Saturday, September 6

MONTHLY GOALS | SEPTEMBERHoi allemaal! Gisteren publiceerde ik een verslagje met daarin alles over de doelen die ik afgelopen maand voor mezelf had opgesteld. Omdat het inmiddels al 6 september is leek het me het handigste als ik meteen daar achteraan mijn doelen voor komende maand zou publiceren. Vandaar dus een extra artikel vandaag op een ongewone tijd. Deze maand staat voor mij voornamelijk in het teken van school en discipline - en dit natuurlijk gecombineerd met wat leuke dingen (want we moeten het saaie schoolleven ook een beetje spannend houden hè).


3 VIDEOS UPLOADEN
De afgelopen tijd zijn de videos er een beetje bij in geschoten. Nu heb ik natuurlijk van tevoren al gezegd dat ik voorlopig de videos een beetje op een laag pitje houd, maar ik zou het toch leuk vinden om met enige regelmaat wat te uploaden. Voor komende maand houd ik het nog lekker een beetje laid-back; zolang ik gewoon maar iets produceer vind ik het al goed. En kwaliteit gaat natuurlijk boven kwantiteit. 

ONTBIJTEN BIJ DE HEMA
Ja jongens, het doel is weer terug van weggeweest. In September ga ik een laatste poging wagen om bij de Hema te ontbijten. Voorheen is het al zo'n drie keer in de soep gelopen, maar deze keer ga ik er álles aan doen om écht een keertje lekker goedkope croissantjes met vieze aardbeienjam te eten (:


OP EEN STEDENTRIP(JE) GAAN
Okeoke, een stedentrip(je) naar Milaan gaat het niet worden, maar een dagje Utrecht of Maastricht is ook al hartstikke tof! Komende maand wil ik graag een keertje een dagje weg uit Amsterdam en lekker toerist in eigen land spelen!

3 BOEKEN LEZEN
Als het goed is wordt dit geen enorm probleem, maar omdat school weer is begonnen wil ik er wel écht voor zorgen dat ik blijf lezen. Het zou zonde zijn om deze net teruggevonden passie weer op te geven omdat ik het een beetje druk heb. Daarnaast vind ik lezen heel rustgevend, en dat kan ik wel gebruiken met alle schoolstress!


GEZONDE LUNCHES MEENEMEN NAAR SCHOOL
Boterhammen worden op een gegeven moment heel erg saai, en daarnaast is een lekkere, uitgebreide en gezonde lunch meenemen naar school alleen maar leuk: je moet er alleen wel wat extra tijd voor nemen. Dat ga ik proberen. En misschien schrijf ik er wel een artikeltje over. Of twee (:

MIJN KAMER (ZO) NETJES (MOGELIJK) HOUDEN
Chaos in je kamer = chaos in je hoofd. Zo werkt het nu eenmaal. Met het vroege opstaan en laat thuis komen schiet het opruimen er nog wel eens bij in en dat resulteert vaak in een heleboel troep. En dus ook stress. En dat wil ik niet. Dus ga ik opruimen. Hoop ik.

ÁL MIJN HUISWERK MAKEN
Opzich is dit voor mij geen enorm lastige taak, om het consequent vol te houden - dus ook als ik moe ben of me rot voel - is echter een ander verhaal. Ik ga proberen alles zo ordelijk mogelijk te houden en iedere dag iets aan mijn huiswerk te doen op een vast tijdstip. Het maken van mijn huiswerk maakt het leren voor toetsen overigens ook een stuk makkelijker; dat is mooi meegenomen. Genoeg reden om hard aan dit doel te werken dus!


GENOEG SLAPEN
Slapen is voor mij niet echt appeltje eitje. Integendeel: het is een ramp! Ik kan gewoon niet makkelijk in slaap vallen en dat is érg vervelend: als ik (veel) te weinig slaap raak ik namelijk heel erg snel in paniek, heb ik veel meer last van stress en kan ik me vrijwel nergens op concentreren (leuk joh, slaapproblemen hebben terwijl slaapgebrek zo'n enorme invloed op me heeft - NOT). Moeite steken in het krijgen van genoeg slaap is voor mij daarom cruciaal en ook komende maand ga ik daar veel tijd in steken. (Mocht iemand geïnteresseerd zijn in tips: laat weten! Dan schrijf ik er een keer een artikeltje over.)

