Friday, November 28

5 LOVELY BLOGS (& SPAM YOUR BLOG)

Naast het schrijven van blogposts en het maken van foto's (etc.) ben ik ook dol op het lezen van de blogs van anderen. Ik vind het heerlijk om 's avonds of 's ochtends lekker ontspannen wat artikeltjes door te bladeren en foto's te kijken. Het leek me daarom leuk om een paar van mijn favoriete blogs op een rijtje te zetten en jullie daarnaast ook een kans te geven jullie eigen blog lekker te spammen (want ik weet dat veel van mijn lezers zelf ook bloggen!). 



STEVE BOOKER
Steve is een vriend van Alfie Deyes en maakt naast zijn blog ook YouTube videos. Ik heb 'm via Alfie ontdekt en ben onderhand he-le-maal verslaafd aan zijn prachtige blog. Steve schrijft over muziek, fashion, lekker eten, leuke hotspots en goeie koffie. Over het algemeen bedoeld voor mannen en jongens, maar ik vind 't persoonlijk ook écht heel leuk voor mijzelf (en alle andere meisjes/vrouwen). 


KOSMICFOX
Ik weet niet meer precies hoe ik terecht kwam op de blog van Dewi. Wel heb ik onthouden dat ik metéén weg was van haar leuke artikelen, prachtige layout en mooie foto's. Kosmicfox bestaat nog niet zo lang, maar heeft in mijn ogen heel veel potentie om verder te groeien :) Dewi schrijft over fashion, beauty en lifestyle!



WONDERLICHT
Karlijn is sowieso één van mijn favoriete bloggers. Haar DIY's zijn altijd súpertof en ze maakt prachtige foto's. Ook post ze vaak hele toffe inspiratie-posts met bijvoorbeeld mooie illustraties. Daarnaast schrijft ze heel erg leuk en is ze superlief (maar ze houdt niet van kerst, foei Karlijn!) ;)


MY LIFESTYLE DIARY
Nina schrijft op haar blog over fashion, interieur en lifestyle. Ze is dol op Brandy Melville (duh) en heeft een ongelofelijk gave kledingstijl (gotta love vintage err'thing). De outfits die ze post zijn meestal dan ook jaloersmakend (op een positieve manier, haha). Ze schrijft in het Engels en (#funfact) heeft een poosje geleden de prachtiste Dr. Martens die er zijn gekocht. 



BEAU BON JOLI
Toen ik een paar maanden geleden in Utrecht was voor de #Utrechtmeet, ontmoette ik Merrit van Beau Bon Joli. Ze maakt ongelofelijk mooie foto's (nee echt, serieus, ze zijn prachtig) en schrijft over vanalles en nogwat. Ze post heerlijke receptjes en doet een modeopleiding aan de kunstacademie (woah!). Ze update niet ongelofelijk vaak, maar haar post zijn toch écht de moeite waard om op te wachten ;)


SPAM YOUR BLOG
Okay, nu is 't jouw beurt! Vertel wat over jezelf en/of je blog en drop je link in de comments! Ik vind 't superleuk om nieuwe blogs te ontdekken dus spam erop los en dan check ik al jullie prachtige blogs uit! 

Go go go!

36 comments:

  1. Jaaaa het is altijd zo leuk om nieuwe blogs te ontdekken! Ik ken ze allemaal nog niet weehoeh (of is dat slecht..?) Ik ga ze in ieder geval snel lezen :D
    Op mijn blog http://www.senoritabytessa.weebly.com schrijf ik over van alles en nog wat, maar mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te inspireren en op ideeën te brengen. Het liefst schrijf ik over kleding en recepten :)
    Liefs, Tessa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha neehoor, dat is niet slecht. ;) Ik vind je blog heel tof! X

      Delete
  2. Ik ken alleen de eerste niet maar de andere natuurlijk wel. (Die laatste dan, Brandy Melville verslaving, duhh, haha)

