde docent schuin tegenover me zat en alles had gehoord kon ik al helemaal door de grond zakken). 'Help help help, wat nu wat nu wat nu' was het enige dat door mijn hoofd schoot. 

Uiteindelijk was er natuurlijk niets aan de hand, kreeg ik een muffin en heeft de yoghurt een ander thuis gekregen (- ik hoop althans dat ze 't niet hebben weggegooid). De muffin was ongelofelijk lekker en natuurlijk binnen no-time verslonden - maar ik weet niet zeker of het de stress helemaal waard is geweest...


Ben ik de enige die ongelofelijk stresst in ditsoort situaties? 

Liefs,
Laura

16 comments:

 1. Hahah stress of niet je hebt er wel een leuk artikel van gemaakt, ik heb het ook wel gehad dat ik zoiets niet zo snel zou zeggen maar die stress is echt nergens voor nodig, gelukkig was je muffin lekker! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha, tsja, zo kan je 't ook bekijken ;) X

   Delete
 2. Ha, nee, je bent zeker niet de enige. Ik denk altijd: huh, misschien heb ik per ongeluk wel gezegd dat ik yoghurt wilde in plaats van een muffin. Ik heb altijd het idee dat ik het dan fout heb gedaan haha.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Precieeees. Dat heb ik ook altijd. Ik voel me gewoon zó stom altijd, haha. Gelukkig ben ik niet de enige :) X

   Delete
 3. Awh jaa best wel herkenbaar, ik ben ook best wel een stresskip in dit soort situaties! Ik wil echt nog een keer die sojacappuccino proberen, lijkt me zo lekker<3
  X Emma

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooooh ja, je MOET echt een sojacappuccino proberen. Zó lekker :) #teamstresskip X

   Delete
 4. Hahaha, oh my god, dit is echt zo'n typische situatie die ik perfect ook zou kunnen meemaken! (dat rood worden er dus zeker weten bij gerekend)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahahahaha yup. Dit is waarschijnlijk de reden waarom ik zo dol ben op de serie Awkward. X

   Delete
 5. Wat een prikkels. Bestellen vind ik zelf ook altijd prikkelig, vooral met meerdere mensen. Ga jij eerst, ga ik eerst, straks zeggen we het tegelijk dat is verwarrend, wacht wil ik toch niet wat anders? Sresskip tot de max :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heel veel prikkels. Ja. Precies. Hahahaha dit is echt hélemaal waar. Stresskip tot de max. Yes.

   Delete
 6. Haha dit soort stress momenten heb ik altijd.. het voelt zo gênant! Achteraf gezien valt het vaak wel mee, maar op dat moment!.. Gelukkig heb je wel je muffin gekregen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahaha ik ben zo blij dat ik niet de enige ben. Het is gewoon zo asdfghjkl.
   Maar, ja, de muffin maakte alles wel weer goed :) X

   Delete
 7. Not alone. Vriendlief trekt altijd zn mond voor me open, oeps. Ik denk dan ook maar, uuh, oke, dan maar yoghurt haha

  ReplyDelete
 8. Hahah ik ga helemaal stuk! Je schrijft zo leuk! Ik zou hem ook wel een beetje trippen.. terwijl er eigenlijk niks aan de hand is..
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete

Thanks!