2 PORTRETTEN TEKENEN
Bij dit doel geldt hetzelfde als voor het lezen: ik heb het érg druk, maar wil echtechtecht proberen om tóch te blijven tekenen. Ik vind het heel belangrijk om mijn tekenvaardigheid te blijven ontwikkelen, zeker nu ik steeds meer geïnteresseerd raak in de kunstacademie! Ik denk dat mijn volgende portret weer een youtuber wordt (of laat het me weten als jij een leuk idee hebt!).

IETS BAKKEN (CHEESECAKE!)
Because everyone loves cake! Oh en taart maakt het leven beter (: 

Wat zijn jouw doelen voor de komende maand?


Liefs, 
Laura

24 comments:

 1. Ahh Laura wat een leuke doelen weer! Zo toevallig! Echt meer dan de helft geldt eigenlijk ook voor mij! Boeken lezen, citytripje, gezonde lunch mee naar school, mijn kamer netjes houden, al mijn huiswerk doen en bakken. Oh en ik wil ook zo graag weer eens bij de Hema ontbijten!! Dat moeten we echt een keer samen doen als je wilt :) En er dan gewoon een gezellig dagje van maken! Super leuk artikel weer! Liefs <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Tess! (: Leuk dat je een beetje kan 'relaten' haha. En jaaaaaaaa, dat lijkt me superleuk! Gaan we doen.We whatsappen wel (: Liefs, X

   Delete
 2. 5,6,7 en 8 staan ook op mijn lijstje, hihi! Veel succes, ik ben heel erg benieuwd of het je dit keer ook lukt -vast wel!-. Fijne maand in ieder geval! Liefs, Stella.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, lekker gedisciplineerd en uitgerust het nieuwe schooljaar in dus! Jij ook heel veel succes (: Liefs, X

   Delete
 3. Wat een mooie doelen :) En ik ben zo benieuwd naar je portretten. Pff al je huiswerk maken, dat is ook een goal van mij! En stedentripjes in Nederland zijn net zo leuk hoor :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel (: Ik ga keihard blokken voor school komende maand, en zo'n stedentripje lijkt me inderdaad gewoon superleuk! Liefs, X

   Delete
 4. Haha wat leuk om te lezen! Gave doelen!

  ReplyDelete
 5. Heel leuk artikel! Succes! x

  ReplyDelete
 6. Wat een leuke doelen! Mijn doel is om deze maand al mijn huiswerk te gaan maken & portretten (van youtubers) te gaan tekenen. Een taart bakken lijkt mij ook erg leuk!♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahhh leuk, ik vind jouw portretten ook altijd zó mooi (die van Alfie was echt waaauw)! Liefs, X

   Delete
 7. Leuke post! En mooi geschrift haha!

  Love,
  www.fashioniceblog.com

  ReplyDelete
 8. Wat een leuk idee om te posten! Leuk om te lezen!

  ReplyDelete
 9. Leuke doelen! Over kamer netjes houden dat probeer ik elk jaar en soms lukt het even en dan heb ik het weer verpest. Succes met je doelen!

  Liefs, Jet

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahah, precies, zo werkt het bij mij ook altijd. Dan ruim ik alles op en les ik alles meteen netjes terug als ik iets gebruikt heb, maar na een paar dagen/weken loopt dat dan toch weer mis. Mijn truc is om in ieder geval een goed opbergsysteem te hebben; dan kost opruimen ten minste niet zoveel tijd (: Dankjewel nog! Liefs, X

   Delete
 10. Leuk gedaan, je monthly goals lijstje! Haha 'may the odds be ever in my favour', ook een Hungergames fan? ^^ Je tekent echt leuk trouwens!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah dankjewel Isabella! (: En jaaaaaaaaa, die boeken zijn echt m'n leven (EN MOCKINGBIRD - DE FILM - KOMT BIJNA UIT!). Nogmaals dankje (: Liefs, X

   Delete
 11. Trouwens, ik volg je nu ook op Bloglovin'! Snap niet waarom ik dat eerder al niet deed eigenlijk, haha:D x

  ReplyDelete
 12. Jaaa je moet echt naar Utrecht! Ik studeer daar nu, en het is echt een mooie stad (ookal ben ik meer op school dan in de stad, haha) En je tekeningetjes zijn echt goed!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik ga waarschijnlijk dit weekend, en anders het weekend daarop. Eigenlijk moeten we ook gewoon even meeten samen! En dankjewel (:

   Delete

Thanks!