Friday, April 3

OVER EEN PERFECT SEMI-VINTAGE TASJE

'Excuse me,' ik word op mijn schouder getikt door een (belachelijk aantrekkelijke) jongen met een perfect Brits accent. Ik bedenk me dat ik de jongen een paar minuten terug nog voor me had zien lopen als hij zegt: 'I just wanted to tell you that you are extremely beautiful.' Mijn ogen worden groot van verbazing. Hoe moet ik ook al weer ademen? Hoe functioneer je normaal? Wat moet ik doen?! 'I felt like my life would be of no use if I wouldn't tell you that you're extremely beautiful.' ...(Laura, doe iets. Zeg iets. OPEN JE MOND) 'T-thank... you. Thank you, um, t-t-thanks?' De jongen is alweer verdwenen en verdwaasd staar ik enkele minuten voor me uit. Dan besef ik me pas wat er net is gebeurd. Een enorme glimlach vormt zich op mijn gezicht, om vervolgens niet meer te verdwijnen.Oké, dat ging misschien niet helemaal over een semi-perfect tasje, maar wel over de dag waarop ik het semi-perfecte tasje kocht. Het was een mooie zaterdagmiddag (lekker warm, een poosje terug dus wel) en ik had de hele dag door Amsterdam gefietst op zoek naar toffe nieuwe hotspots en hippe kledingwinkeltjes. Naderhand bedacht ik me dat er hier en daar nog wat sale was en besloot ik even langs de Leidsestraat te fietsen. Eenmaal op de Leidsestraat liep ik achter de misschien wel meest aantrekkelijke Britse jongen ever (al wist ik in eerste instantie natuurlijk niet dat 'ie Brits was) toen ik besloot even de Subdued in te gaan. 

Eenmaal binnen bleek dus dat de Britse jongen was omgekeerd en sprak hij me aan. Later kon ik 'm niet meer terugvinden en ik heb dus ook géén idee wat z'n naam is enzo, maar één ding is zeker: mijn dag kon niet meer stuk en dat was allemaal dankzij hem. 

Anyway: terug naar het tasje. In Subdued vond ik vervolgens het tasje in bovenstaande foto's. Het tasje was precies wat ik zocht en had helemaal de vintage-look waar ik zo weg van ben. Toen bleek dat 'ie was afgeprijsd kon ik 'm natuurlijk niet laten liggen (plus nog zo'n vijf andere items waar ik verliefd op werd, oeps). 

Dat was het verhaal van het perfecte semi-vintage tasje en de volledig perfecte Britse jongeman die mijn pad kruiste. Een eenmalige ontmoeting, gehuld in mysterie en vergezeld door honderden onbeantwoorde vragen (oh, de dramatiek). 

Tot slot wilde ik graag nog even heel enthousiast doen over onderstaand logo dat ik gisteravond in elkaar flanste. Ik ben hard bezig met de branding van lauresque.com en wil ook graag het een en ander aanpassen aan mijn layout en dit toffe rondje met mijn initiaal is (vind ik) een goed begin (eh, right Laura...). Zo. Dat was mijn enthousiasme. In een notendop. 


ENJOY YOUR FRIDAY Y'ALL

25 comments:

 1. Oh doe is normaal met je te belachelijke mooie foto's haha!<3
  Het is echt een heel tof tasje.
  Liefs Lonneke

  ReplyDelete
 2. Laura, one day you two will meet again..... *rapeface emoji*

  ReplyDelete
 3. Ahh wat lief zeg van die jongen! Heerlijk zulke verhalen haha..
  Wat een prachtige tasje en waarom zijn je foto's altijd zo mooi wauw<33

  ReplyDelete
 4. Zooo lief en ook nog een Britisch!!!

  ReplyDelete
 5. Wat een leuk verhaal. Je foto's zijn echt prachtig!!

  ReplyDelete
 6. Wauw wat een prachtige dag moet dat wel niet zijn geweest!!! Je tasje is echt geweldig! Veel Liefs

  ReplyDelete
 7. Ah, te leuk. Brits en knap... I'm jealous, haha!

  ReplyDelete
 8. Pretty foto's! En dat verhaal, zo lief haha!

  ReplyDelete
 9. Oh my goood, dat verhaal is echt zo ontzettend lief. En je tasje is zo mooooi. Alweer perfect artikel :)

  ReplyDelete
 10. Oooh, dat klinkt echt ZO lief Laura. Jammer dat je 'm niet meer hebt gevonden, klinkt als een droom! Hihi. Ik heb ooit zoiets soortgelijks meegemaakt in Den Haag en toen ik het aan een vriendin vertelde zei ze dat haar PRECIES hetzelfde was overkomen, een week eerder. Door dezelfde jongen. Goh.

  Je tasje is trouwens fantastisch, net als je logo! Nu wil ik al helemaal naar de Subdued. Ben er de vorige keer straal voorbij gelopen, zucht.

  ReplyDelete
 11. Ahh zulke perfecte foto's! En wat een lieve jongen!

  ReplyDelete
 12. Ik vind het wel echt een mega leuk tasje!!!

  ReplyDelete
 13. Ahh zo lief dat die jongen dat zei. En kom op, hij is Brits :) Prachtig tasje ook, Subdued heeft zulke leuke dingen!

  ReplyDelete
 14. Ik zou me daar ook echt geen houding van weten te geven, wat zeg je nou op zoiets?! En dan nog even over dat tasje: prachtig! Net als je nieuwe logo!

  ReplyDelete
 15. Het lijkt net een filmscene hoe je het beschrijft. Ben benieuwd of er 'en ze leefde nog lang en gelukkig' einde achteraan komt. Zou leuk zijn haha

  ReplyDelete
 16. Hey Laura! Ik zou je gewoon willen laten weten dat ik het altijd fijn vind om jou blog te lezen! Ik hou van je stijl en je schrijft ook nog eens goed! (ps: stiekem ben ik wel jaloers op die leuke ontmoeting hoor ;) ) :) Doei!

  ReplyDelete
 17. Goh, jammer dat op de veluwe niet zo snel knappe Britse jongens in het wild rondlopen haha. Maar superleuk tasje! En vind je logo ook erg gaaf. Simpel en stijlvol :)

  ReplyDelete
 18. Aaah wat een beauty! Mooie en gezellige foto's heb je ervan gemaakt <3

  ReplyDelete
 19. Woow heb je dat echt meegemaakt? Dat is echt wel schattig :)
  Mooi tasje btw :)

  ReplyDelete
 20. Mooie foto's, en ooh wat een schattig verhaaltje. Was hem achterna gerend! Had een prachtig ontmoetingsverhaal opgeleverd! ;) Liefs Sjoukje!

  ReplyDelete
 21. Ah omg dit is echt blijmakend ( als dat een woord is), echt heel lief en leuk!

  ReplyDelete
 22. Super lief, erg leuk tasje en wauw je foto's!

  ReplyDelete
 23. aaahw wat lief van die jongen!

  ReplyDelete
 24. Heel leuk geschreven, en wat een supermooi tasje!

  ReplyDelete
 25. Lauraa wauwie wat een mooie foto's! en jij bent oook moooi :) net als wat die leuke britse jongen zei :) Echt een gaaf tasje, en ik wil nog steeds foto's maken met dat cameratje! Liefs

  ReplyDelete

Thanks!