Friday, September 5

AUGUST GOALS | RECAPHet is alweer September jongens, en dat betekent dat ik weer eindeloos kan gaan klagen over dat de tijd zo verschrikkelijk snel gaat. (de tijd gaat echt heel snel) Ook betekent het dat er weer een hele reeks met maandelijkse artikelen op Lauresque verschijnt! Gisteren publiceerde ik een artikel over alle leuke dingen van de afgelopen maand en vandaag (een beetje laat weliswaar) laat ik jullie weten hoe het is gegaan met de doelen die ik begin Augustus (zoals elke maand) voor mezelf had opgesteld.


Een spiegelreflexcamera kopen
Ja nouja, dit is niet echt een verassing meer. Al voordat ik mijn artikel met doelen voor Augustus publiceerde kocht ik mijn Canon EOS 700D (en oh wat ben ik blij met dat ding). Het was geen koopje, maar wél een ongelofelijk goede investering (:

(Een artikel over mijn camera kun je HIER vinden)

Drie boeken lezen
Lezen is de laatste tijd niet bepaald een probleem voor me: sterker nog, ik kan haast niet meer stoppen. Afgelopen maand heb ik zo'n vijf à zes boeken gelezen. Nu lijkt dit misschien niet ongelofelijk veel, maar hiernaast heb ik natuurlijk ook nog lekker vakantie gevierd én ben ik weer naar school gegaan. Maargoed, mission accomplished en halleluja wat waren de boeken die ik heb gelezen geweldig. (thank you Rainbow Rowell, haha).

Genoeg drinken
Over dit doel ben ik niet heel zeker, maar ik denk dat 't wel gelukt is. Ik heb ongelofelijk veel thee naar binnen gegoten (omdat ik blijkbaar erg dol ben op kamillethee en daar pas recentelijk achter ben gekomen en we allemaal weten hoe dat gaat met verslavingen, vooral in de beginfase) en daarnaast ook flink wat water gedronken. Nu ik weer naar school ga merk ik wel dat het allemaal weer wat achteruit gaat, maar ik doe m'n best om het bij te houden!


Een portret tekenen
Johnny Depp als de Mad Hatter; dat was mijn laatste projectje. Geheel experimenteel en met goedkope waterverf, dus een hoogstaand kunstwerk is het niet geworden, maar ik vond het heel leuk om te doen (al zie ik nu dat ik de hoed nog niet heb afgemaakt, haha)! Komende maand wil ik nóg meer gaan tekenen (:

Zonnen en bruin worden
Ik ben er achter gekomen dat ik best snel bruin word en dat zonnen fijn is. Daarnaast heb ik ook geleerd dat je je bruine kleurtje goed bij moet houden en heel lief moet zijn voor je huid om dat mooie kleurtje te behouden. Daar ben ik dus niet zo goed in en dus zie ik er alweer bijna even mummie-achtig uit als voor de zomer (huilen).


Leuke schoolspullen kopen/customizen
Iets meer dan een week geleden publiceerde ik DIT artikel waarin ik alles vertelde over mijn customize-avonturen en hoe ik een week lang knutselend en customizend heb doorgebracht. Dit doel kan ik volgens mij dus wel afvinken (:

Een baantje vinden
Hmm. Nee. Dit is 'm niet echt geworden, al heb ik wel heel erg m'n best gedaan: ik heb gesolliciteerd bij drie verschillende bedrijven, waarvan twee nog niet hebben gereageerd. Ik weet niet of dat positief of negatief is, maar ik wacht geduldig af en ben ondertussen nogsteeds druk opzoek naar leuke baantjes in de buurt. Het geld komt namelijk niet echt zomaar uit de lucht vallen..

Naar het Rijksmuseum gaan
Dit ging een beetje mis. De laatste weken van mijn vakantie waren zó volgepland dat een dagje Rijksmuseum er niet meer in zat. Hopelijk kan ik er binnenkort wel tijd voor maken!


Een nieuwe Disneyfilm zien (als dat nog mogelijk is)
Het was mogelijk! Ouderwetse Laura was namelijk niet helemaal op de hoogte van alle vervolgdelen die inmiddels al zijn verschenen. Ik zag Lady en de Vagebond II en Cinderella III die ik allebei heel erg tof vond! 

