Thursday, August 14

CURRENT OBSESSION | MACAROONS

Ik zal wel niet de enige zijn met deze lichtelijk uit de hand gelopen obsessie, maar toch móést ik er even over schrijven. Je kent ze waarschijnlijk wel, deze kleine kleurige koekjes met smeuïge vulling: ze zijn overal te zien (denk aan: tumblr, films, op kleding en in extreem veel printjes voor van alles en nog wat), superhip en over het algemeen véél te duur. Oh, en ook belachelijk moeilijk te maken. Daar tegenover staat dat ze wél ongelofelijk lekker zijn en er supercute uitzien. LEES MEER >>>Afgelopen week heb ik doorgebracht in het prachtige Frankrijk. De laatste twee dagen zijn we in Parijs geweest en daar ben ik gepassioneerd opzoek gegaan naar een schattige patisserie waar ik macarons zou kunnen kopen. Helaas is dit niet gelukt en moest ik met lege handen naar huis. Toen ik terug in Amsterdam voor het eerst weer in de supermarkt stond liep ik tegen een specialiteiten kraampje aan waar recht voor mijn neus tientallen pakken macarons stonden. 'Krijg nou wat!', dacht ik. Toevalliger kan toch bijna niet? Nouja, ik heb dus meteen alle mogelijke smaken mee naar huis genomen en ze zijn heel erg goed bevallen. Voor de prijs had ik ze ook niet hoeven laten staan. Het merk van de macarons heet Macarons de Pauline en is in twee varianten verkrijgbaar: In de ene variant kun je de smaken Fraise (aardbei), Pistache (pistache) en Citron (citroen) vinden en in de ander zitten de smaken Moka (mokka), Vanille (vanille) en Chocolate (chocolade). Ze zijn allemaal heel erg lekker en qua structuur ook heel mooi en fijn om te eten. Ze kosten €2,99 (dat is voor macarons écht niet veel) en zijn te vinden in de Albert Heijn. 

Ben jij ook zo dol op macarons?

Liefs,
Laura

14 comments:

 1. Ahh leuk om te lezen! Ik houd zelf echt totaal niet van macarons haha.. Maar het ziet er altijd zo leuk en gezellig uit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha, tsja, smaken verschillen hè. Maar ze zijn inderdaad zó leuk dat je ze zelfs als interieur zou kunnen gebruiken! Gewoon in een schaaltje in de hoek. (dan vraagt iemand of 'ie er eentje mag pakken en dan zeg je 'eh, nee, dat zou ik niet doen, die staan daar al een half jaar....') Liefs! X

   Delete
 2. Ik heb ze nog NOOIT geprobeerd! Shame on me!
  X sjoukje - www.lemontierres.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. STOUT! Hup, rennen naar de Albert Heijn: dit is je kans!

   Delete
 3. Lol, ik heb ze echt nog nooooit op :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. LITERALLY. ER HOORT LITERALLY IN DEZE COMMENT. Maar eh ja. Dat is niet goed hè. Snel maar even wél eten dan.
   doei.

   Delete
 4. Macarons zijn zo lekker :D

  ReplyDelete
 5. Ohmenn, dit ziet er zó lekker uit hé!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ze zíjn ook echt heeeeel erg lekker (: Liefs!

   Delete
 6. Waauw wat goedkoop! Ik werk bij een chocoladewinkel en wij maken ook altijd macarons. Er is er eentje met passievrucht-smaak en die is het lekkerste ooit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja hè! Ik was zó gelukkig toen ik ze zag, hahaha. - wacht even - WAT. Ik wil ook bij een chocoladewinkel werken?!?!? Oh en die passievruchtsmaak wil ik héél erg graag proberen! Liefs.

   Delete

Thanks!