Monday, August 4

JULY GOALS | RECAPEen maand geleden publiceerde ik een artikel met daarin tien doelen die ik in de maand juli wilde volbrengen, deze doelen zijn eigenlijk best goed gegaan en dus wilde ik graag even vertellen hoe ik het er vanaf heb gebracht. Ook zal ik overmorgen een artikel plaatsen met mijn tien doelen voor aankomende maand! (Augustus alweer... jongens, over twee weken zit ik weer op school: HELP!)Mijn reis naar Engeland goed voorbereiden en vooral heel erg genieten!
Is het überhaupt nog een vraag of dit gelukt is? Ik heb zo'n vijf artikelen over Engeland geschreven (deze, deze, deze, deze en deze) en nouja van te voren was eigenlijk al duidelijk dat het ongelofelijk geweldig zou worden. Genoten heb ik zeker. (oh en het voorbereiden ging ook prima hoor - soms ben ik bestwel on-chaotisch).

Bij de Hema ontbijten
Ha. Ha-ha. Haaaahaaha. Eh, hoe lang staat deze al op mijn maandelijkse lijstjes? LANG. Is het gelukt? Nee. Bij deze geef ik het op.

Bij Nando's eten
Yesyesyes! Dit heb ik gedaan en aahhh het was zo geweldig en zo lekker en woah. Ik schreef erover in DIT artikel en woah: het was denk ik mijn favoriete maaltijd in Engeland!

Mijn goede planning volhouden
Dit is 100% gelukt: ik heb heel erg veel vooruitgeschreven en -gepland en eigenlijk is het feit dat je dit nu leest het bewijs dat het heel erg goed is gegaan! Op dit moment zit ik namelijk lekker in Zuid Frankrijk voor twee weken, maar voor al die tijd blijven er om de dag artikelen online komen (:
Shorts dragen!
HIER en HIER vind je bewijs dat dit heel erg goed gelukt is. Verder ben ik nóg meer uit mijn comfort-zone gekropen en huppel ik momenteel erg veel rond in jurkjes. Ja, ik ja.

Een no phone/social media dag inplannen
Uuuhm, ik weet niet zeker of ik kan zeggen dat dit doel gelukt is. Ik heb deze dag namelijk niet echt 'ingepland', maar ik heb genoeg dagen zonder telefoon en/of social media doorgebracht. Puur omdat ik gewoon allemaal dingen te doen had en er helemaal geen aandacht aan besteedde (dat voelt zó fijn!). Afhankelijkheid van zo'n stom apparaat is afschuwelijk. Ik ben blij dat ik zelf gewoon zonder kan!Zomerschoenen aanschaffen
Nu ik dit schrijf zie ik pas hoe positief alles is gegaan! Ook dit is gelukt: in mijn London Haul liet ik jullie mijn nieuwe espadrilles zien. Ze zijn supermooi en perfect voor de zomer!

Bij de dag proberen te leven, genieten van het moment en me geen zorgen maken over morgen, volgende maand of volgend jaar
Zelfs dit is heel goed gegaan. Ik heb me op momenten dat ik heel erg in mijn hoofd zat en er een enorme piekerbui aan zat te komen gewoon in het hier en nu (goh, wat zweverig Laura) weten te houden en op deze manier is alles zó veel ontspannener en rustiger in mijn hoofd! (:
Héél veel ijsjes eten 
Wederom een doel dat erg goed gelukt is, misschien wel iets té goed. Bijna iedere dag gingen er wel één, of twee (of drie) ijsjes in (vooral cornettos, perenijsjes en split's!). Maargoed, het is zomer, ik mag genieten. Ik vind het allemaal zo fijnnn!

Nieuwe hair-do's proberen
Eh oke, laten we dan maar afsluiten met een van de weinige doelen die écht niet gelukt zijn: volgensmij is er geen dag voorbij gegaan dat ik geen paardenstaart in had, haha! 

Hoe was jouw afgelopen maand? Heb jij ook doelen behaald?

Liefs,
Laura

4 comments:

 1. Replies
  1. Die bruine? Dat is een sjaal, haha (: Maar dankjewel! <3

   Delete
 2. wat een leuk artikel! en leuk dat je zoveel doelen gehaald hebt! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. dankjewel! ik vind het zelf ook heel erg leuk om het op te kunnen schrijven en bij te houden (: X

   Delete

Thanks!