Seize the day!
Ik denk dat dit één van de doelen is die het allerbest is gegaan. Ik, Laura de stresskip, Laura de pessimist, Laura de doemdenker, ben zowaar heel ontspannen aan school begonnen en heb (ondanks een klein dipje halverwege de vakantie) heerlijk kunnen uitrusten deze vakantie. IET IES A MIERAKEL (:

Ik denk dat ik over het algemeen heel positief kan terugkijken op Augustus. De vakantie heeft me heel erg goed gedaan en op een gegeven moment stond ik gewoon te popelen om weer te beginnen met school! Was Augustus voor jou ook een goede maand?

Liefs,
Laura


18 comments:

 1. Wauw, je hebt echt je best gedaan! Fijn altijd als je zo'n lijstje maakt en het lukt (: Ik moet daar nog even hard aan gaan werken -oooooeps-. Cinderella III ken ik ook nog niet! Dat wordt kijken vanavond, woehoeee! Veel liefs, Stella.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yesss, I did! Het is inderdaad zó fijn om van die lijstjes te maken en dan écht dingen weg te kunnen strepen en zien dat alles goed gaat (: Hahahaha, jij komt er ook wel hoor, er gaat vast een heleboel een stuk beter dan je denkt! Cinderella II was overigens érg leuk (: Liefs, X

   Delete
 2. Lady en de Vagebond, wow die heb ik lang niet gezien! Je portret van Johnny Depp vind ik leeeuk!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha same! Deel 2 was ook echt heel leuk (: Oh en serieus?! DANKJE! X

   Delete
 3. Haha wat een leuk artikel! Mooie tekening zeg!

  ReplyDelete
 4. Ahh wat een super leuke update! Ik ben zooo jaloers op je camera! Zeker na gister! Je hebt je doelen echt heel goed afgehandeld! Dat portret is echt suuuper tof! En je schoolspullen vond ik ook zo leuk! Wel jammer dat je niet zo veel geluk had met het baantje zoeken, maar dat komt wel goed! Liefs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah Tess, jij krijgt ook een hele toffe camera hoor (: Nog even wachten op je verjaardag! Dankjewel trouwens, echt, ik vond het supereng om die tekening te publiceren en het is zó leuk en lief om dan allemaal complimentjes te krijgen, haha. Ik werd trouwens gisteren gebeld tijdens het schrijven van dit artikel en ik ben net op gesprek geweest en aangenomen! Zó toevallig, haha. Liefs, X

   Delete
 5. Super leuk om te lezen! Je camera is zo mooi! Veel succes nog met je sollicitaties!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nahw, dankje! (ik ben gisteren tijdens het schrijven van dit artikel gebeld door de Albert Heijn en vandaag op gesprek geweest en aangenomen, yay!) Liefs, X

   Delete
 6. Heb je netjes gedaan :) beter dan ik, ha ha. Succes met het vinden van een baantje, is ook lastig! Ik ben ook hard op zoek. Mooi portret heb je gemaakt, knap! Good luck met school ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha, ah joh, niet alles kan áltijd goed gaan! Ik ben trouwens gisteren aangenomen, haha, dus daar hoef ik me geen zorgen meer om te maken (: Dankjewel en liefs! X

   Delete
 7. Wat een mooie lijstje! Heb je goed gedaan!

  ReplyDelete
 8. Leuke doelen! Water drinken en thee is ook erg lastig voor mij.. XO
  p.s. doe jij al mee met mijn give-away?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah dankjewel Judith! Drinken is echt een ramp inderdaad, haha. Maar ;t gaat de laatste tijd wel beter (: X

   Delete
 9. Genoeg drinken is voor mij ook een probleem. Soms gaat het twee week goed maar dan een lange tijd weer niet. Mooie tekening trouwens!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik heb recent ontdekt dat ik heel graag water met citroensap drink en dat ik dan ook makkelijk een liter drink (: Misschien is dat een tip? Je kan natuurlijk ook ander fruit(sap) toevoegen! Dankjewel (: X

   Delete

Thanks!