    Ik blog op Little Keys to Happiness over alles wat ik leuk vind, maar voornamelijk Fashion & Lifestyle en kletspraatjes :)

    Liefs,
    Naomi

    ReplyDelete
  3. Laura, wat lief! O echt, ik zat een beetje erg chagrijnig op school net maar nu heb ik dus echt een mega glimlach op mijn gezicht. Zo lief en leuk om te lezen. En ja, kerst he?! Sorry ;) Ik vind het wel heel leuk om er over te lezen, te bloggen en alles te versieren. Maakt dat het een beetje goed? :) Ik ga de andere blogs snel lezen, altijd leuk om nieuwe te ontdekken. XXXX

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaaha ik ben blij dat je 't leuk vindt! Ik wilde eigenlijk nog een mailtje sturen, maar dat werd allemaal een beetje lastminute gedoe en toen heb ik 't maar laten varen.
      Oh en ja, dat maakt 't wel weer goed, haha. #kerstisleven. LIEFS! X

      Delete
  4. Aaah wat een super leuke verrassing! Zo leuk om mezelf er ineens tussen te zien staan :) Ik schrok er bijna van, haha. Lieflieflief! Ik ken ook nog niet alle andere blogs, dus die ga ik nu even lekker bekijken.

    x, Dewi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha SURPRISE :) Blij dat je 't leuk vindt! X

      Delete
  5. Ik kende ze nog niet, super leuk!

    Liefs, Elbrich
    xfashionmeep.blogspot.nl

    ReplyDelete
  6. Wat een leuke blogs allemaal! Mijn blog kende je natuurlijk al, dus ik zou zeggen klik op m'n naam, wil je hem bekijken haha;) x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha, ik zal op je naam klikken Isabella ;) X

      Delete
  7. Oeh wat een gave blogs! Ik ga Steve Booker, Kosmic Fox en My Lifestyle Diary meteen even checken!

    Ik heb zelf een persoonlijke blog: www.stephanievandrunen.nl :) en ik blog voor de fun! Ik schrijf er over mijn gemaakte reizen, mijn relatie, m'n opleidingen, jeugd, post outfit foto's en nog veel meer!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahh ik heb je blog even bekeken en 't ziet er allemaal echt heel erg leuk uit :) Like!

      Delete
  8. Wat een mooie blogs allemaal! ♥

    Ik blog over van alles en nog wat, maar vooral fashion! verally.blogspot.com it is! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik vind je blog zó leuk Vera. Je outfits zijn zo prachtig altijd! Heel veel liefde voor je kledingstijl :)

      Liefs!

      Delete
  9. Wat een toffe blogs! Ik ben persoonlijk ook echt dol op jouw blog, je foto's, je lay-out, je schrijfstijl. Zelf blog ik ook op www.ourbeautythings.nl waar ik blog over fashion, lifestyle en beauty. X

    ReplyDelete
  10. Wat een toffe blogs, ik kende ze allemaal nog niet, ga ze meteen even checken! :)

    Zelf blog ik op mijn persoonlijke blog EmmaThings over lifestyle, fashion en DIY. Het zou leuk zijn als je ff een kijkje kwam nemen!
    Xo Emma

    ReplyDelete
  11. Ik ken er maar een uit dit rijtje, dus ga maar gelijk de rest bekijken. Mijn blog heet Run Away Isabella (I know, zegt lekker waar het over gaat maar niet heus) en ik blog voornamelijk dagboekjes over mijn leven, muziek en boeken :)

    ReplyDelete
  12. Gave blogs. Die van Steve vind ik heel leuk, die ga ik volgen!
    En hier is mijn blog: http://hatsandlipstick.blogspot.com Dit is een fashion blog. Ik studeer mode en wil mijn passie met jullie delen.

