Wednesday, October 29

ARTSY DOEN MET CLAUDIA‘Dat is een gróóóóte body butter…’ Claudia wijst naar een reclameposter van The Bodyshop en kijkt me even serieus aan. Ik twijfel hoe ik moet reageren, maar dan zie ik haar twinkelende oogjes en hoe ze haar lach probeert in te houden. Ik proest het vervolgens uit en ook Claudia klapt dubbel van het lachen. ‘Dit wordt de quote van deze dag,’ zegt ze en daar stem ik enthousiast mee in. Giechelend lopen we verder, de dam op, waar we besluiten even de H&M in te gaan.


Het is Claudia’s eerste keer in Amsterdam en ik laat haar een paar mooie plekjes zien. We zijn beiden echter blut, wat de tour langs alle leuke winkeltjes een heuse marteling maakt, maar we hebben het er voor over. Na een poosje door de stad te hebben gewandeld besluiten we wat te gaan eten in de McDonalds. Tijdens het eten kletsen we wat en maak ik wanna-be artsy foto’s van het interieur.

Buiten regent het en gaan we over straat als oude vrouwtjes, met onze sjaals om onze hoofden heen gedrapeerd. We gaan opzoek naar een leuk plekje om onze outfits vast te leggen en vinden een lief cafétje waar we een poging doen tot plaatjes schieten. Het weer laat het echter niet helemaal toe. Verregend en koud gaan we opzoek naar een coffee company en hier eenmaal aangekomen drinken we warme chocomel en een latte.

’s Avonds eten we wraps en danoontjes. Claudia eet voor het eerst mexicaans en probeert een avocado. Ze vindt het heerlijk. Laura is een trotse mama. We drinken spa-rood en kijken even televisie terwijl buiten het onweer dondert en de storm raast.  We moeten helaas al snel de deur weer uit om Claudia’s trein te halen: we trotseren het weer en sprintend halen we de trein. We nemen afscheid en gaan beiden weer op huis aan.

Weer veilig thuis vind ik de meest charmante selfies in ons whatsapp-gesprek en lees ik hier op Lauresque redelijk interessante reacties (‘Winnieh the Pooh heeft geen broek aan’ - #feitjesmetClaudia). Claudia en ik delen duidelijk dezelfde humor (dat verklaart waarschijnlijk ook de pijn in mijn wangen: we hebben ongelofelijk veel gelachen).

Het was een fijne dag. (:

Liefs,
Laura


17 comments:

 1. Wat een leuke foto's, het ziet er uit als een gezellige dag. X!
  www.lemontierres.com

  ReplyDelete
 2. Aaawh, het klinkt zo leuk! Claudia is lief. Denk ik.

  ReplyDelete
 3. Ahh dat klinkt allemaal echt super gezellig! Heel leuk geschreven! En super toffe foto's heb je gemaakt! Liefs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, dankjewel! (: Het was inderdaad heeeel gezellig. Lieefs!

   Delete
 4. Aah laura je schrijft zo mooi! En leuke foto's :) Het lijkt me zoo fijn om in Amsterdam te wonen en daar af en toe gewoon een beetje rond te lopen en mooie foto's te maken! Liefs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaah, lief, dankjewel! <3 Het is inderdaad heel fijn. Maar er zijn zoveel andere plaatsen waar ik ook heel graag zou willen wonen om rond te lopen en foto's te maken, haha (: X

   Delete
 5. Klinkt supergezellig haha! Leuke foto's ook :)

  ReplyDelete
 6. Volgens mij hebben jullie het erg leuk gehad! Tenminste, zo komt het wel over haha! Mooie foto's heb je gemaakt :)

  ReplyDelete
 7. Als ik dit teruglees lach ik opnieuw veel te hard. En het was echt een leuke dag en je schrijft zo leuk en je schrijft letterlijk onze humor en alsof je letterlijk mijn mind kan lezen en dat doet me goed en dat is cool. LOVE U BAE

  ReplyDelete
 8. en jij bent cool. LOVE U2 BAE (OMG IK MENTIONDE HEEL SNEAKY EEN BAND) XO

  ReplyDelete
 9. Je hebt oog voor detail en kan ook nog eens super schrijven, goede combi ;)

  ReplyDelete

Thanks!