Monday, September 8

VOGUE FASHION NIGHT OUT




Donderdagavond was de Vogue Fashion Night Out in Amsterdam. In de Bijenkorf en de P.C. Hooftstraat waren een heleboel toffe dingen te doen, werden goodiebags uitgedeeld en kon je op de foto. Naomi, Tessa (van Littlekeystohappiness en Raspberry & Ripped Jeans) en ik zijn dus de stad in getrokken en hebben ons de hele avond prima vermaakt. Zo zijn we door onder anderen Hermès en Scotch & Soda gefotografeerd, hebben we alledrie een geweldige goodiebag van Kiehls gekregen en mochten we lipsticks van M.A.C. en Giorgio Armani uitproberen...



Toen we rond half zeven aankwamen in de Bijenkorf was het eerste dat we deden het proeven van dit overheerlijke ijsje. De bedoeling was dat je voor het eten van het ijsje de geur van het parfum zou ruiken en dat het ijsje de zintuiglijke belevenis dan onvergetelijk zou maken (ofzo). Heel veel heb ik daar niet over te zeggen, anders dan dat ik er niet heel veel van heb gemerkt. Het ijsje was gewoon lekker, maar dat was het dan ook wel. 




Vervolgens hebben we bij allerlei verschillende merken rondgesnuffeld, aan parfums geroken en kregen we alledrie een Kiehls goodiebag, met daarin een gezichtscrème, een bodylotion en een bad- en douchegel. Ook lieten Naomi en ik een M.A.C. lipstick aanbrengen door één van de make-up artiesten van het merk zelf.





We maakten (véél) selfies, ik dronk een glaasje champagne (dit werd overigens geschonken door twee extreem aantrekkelijke jongens), we werden steeds triester door de ongelofelijk hoge prijzen van letterlijk alles in de Bijenkorf en gingen op de foto met sjaaltjes van Hermès waarna we bovenstaande goodiebag met parfum en magazine kregen.





Tot slot aten we froyo (m'n aller favorietste favoriet der favorieten) met blueberries en witte chocolade, vond ik de jas van m'n dromen (die natuurlijk onbetaalbaar is) en gingen we op de foto voor Scotch & Soda in de mooiste setting ever. De foto's van die shoot staan nog niet online en zal ik binnenkort samen met de foto's van Hermès en nog wat andere kiekjes publiceren (:

Liefs,
Laura

18 comments:

  1. Ahhh wat leuk! Die frozen yoghurt <3 Mooie foto's!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaaaa, (ik kan niet zonder m'n froyo, het is zó lekker)! Dankjewel! (: X

      Delete
  2. Mooie foto's heb je gemaakt, Laura!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah, wat ongelofelijk leuk om te horen, dankjewel!

      Delete
  3. Aaah ik wilde er graag naartoe! Het was alleen nog al een stuk reizen, dus niet echt makkelijk. Het ziet er heel tof uit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Volgend jaar kom je lekker mee Claudi (: Oh. En we moeten snel meeten. Ja.
      Liefs, X

      Delete
  4. Wauw die foto's! Je kunt echt goed fotograferen !

    ReplyDelete
  5. Aah je hebt echt de perfecte frozen yogurt gehad, die twee toppings zijn mijn favoriet haha! Superleuke foto's! en die jas is inderdaad heel mooi :) Liefs

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaaaaaa, dit zijn ook mijn favoriete toppings (het was de kindersize, hahaha)! Thanks (: Liefs, X

      Delete
  6. Mooie foto's! Die jas is echt gaaf! Ik was ook gegaan en vond het ook erg leuk! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dankjewel! Ik ben ook helemaal verliefd op die jas (maar hij is €209.....) Wat tof dat je er ook was, jammer dat ik je niet tegen ben gekomen, haha! Liefs, X

      Delete
  7. Mooie foto's! Ziet er allemaal super gezellig uit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dankjewel, het was inderdaad heel gezellig (: X

      Delete
  8. Wat een super leuk verslag! Mooie foto's heb je gemaakt zeg!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah dankjewel, heel tof om te horen!
      Liefs, X

      Delete
  9. Ooh wat ontzettend leuk! Hele mooie foto's ook :)
    Liefss

    ReplyDelete

Thanks!