Saturday, August 2

FAVOURITES | JULY

Holy crap. Waar blijft mijn vakantie? Juli alweer voorbij? Straks ben ik oud en rimpelig binnen de seconden van een vingerknip. Ofnouja, zo voelt het een beetje. Anyway, een nieuwe maand betekent een heleboel artikelen over favorieten, nieuwe en oude doelen en updates, dus ik zal nu stoppen met zeuren over races tegen de klok en meer gaan vertellen over mijn favorieten van afgelopen maand!

MUSIC


'Whispers', het nieuwe album van Passenger stond vorige maand ook al tussen mijn favorieten. Toen had ik het echter nog niet besteld en de layout van het fysieke album gezien. Nu is dat wel zo, en ik kon het niet laten om 'm er weer tussen te zetten. KIJK DAN HOE VERSCHRIKKELIJK MOOI. Als de muziek me geen tranen in m'n ogen zou bezorgen dan zou de schoonheid van dit album het wel doen. 

Die eerste pop-up pagina is echt prachtig en de overige illustraties zijn ook allemaal adembenemend mooi. De teksten van alle nummers staan in het boekje en daarnaast zijn sommige nummers toegelicht met verhaaltjes over hoe en waarom ze geschreven zijn en wat hun inspiratie was. Het is allemaal perfect uitgevoerd en je ziet gewoon aan het hele album dat het recht uit het hart van Mike (Passenger) en iedereen met wie hij heeft samengewerkt komt.  

BOOKS
Ik heb Eleanor & Park gekocht bij Waterstones in Londen. In de week na mijn citytrip heb ik in no-time drie boeken uitgelezen, waaronder als laatste dit boek. Ik wist toen ik eraan begon meteen al dat dit een van mijn all-time favorieten zou worden, en niets was minder waar. Ik heb gehuild, gelachen, meegevoeld, me gefrustreerd en werd helemaal meegesleept in het verhaal van Eleanor, een meisje met een heftig verleden en een zwaar leven met een ongelofelijke klootzak als stiefvader, en Park, haar onverwachte reddende engel. Ik zou verder niet weten hoe ik uit moet leggen hoe geweldig dit boek is, mijn woorden schieten daarvoor te kort. Maar het was geweldig. Echt geweldig. 

Ik heb maar één advies: lees het.

BEAUTY

Ik ben geen beauty-expert. Dat blijf ik zeggen. Maar dat weerhoudt me er niet van om deze twee nagellakjes (oh wat klinkt dat erg, haha - 'nagellakjes') toch even te mentionen. De oudroze kleur is perfect voor zowel je handen als je voeten en daarnaast suitable voor bijna iedere outfit en look. De topcoat van H&M scoorde ik voor €1 - die kon ik écht niet laten liggen - en blijkt ook heel erg fijn te zijn. En ik bedoel, in de zomer moeten op z'n minst mijn teennagels wel een leuk kleurtje hebben, anders trek ik m'n slippers echt niet aan. 

FASHION

Mijn bikini! Hoe kan het ook anders? Nee, maar serieus: ik heb nog nooit zó'n comfortabele bikini gehad die zó goed en mooi zat. De kleur maakt me niet bleek, het topje is niet te groot, het broekje niet te klein, niets zakt af en niets knelt: is dit de hemel? Hier kan ik de hele dag wel in rondhuppelen! 

FOODIk heb uit Engeland een hele berg voedsel meegenomen dat niet verkrijgbaar is in Nederland. Mijn geliefde Peanut Butter Cups konden natuurlijk ook niet achterblijven, al heb ik (helaas) niet heel goed nagedacht over hoe geweldig lekker ik deze pindakaasgevulde chocolaatjes eigenlijk vind en er dus veel te weinig van meegenomen.... Ze zijn nu al een hele poos op en ik heb enorme spijt dat ik niet nog drie of vier extra verpakkingen heb gekocht. - Anyway: ze waren wel ongelofelijk lekker en dus absoluut mijn nummer één foodfavourite van de afgelopen maand (: 

Wat waren jouw favoriete items (in alle mogelijke categorieën) afgelopen maand?

Liefs,
Laura

14 comments:

 1. Google translate is having a hard time! But I understand the pictures! haha I LOVE Passengers music and Reese's YUMMMY!!
  www.kelsiereynolds.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, google translate isn't very reliable, nope. But yeah, in this case the pictures say enough (: I'm in love with passenger too! I've been to his concerts and he even said something to me at the beginning of his last show in the Netherlands. I felt sooo happy at that moment (: Oh and Reese's are my life, haha. Lots of love! X (oh and I might start writing in english again soon)

   Delete
 2. Leuk om te lezen allemaal! Dat album, wauw wat ziet dat er mooi uit & nu wil ik eleanor & Park ook heel graag gaan lezen haha

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaaa, ikr! Ik vind de lay-out zó prachtig gedaan. Oh en ik zou Eleanor & Park echt zo snel mogelijk lezen (en Rainbow Rowell's andere boeken ook meteen!). Liefs! X

   Delete
 3. HAHA! Die eerste zin "Holy crap, Waar blijft mijn vakantie?" Dat dacht ik laatst ook :( Super leuke favorieten heb je weer! Dat album van Passenger is echt heel mooi! En die bikini is zooo leuk!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahahahaha, ehh tsja. Soms moet ik het er even uitgooien (; Dankjewel! X

   Delete
 4. Leuke favorieten! Hmm die Peanut Butter Cups zien er heerlijk uit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Oh en Peanutbutter Cups zijn ook échtéchtécht geweldig lekker (: X

   Delete
 5. Aaah, whispers HOW GORGEOUS. Literally the best thing ever. En je bikini is toffffffff

  ReplyDelete
  Replies
  1. JAAAAAA IKR HET IS LITERALLY ZO MOOI IK LUISTER HET 24/7 SERIEUS ASDFGHJKIRIBQ2SDNS. Oh en dankje. <3

   Delete
 6. Eleanor&Park is zo zo fijn! Ik heb hem in één ruk uitgelezen, kon hem gewoon niet aan de kant leggen. Zijn andere boeken zijn ook fijn, vooral Fangirl :)
  En ja Passenger, mijn all-time favoriet.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaaa same! Haha, ik heb fangirl ook meteen gekocht toen ik E&P uit had gelezen (die is nu ook uit, woah, geweldig). Passenger is ook echtechtecht mijn favoriet (: Liefs!

   Delete

Thanks!