Wednesday, August 6

MONTHLY GOALS | AUGUST
(Ik kan dit niet handelen jongens, August.... Augustus Waters.... The Fault in our Stars... HUILEN!) Anyway, Augustus is aangebroken en ook deze maand heb ik mezelf weer tien doelen gesteld om te volbrengen (in het artikel van eergisteren kun je lezen hoe ik het er afgelopen maand vanaf heb gebracht). Ik ga volop genieten van mijn laatste twee weken vakantie en dus lekker ontspannen en rustig aan doen. Het is zomer, het weer is over het algemeen heerlijk en als het goed is zit ik in het zonnige zuiden van Frankrijk wanneer jullie dit lezen. (ik kan overigens verklappen dat ik één doel al een soortvan heb volbracht...... *tromgeroffel*)

Een baantje vinden
Mijn vakantie in Engeland en mijn gloednieuwe camera (zie volgend doel) waren allebei niet bepaald koopjes. En daarnaast is het gewoon fijn om een extratje te verdienen. Komende maand ga ik me dus helemaal op solliciteren storten (ik heb al gesolliciteerd bij een heeeeele leuke winkel dus daar horen jullie snel meer over) en hopelijk kan ik voor het eind van de zomervakantie al beginnen met werken!Een spiegelreflexcamera kopen 
Ehhhhhh ja. Dit is eigenlijk al geen doel meer. Ik heb dit lijstje een paar dagen voor het eind van juli opgesteld en toen plotseling de volgende dag al mijn nieuwe camera gekocht. De Canon eos 700D is mijn nieuwe baby en ik ben ongelofelijk blij met mijn aankoop. Ik ben eeuwig aan het prutsen met dat ding en alle instellingen aan het ontdekken. EEN UITKLAPSCHERMPJE IS ZO FIJN. Dit is de hemel.

Drie boeken lezen
Ik zit weer helemaal in de leesvibe de laatste tijd! Afgelopen maand heb ik vier boeken gelezen en dat wil ik deze maand graag zo volhouden. The Bookthief, Fangirl en An Abundance of Katherines staan op mijn to-read lijstje voor de aankomende weken (:Genoeg drinken
Vooral met dit warme weer is genoeg drinken heel erg belangrijk! Ik ben daar helaas nogal slecht in... Ik merk soms ook wel echt dat mijn lichaam daar niet heel blij mee is. Komende maand wil ik dus echtechtecht genoeg (water) drinken. 

Weer een portret tekenen
Enkele weken geleden tekende ik een portret van Troye Sivan (niet gaan zoeken, hij was niet geweldig). Daarna ben ik helaas niet verder gegaan met portretten tekenen en dat wil ik nu weer op gaan pakken. Komende weken wil ik dus echt minstens één, maar het liefst twee of drie portretten tekenen! 

Zonnen en bruin worden
Uhm, ja dit spreekt voor zich volgensmij. Ik ben nooit heel goed in lang stilliggen in de zon, maar deze zomer ben ik vastberaden om een keer een lekker kleurtje te krijgen! Dedication. Ik ga dit doen. Ja.

Leuke schoolspullen kopen/customizen
Dit maakt het vooruitzicht aan school gewoon drie keer leuker en daarnaast is het gewoon heel erg tof om originele schoolspullen te hebben. En mijn creatieve vaardigheden ontwikkelen kan ook geen kwaad lijkt me zo.Een nieuwe disneyfilm zien (als dat nog mogelijk is)
Dat ik een ongelofelijke Disneyfan ben was algemeen bekend. Ik heb voor mijn gevoel dus ook wel ongeveer iedere Disney Classic gezien die ooit gemaakt is, maar zeker weet ik dat niet. Ik ga dus even research doen en als ik op een film stuit die ik nog niet heb gezien - ga ik eerst natuurlijk huilen en heel boos zijn op mezelf en daarna meteen

Naar het Rijksmuseum gaan
Ik vind naar musea gaan echt verschrikkelijk leuk. Zo ben ik in Engeland bijvoorbeeld ook naar het British Museum geweest. Ik kom er helaas gewoon niet heel vaak aan toe, daarom wil ik er nu gewoon echt een keer tijd voor vrijmaken! Het Rijksmuseum stond al heel lang op mijn to-do lijstje, dus dit leek me het perfecte moment!
Seize the day!
Deze stond vorige maand ook al op mijn lijstje, maar het 'in het moment leven' beviel me heel erg goed. Daar ga ik komende maand dus vrolijk mee door!

Wat zijn jouw doelen voor de komende maand?

Liefs,
Laura

8 comments:

 1. Ahh wat een super leuke doelen weer! Ik moet ook echt meer drinken! En een baantje vinden! Ik wil namelijk ook heel graag een spiegelreflex, heb nu nog een digitale...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi dankjewel! Ahhhh ik ben zó blij met m'n nieuwe camera, het is het sparen zó waard! :(:

   Delete
 2. Wat een leuke doelen, zoiets is wel leuk om te maken voor elke maand!
  Liefs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah dankjewel! Ik vind het persoonlijk inderdaad heel erg leuk en fijn om zo'n lijstje te maken, en hier op mijn blog is het gewoon iedere maand vastgelegd (: Leuk om terug te lezen! X

   Delete
 3. Leuke doelen! En aaah, ik ben zo jarloers op de winkel waat je maybe gaat werken, al is de AA natuurlijk ook heel leuk. En mag ik de 700d even van je stelen??
  Liefs,

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thankyouuu. IK HEB NOG NIETS VAN ZE GEHOORD IK STERF. En nee. Dat mag niet. Doei. X

   Delete
 4. Wat veel leuke doelen! Ik heb eigenlijk geen idee.... ik zit een beetje in een dipje en bah bah! Het liefst stap ik op het vliegtuig naar Turkije, maarja, dat gaat niet natuurlijk!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankje! Ugh bah ik haat dipjes. Soms voelt het alsof het leven één dipje is. (dipje is echt een slecht woord, 'dipje', dat kan je toch bijna niet serieus nemen??) Anyway, probeer het zo te zien: (als we toch het woord dipje gebruiken doen we het meteen maar goed) een dipje is eigenlijk gewoon een beetje dipsaus (dipje). En die dipsaus eet jou niet op, nee, JIJ eet de dipsaus op. Dus zet dat dipje de deur uit. Slecht merk dipsaus. Neem dat als doel voor deze maand. EET DE DIPSAUS. VERSLA HET DIPJE. (liefs)

   Delete

Thanks!