    ReplyDelete
  13. Stuk voor stuk prachtige blogs, thanks for sharing! Mijn naam is Elsbet en ik kom uit België. www.laviepure.be is mijn persoonlijke Life & Style blog waar ik iedere woensdag en zondag een artikel op plaats over beauty, lifestyle, fashion of food en dat doe ik met enorm veel passie & plezier! Ik zou het dan ook fantastisch leuk vinden moest je eens een kijkje nemen en eventueel een reactie achterlaten! XOXO

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik vind La Vie Pure zó leuk Elsbet. :) Lees ik altijd met veel plezier! X

      Delete
  14. Ik kende ze allemaal niet eigenlijk! Ik ben Eilish, 20 jaar en ik blog op http://www.artisticstateofmind.nl Media, beauty, fashion & persoonlijke artikelen zul je het meest zien!

    ReplyDelete
  15. Aah leuk! Steve booker is echt top, zijn foto's zijn zo mooi! Mijn blog heet The Style Pieces, ik blog in het engels voornamelijk over mode maar ook over andere dingen die ik leuk vind!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik ben echt verliefd op Steve, hahaha. Liefs!

      Delete
  16. Leuk! Ik heb eigenlijk net pas jou blog ontdekt! :)
    Maar goed, ik ben Joyce en ik heb een blog - duh - www.joycelovesfashion.wordpress.com waar ik - meestal - over fashion schrijf. Maar ook komt er heel veel lifestyle en een minipini beetje beauty te pas! Hopelijk neem je een kijkje! :)

    Liefs,
    Joyce

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ziet er heel erg tof uit Joyce :) Ik vind je schrijfstijl supertof! X

      Delete
  17. Ik heb vandaag je blog ontdekt en ben gelijk verslaafd! (;
    Mijn blog: www.liefslaaura.blogspot.nl

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahhh wat leuk om te horen! :) Oh en we zijn naamgenootjes! X

      Delete
  18. Ik kende alleen de blog van Karlijn en die is inderdaad super tof! Ik zelf blog op www.livelifelovely.nl over van alles wat mij bezighoud. Van beauty en fashion tot life- en mindstyle. Ik zou het leuk vinden als je eens komt kijken. Dan ga ik nu de andere blogs eens bekijken. Liefs Evelien

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik kende je blog nog niet, maar ik heb even gekeken en 't ziet er echt heel erg leuk uit! :) X

      Delete
  19. Aaah Laura ik dacht dat ik hier al op had gereageerd maar nog niet :( Maaar wat een lief stukje heb je geschreven, dankjewel! :) Ik ga de andere ook nog even bekijken!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, no problem Nina :) Ik ben écht dol op je blog! X

      Delete
  20. Beetje laat, ik weet het, maar alsnog wilde ik even spammen. (: Ik kende enkel de blog van Dewi, de andere ga ik even uitpluizen.

    Ik ben Britt, een meisje van 14 jaar. Mijn blog is http://www.radianto.be/ Een blog waarop ik alles deel wat me bezighoudt. Hoe ik denk over dingen. Wat ik leuk vind. Ik geef je dus een kijkje recht in mijn gedachten. Een soort van persoonlijk dagboekje dat ik vol schrijf naar hartenlust. Ik blog over fashion en lifestyle maar op een eigenwijze, onzekere en vreugdevolle manier, want dat is wat de naam weerspiegelt.

    ReplyDelete
  21. Ik kom je blog net tegen bij lastdaysofspring, en het ziet er super leuk uit!! En meestal ken ik de blogs bij zo'n artikeltje alwel, maar hier zitten weer een paar nieuwe tussen dus die ga ik zo ff bekijken.
    Misschien al wel een beetje laat, om nu pas hier een comment achter te laten, maar vindt het zelf ook altijd erg leuk om een comment te krijgen op mijn blog ;p Ik blog zelf op babsieslifestyle.blogspot.nl waar ik vooral blog over DIY's en interieur

    ReplyDelete
  22. Wauw wat een mooie blog heb je! Ik kende je blog nog niet maar vind hem echt leuk! :)

    Mijn blog: http://worldofideas-nl.blogspot.be/

    Heel veel liefs! X

    ReplyDelete

Thanks!